2011 júliusi babák (beszélgetés)
Akkor nektek is jó lesz a hétfői napotok :-)
Szurkolok a jó képekért!
Nehéz lehet pihenni olyannak, aki alapból pörgősebb.
Nekem ez olyan, mint amikor régen beteg voltam. Mindig akkor jutott eszembe valami tennivaló, és ha nem bírtam megcsinálni, kiborultam.
Persze ez most más, itt nem csak rólunk van szó, hanem a picikről is!
Szóval kitartást a kényszerpihenőhöz!!! Nem sok van már hátra!
Holnap reggel nézem majd, mi volt ma az uh-n!
Biztos rendben lesz minden!
A befordulás meg remélem megtörténik majd!
A "vészkijárat" nekem is nagyon tetszett :-)
En jovohet penteken megyek 4dre akkor leszek 32. Mar mennek szivesen hamarabb is, de megvarom Apat:)-Meg jo, hogy eszembejutott, kerek is gyorsan idopontot:D:D- Mi a 16.-on is voltunk, nekem mar azok a kepek is gyonyoruek voltak:)
Ma voltam laborban, cukrot is neznek tobbek kozott, 1 orasat is. De szerencsere nem kellett cukrot innom, hanem tej zsomivel megusztam.:)
Drukkolok!:)
Az nem tudjátok,hogy oviba csak 1 évet kötelező járni a suli elött? Mert valami olyat hallottam,hogy 3 éves kortól akarják kötelezővé tenni. Amit nem tudom,hogy gondolnak, mert most sincs elég hely.
vészkijárat :)
ez nagyon tetszik :))
:)))))
nyugi, minden okés lesz. sőt örülj, h újra láthatod. én csak jövőhéten megyek a vérvételre is.
(32.hét miatt)
Biztosan minden rendben lesz,de azért drukkolok!:)
Én csütörtökön megyek orvoshoz, akkor derül ki,hogy kinyílt e még jobban a méhszájam, vagy maradt az 1cm.
Jucka: szorítunk, hogy minden oké legyen!
még nekem sem teljes a kórházi csomagom, ezért félek is kicsit, hogy nehogy hamarabb jöjjön a pici. még hálóinget vadászok én is, mert van egy, de azt nem akarom lestrapálni a kórházban, majd inkább otthon hordanám.
Szia!
Csak a matrac témában szeretnék segíteni,ha még nem vettetek. Nekünk 140x70 es méret kellett kókusz amik 12ezer környékén vannak de 8000 ért vettünk újat a baby outletben.;) [link]
Sziasztok. Megyek dokihoz meg UH-ra, elvileg 29+2, gondolom ez a 30 hetes... vhogy mindig el vagyok csúszva, mindig 3 hetente hív a doki.
Milán kb 36 hetesen fordult be, és ő bazi nagy baba volt, úgyhogy ne aggódjon, akinek még nem fordult be a babócája. Luca már hetek óta felvette a pózt, szegényem, csak feleslegesen mert a vészkijáraton fog távozni :)
Drukkoljatok h minden oké legyen, este jövök, puszi mindenkinek!
sziasztok
jobbulást Kriszti a picidnek.
Én is abban bízok, hogy van még rá idő!
Mindig mondom neki, hogy egy pár hetet még bírj ki bent :-)
Most megyek ebédelni, majd később még jövök!
Addig is szép napot mindenkinek!
Mennem kell megyünk kicsit városba délután estefelé leszek:)
További szép napot mindenkinek:)
Mi a matracot az ággyal együtt kaptuk:)
Kórházas csomagom még nekem sincs összepakolva a hálóingek is még tesómnál vannak de lassan azt is össze pakolom reméljük azért még egy darabig nem lesz rá szükség.
Mi is!!!
A férjem már nagyon be van sózva :-)
Alig pár hét, és megszületnek a babák.
Hihetetlen!!!
Mi azt szettben kapjuk.
A matrac meg pénteken, vagy hétfőn érkezik.
Lassan a kórházas csomagot kellene már összeállítani.
A védőnő szerint a 36. hétig nem késik.
De mi van, ha hamarabb kell?
Ma néztem hálóinget, de nem találtam. Szerintem a netről kell majd rendelnem. Volt az a Wadima márkájú, nem is tudom, ki ajánlotta. Az nekem is tetszene, és árban is elég korrekt.
:-D
Nagyon édesek már most! Mi lesz majd akkor, ha már a karjainkban tarthatjuk őket?
Teljes olvadás :-D