2011 júliusi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Nézegettem a kismama hálóingeket, és azt szeretném kérdezni, hogy nem láttatok valahol jó áron? Mert én eddig ilyen 5-10 ezerért láttam csak, és annyit azért sajnálok érte. Aki már szült, egyáltalán fontos ilyet venni? Hasznos? :)
Köszi előre is!!!!!!!
oké, 5 v 6 körül? Előbb nem érek oda mert Milánt is át kell vinnem anyuékhoz és kb 3-ig alszik.
Csajok, egy pocaktali???
Nekem úgyis jó. :-) Elviszem majd az összes rucit, hátha tetszik a többi is élőben. :-)
Csütörtök délután akkor oké? :-) Móriczon a mekiben? :-D Valaki nem csatlakozik még hozzánk? :-)
Sziasztok! :-)
Ma egész nap pihizhetek, tegnap kitakarítottunk anyával... jucka jövő héten megoldjuk a talit? hétfő-kedd-szerda nekem nem jó. :-(
nekik hullik sajnos :((( hiába fésülöm, kutyakozmetikába is járnak, de ez van, a panelban 30 fok van, kint meg hideg, nem csodálom hogy hullajtják.
Nektek milyen kutyátok van?
Fiúk lementek focizni, én takarítok, meg gépezek :)
Jo reggelt Mamik:-))
tegnap voltunk a korhazban babat nezni! Ahhhhhhhhhhhhhhh:-) Majdnem sirtam, olyan Edi volt! Tisztaba tettük, az ölemben aludt..El is felejtettem milyen picikek! Mindjart lemerül a lap-top, de ha megszerzem a töltöt, (ami a haloban van, es meg alszik a csalad), leirom nektek az itteni valtozatot a terhessegre ill, szüles, es korhazi tartozkodasrol. A szam tatva van, mivel az elsöt en is otthon szültem.
De most köszönök, puszi mindenkinek, es csak szolok:
KISBABANK LESZ:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
németjuhász és törpe spicc. Ők sosem voltak féltékenyek, sem gyerekre, sem más kutyára, már más kutyát is hoztak fel hozzánk, más gyereket is :) Annyi hogy mindennap takarítok meg az első hónapokban nem mehettek be a gyerekszobába.
Jó babyszitterek és játszópajtások :)
Sziasztok! Ma egész nap rohantam, olyan hulla vagyok... Reggel mentünk lefixálni az esküvői időpontot, 6,5 éves évfordulónkkor lesz az esküvőnk. :) Aztán mentem le Győrbe rokonokhoz és most jöttem vissza... Elfáradtam... De vettem egy tündéri body-t a H&M-ben, BORN in 2011 van ráírva. :)
Szandus undorító amit a "Párod" művel. Tarts ki és próbáld meg kibírni ezt a hónapot! :(((
Kriszti tündéri a kislányod.
Jucka milyen kutyáitok vannak? Kíváncsi vagyok a miénk hogy fogja fogadni Lizát. :)
Sajnálom hogy már megint ilyeneken kell keresztülmenned.
Remélem hamarosan sikerül majd eljönnöd onnan.
Szia:)
Egyáltalán nem baj ha csatlakozol hozzánk:)
Gratula a babához:)
És Isten hozott:)
Van egy táblázatunk ha gondolod oda is beírhatlak de ahhoz kérem az adatokat priviben.
Még ezek után ő akar veled szexelni!!
Katasztrófa ez a fickó,komolyan mondom csomót kéne kötni a farkára.Megcsal és még neki áll feljebb.
Amit múltkor írtál,hogy a nagynénéd lakása üres,abba fogsz költözni felújítás után?
nekem is a baloldal fáj 2 napja... Milánnal is volt ilyen, úgyhogy nem aggódom.
Remélem békén hagynak Andrisék arra az 1 hónapra...
Kriszti!
Most néztem a képeid, a lányod tündéri, igazi hófehérke, a csigák pedig nagyon guszták ;-))) mindkettőhöz gratula! :-)
nemsokara te is vasarolsz majd ilyet Barnabasnak.
A `parod` meg nagyon jol csinalja, csak igy tovabb, de komolyan. mire el tudsz koltozni, annyira hanyni fogsz tole, hogy mar nem tudja magat visszakonyorogni, remelhetoleg. Nem ezt erdemled se te, sem a kisfiad!