2011 júliusi babák (beszélgetés)
Na bekaoltam a taskakat..Hihetetlen, mar 2 felnöttnek, meg egy nagy gyereknek mennyi cucc kell. ha hazajön a ferjem kiszalad a vilagbol:-) Mi lesz majd ha negyen leszünk?
A mai nappal vege a munkanak, lefekszem es olvasok.
Tudja valaki hogy a repülöteren a chek-in-nel, terhesen kernek e valami igazolast heny hetes kismama vagy, vagy eleg a kismama könyv?
Köszi :) majd meglesem :)
Ne foglalkozz vele...én megfigyeltem, hogy aki picit húsosabb, imádják firtatni :S az én dokim+ védőnőm is ilyen. Egyszer elküldöm melegebb éghajlatra őket...Nem mindenki lehet 50 kilós. Én múltkor mondtam is, hogy én is jobban szeretnék vékony kismami lenni, de hát nekem ez adatott meg :)
Müllerben vettem. Kb. 1.500,- Ft volt. De szerintem tényleg nagyon jó. A cicimen két nap után lehetett látni, hogy a lila csíkok :( kivilágosodtak. A hasamon nincs semmi, hátha nem is lesz. :)
A 30 napos időjárás előrejelzés szerint 3-án, 4-én még lesz hideg, 2-3 C, de utána folyamatosan megy fel a hőmérséklet és sütni fog a Nap. Többször lesz már 9-10-11 C. :))) Érkezik a tavasz, mi pedig nagyon boldogok leszünk! :)
Már nézegettem a termékeiket, de nem tudtam, hogy jó-e :) Hol szoktad beszerezni? Én eddig a Brendonban láttam csak.
Jaj, de jóóó, süt a Nap!!! :)
Én nem tudom mikor mutatja meg magát, elég szégyenlős a kis drága :) Lehet hogy akkor ha megszületik :D
19 év:)
Ettől függetlenül sokszor olyan, mint egy nagyra nőtt gyerek:D.
A párod ezek szerint profi:). Na hát az enyém először egyévesen tette tisztába a fiúnkat, mikor kettesben maradtak:))). Egyébként ösztönösen jön egy anyánál, hogy kell egy kisbabával bánni. Már a kórházban lesz alkalmad gyakorolni, ha Veled lesz a pici.
Ha rám gondoltál, én majd csak olyan 7 hét múlva talán ha megtudom :( én nem magánhoz járok, így a következő uh a 30.héten van. De 27.hét körül szeretnék majd menni 4D-re.
Hízás, én eddig 1kg-híztam, ha nagyon megindul a hízás akkor felhagyok az este 10es kajállásokkal :D
A "depressziós" hangulat rajtam is kijön néha, de leginkább az anyagi gondjaink miatt, meg attól hogy így terhesen én nemtudok mit csinálni... Meg a vacak időjárás is hozzájárul, olyna jó volt az a pár nap amikor meleg volt és sütött a nap!!
20+1
Mézeszserbó, meglehet kérdezni, hogy mennyi a korkülönbség a párod és közted? Nálunk 11 év a korkülönbség és a páromnak már van két kisfia. Mindig mondja, hogy majd nem mer egyedül hagyni a kicsivel, amíg meg nem tanítja, hogy hogy kell egy kisbabával bánni. :)
Sajnos ilyenkor hajlamosabbak vagyunk ilyen fertőzéseket elkapni. Megváltozik a hüvelyflóra és egyébként is gyengébb az immunrendszer. Én is most vagyok egy kúpkúra végén, szintén csúnya folyás szaladtam múlt héten a nőgyógyászhoz. Jobbulást!
sziasztok
nekem hál isten csak az egyik lábam vizesedett picit, de nem volt vészes.
és Martinnál 10kilót híztam.
most is eddig csak fogytam, mondjuk pocisság előtt ősszel rámjött 5kiló.
Ezt a jelenséget már én is megfigyeltem. Én az itthonihoz viszonyítok, az tudom, hogy pontos és mindig reggel mérem magam rajta csizma, cipő nélkül.
Most néztem a mérlegelőmet, teljesen egyenletesen híztam Erikkel az elejétől a végéig. Csak annyi, hogy a végén kicsit jobban spájzoltam a vizet (erre amúgy is hajlamos vagyok), de az hol jött, hol ment. Ha valaki nagyon vizesedik, akkor nyáron meg lehet majd próbálkozni heti egy-egy gyümölcsnappal, utána mindig lemegy egy kis felesleg, de mikor jön a szülés napja, akkor a többség úgyis püffedt lesz:))). Nekem minden víz lement a lábamról még a kórházban.
Valaki a legvégén még fogy is egy kicsit. Kivéve aki vizesedik, ami az arra hajlamosaknál kivédhetetlen.
Én detto. :) A teherbeesés előtt pár hónappal híztam kb. 5 kilót. Viszont mióta Olívia a hasamban van, azóta semmit. :) Amikor először voltam a védőnőnél, azt mondta, hogy ha 5-6 kilót szedek csak fel összesen, akkor vékonyabb leszek, mint előtte. Most már kérdezte, hogy csinálom, én pedig mindig azt válaszolom, hogy ő mondta. :) Persze nem csinálok semmit. Eleinte egyáltalán nem kívántam az ételeket. Már megeszek szinte mindent, úgyhogy biztosan nem fog sokáig tartani a "nem híztam semmit" állapot. :)
Susie, Kate és Regi
Mikor tudjátok meg, h kit rejt a pocakotok ? :)
ááááááááááá
Én már most naponta kb. 26* megyek pisilni :(
Kivaltottam a kupot, remelem ettöl minden ok lesz.
De annyira faradt vagyok, mintha egesz nap teglat kene cipelnem. Valszeg a majdnem semmitteveshez, egy ilyen utazas megszervezese igen csak megeröltetö.
Brokkoli leves lesz, sült csirke szarny es sült krumpli:-) Nem dietas, de ha kihagyom a sültkrumplit es salit eszek hozza, elmegy:-)
Na jó lányok, ezek nem túl bíztató hírek. Megyek főzök ebédet. Pont tészta lesz:)
viszont a szervezet ilyenkor valamiért megköt minden vizet. és az a görögdinnyében is van bőven...))
én mondjuk vizes nem nagyon voltam, csak kövér))
a sok felesleget is le lehet adni. okosan, szoptatás alatt is. 10 hónapos volt a fiam, amikor elkezdtem odafigyelni arra, hogy mit eszek, és persze, hogy mindent megegyek, mert a szoptatás nagyon fontos. két hónap alatt lement 10 kiló, mondjuk úgy, hogy naponta mozogtam, nem keveset.
Azt nemtudom,hogy lehet megelőzni de pl: a görögdinnye vízhajtó hatású, pont szezonja lesz Júliusban:)
Én a terhesség előtt fogytam le kb. 4,5 kilót. Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, abbahagytam a fogyókúrát és elkezdtem rendesen enni. Végül is a leadott súly szépen visszakúszott, úgyhogy ha azt vesszük, akkor a régi kiindulási súlyomhoz képest most plusz 1 kilónál járok.
Hát, ahogy látom akkor nincs rá szabály, hogy ki mennyit hízik. Pedig jó lenne ha lenne. :D Én is eleve nem voltam vékony ezért sem szeretnék 10-15 kilónál többet felszedni. Hát mindegy ahogy látom ez nem a kismamák kezében van, majd megteszek érte mindent, talán szerencsém lesz:)
ja, és én négy éve 75 kilóval mentem szülni, és 75 kilóval mentem haza a kórházból)) aztán ez még tíz hónapig így is maradt))
Én is ebben bízom...Én a terhesség előtt híztam meg nagyon és most (LEKOPOGOM) eddig nem nagyon, pedig eszem mindent, mondjuk sokat mozgok is a kutyával. :) De azért nem kergetek hiú ábrándokat, biztos fogok azért hízni jócskán... Eleve hajlamos vagyok. Csak ettől a vizesedéstől félek, azt szeretném elkerülni. Amúgy mit lehet tenni ellene??
További ajánlott fórumok: