2011 júliusi babák (beszélgetés)
:) rászoktam a hordozásra bizony...
na de Eszti, engem a Dóri hívott most, Kati nem is tud róla...lehet Kati csajos bulit szeretne :D
Szandus-én ettem a sutikbol, amik sajnos finomak voltak;))
Gergő kiheverte az őt ért attrocitasokat:) cumit is kiabalast is, bár azóta ő is sikitozik;D
Na de lányok! Mi lesz a kis menyasszonnyal a vőlegénye nélkül??
(ugyan menni nem tudunk, nem is hivtatok:((, soha nem hivtok, uh most rájöttem, h nem is szerettek:(((
Azért Gergő puszilja Editket! Meg Lizust is!! Aronkat is puszilja, csak hat az hogy néz ki, szóval neki pacsit küld:)
Niki, te is hordozol? Nem is tudtam:))
Mei tai?
Én Katihoz hasonlóan nem mertem egynél többet enni, pedig olyan fini volt!
Dóri, szívesen megyünk , bár Katival még konzultálok mit szól hozzánk :)
hát izé:)
na jó megette az én részemet is:)
Lizus alszik, de folyton köhög és arra felébred. :( Szegénykém...
Én meg kölcsönöztem egy manducát, annyiraaaa jóóó, de nem tudom egyedül felrakni Lizát a hátamra. :( Nem értem, hogy kéne...
kaja odatéve Vivi altatja magát és még porszívóztunk is:)
Vivi először úgy menekült tőle hogy azt még láttam hogy megijed és megindul utána fél pillanat múlva azt láttam csak hogy eltűnt bemászott mint a villám a kisszoba legeldugodtabb sarkába aztán kicsivel később csak kimerészkedett és elég közelre jött a poszihoz megnézni:)
mire megírtam elaludt:)
Vivi a kajákra vetődött rá, Olcsi a flakonra, Gergő Editke szandijára, Áronka a labdákra és flakonra, Déneske pedig a cumisüvegre és flakonra, ha jól emlékszem.
Barnus tényleg ilyen jól viselkedett vagy csak nem láttam, amint "választ magának" valamit? :)
képet kérünk:)
örülök hogy sikerült venni :)