2011 júliusi babák (beszélgetés)
Tényleg ne idegeskedj, holnapra többet tudsz már!valószínűleg az első mérés volt pontatlan.
ne aggódj,ha a dokid sem teszi :))
nekem a miómáimat is összevissza mérték...
Az jó, hogy rászántad magad a másik orvos felkeresésére!!! Majd szurkolok, hogy végre egy "normális" szakvéleményt kapj!!!
Azért kockáztatni nem kellene...
Eddig én is 1 és 4 között voltam fent, szinte állandóan. Én általában már csak egyszer pisilek (talán mert nem a feje nyom), de aludni tényleg csak most tudtam normálisan.
Ráadásul holnapra megint frontot jeleznek :-(
Engem is a védőnő figyelmeztetett a frontokra, azóta jobban izgulok, ha tudom, hogy jön.
És minden rendben volt a picivel?
Mennyivel született? Gondolom addigra már elérte a 2 kilót.
Hát ebben biztos vagyok! :D Ezek a baba képek nagyon elfuseráltak, nekünk az egész család fetrengett a röhögéstől! :D
Hát az éjszakák tényleg szörnyűek, én attól félek, hogy hulla leszek mire megyünk szülni... Mindig nagy alvó voltam, most meg alig alszom, ma éjjel 1-4 óra között 6X pisiltem... Na meg a forgolódás... De hát ez van...
Olvastam a naplódban, hogy milyen kínlódva telnek az éjszakáid. Én is ugyan így szenvedek, sokszor már a sírás környékez, hogy alig bírok megfordulni...
Egyébként a babafotón nekünk is ezt a kislányt adta ki! Írtam is tegnap Katinak, hogy a férjem rosszat álmodott emiatt, így ki is töröltem :-)
Szerintem sokkal szebb babáink lesznek!!!
Akkor éljenek a mozgékony babák!!!
Kedvesek, hogy nem "bántanak" bennünket :-)
Az nagyon jó lesz akkor nektek is hogy ilyen kis különbség lesz köztük:)
Nálunk is így van csak nálunk tesmómé nagyobb másfél évvel.
Biztos jó lesz a két picivel:-)
Nekik milyük lesz?
És nektek mi hiányzik még?
Nekem is sokat mozog így reggelente, amikor a gépnél ülök. Talán azért is, mert lejjebb lehet, és jobban nyomódik...Pedig azt mondják, kevesebbet mozognak már ilyenkor...nálunk ez nagyon nincs így :-)
Amúgy én szombat éjszaka hittem azt, hogy befordul, mert annyira be volt indulva, de nem történt így :-(
Ne aggódj, szerintem csak ficeregni támadt kedve :-)
biztos jó lesz a falon az a kép! én nagyon szeretem az ilyen grafikákat!
mi tesóméktól kaptunk volna több dolgot, csak aztán olyan hirtelen jött nekik ez a pici baba, ők se számítottak rá, de nagyon örülnek, meg persze mi is. csak amiket elhurcoltak hozzánk, most lehet visszavinni :) fél év lesz a két baba között, és ez tök jó, együtt fognak felnőni, aminek én nagyon örülök!
Biztosan fogja mert ahogy észrevettem előre sose mond semmit csak ami épp következik.
Reméljük nem fordul át csak helyezkedik:)
majd biztos mondja, nekem is csak így előzetesen szólt, hogy majd a 36. héttől kell.
jajj, Lányok, én meg most azt érzem, mintha Edit haránt feküdne, és annyit mocorog. remélem nem fordul itt nekem át, mikor már hónapok óta jó irányba van...
Van egy nászajándékunk, egy grafikus csinálta egy fotónkról, és azt akarjuk még felrakni. Csak hogy ne felejtse majd el a kicsi, jó hogy kik is a szülei :-D Majd csinálok képet róla.
Mi nem számítottunk sok segítségre, így inkább mindent beszereztünk apránként. Igaz, kis kádat vittünk vissza a brendonba a múlt héten, mert kaptunk egy nagyobbat. De be lehetett cserélni, és mellbimbó védőm még nem volt...