2011 júliusi babák (beszélgetés)
persze, mindjárt előhalászom, nemtom hova tettem... megint
Ja és próbáltalak hívni mobilon,csak nem vetted fel!Most még lehet hívni téged?
Kis drága.Olyan cuki volt,ahogy mindent mondott.Remélem,ha többször találkoznak megszokja és nem lesz nyügi béka.
nagyon jó volt ma veletek, itthon már nem hisztizett szerencsére és ki is dőlt :) itthon is egyfolytában emlegette Kristófot
Nincs mit csak igazat mondtam:)
Én nasiztam: céklát. Azt mondta dokibá, vörösvérsejtet kell pótolni:)))
Sziasztok!
Én is tettem fel pocakos képet.Most szombaton töltöttem a 21.hetet.
nekem is a másik nyelvem a spanyol, de abból nincs nyelvvizsgám, anno az ávf-re elég volt 1 db
ha angol szakmait akarsz, ment a Szent István egyetemre, most nem jut eszembe a nyelviskola neve, de Gödöllőn volt mindenkinek a vizsga, a tanfolyam sok helyen volt, én pl Óbudára jártam... ha eszembe jut a nyelviskola leírom... baromi könnyű a vizsga, nem buktatnak szinte senkit...
gratula .) én 2007-ben államvizsgáztam, olyan távolinak tűnik az egész
Nálam is ez a terv legalábbis a fürdés részéről.
mi nem vagyunk svábok, de az a vezetéknevünk h Sváb :)
na megyek fürdés meg hajmosás, mert halrudat sütöttem és büdi vagyok :S de előtte benézek még a hűtőbe :P
sziasztok
majd én is próbálok csinálni holnap, elővadászom a fényképezőt :)
Tettem fel 16 hetes pocakos fotót holnap majd rakok fel 21 heteset is.
Kabátban nekem sem látszik de kismama naciban igen :)
Na felraktam az egyetlen uh képecskémet a babóról :D
Nekem kabátban még nem látszik de pl. a kiskmamanacim az nagyon kihangsúlyozza. Lassan majd rakok fel pociképet, csak ugye egész nap itthon vagyok és elengedtem magam :S össze kell szednem kicsit mielőtt a párom is szóvá teszi :D
+ elkavartam a centit, pedig meg akartam mérni a pocimat :D próbáltam mérőszalaggal de nagyon tört :)
Az enyém is szép nagy már igaz én előtte sem voltam vékony de már látszik a pocim szépen majd rakok fel képet.
hozzátok képest ,olyan nagy a hasam már, mintha ikreket várnék :)
a hízásra azért odafigyelek, mert ha nem akkor 100kg ig is elmehetnék :D 64ről indultam, most 66-67 vagyok úgy tervezem h max 80, de ember tervez....
pl most is irtózatosan éhes vagyok, úgyhogy mindjárt keresek valamit ami nem a leg hízlalóbb, az elején még simán sütöttem pallert meg goffrit vagy lekváros kenyeret stb...
Én is bal oldalon érzem:)
nekem is melső fali elvileg (12hetesen még hátsó fali volt...) ilyenkor esténként érzem néha a bal oldalon
lehet ez valami lányos dolog is :) a bárátnőm aki egy idős velem és fia lesz ő már nagyon érzi már 1-2 hete
én pénteken töltöm. én ma éreztem igazán először pedig aztán van ám hasfalam :)
én már nem rettegek a kilóktól, majd leadom később :)
További ajánlott fórumok: