2011 júliusi babák (beszélgetés)
Én is megyek még zuhanyozni kéne meg drágámnak szendvicset csinálni holnapra.
Jó éjt mindenkinek:)
Na, én is megyek, mert nekem még mára hátravan ez a "kellemes" program... :D
Hát, van egy két jó leírás a neten, de röviden a gátat kell olajjal masszírozni, és U alakban hátrafelé nyújtani minden nap 10 percet (én 20at csinálom)... Addig kell nyújtani, amíg az égető érzés el nem múlik... Nagyjából ez van a leírásokban is... Az a jó, ha 1-2 hét után érezhetően könnyebb nyújtani...
Most mennem kell sajna, mert a laptopról fogunk filmezni, de holnap jövök! :) Puszi Mindenkinek, jóéccakát!
De mit kell csinálni?? :))
Nekem meg pont Karesz szereti ha rövid, én folyton növesztem-vágatom, de ő mindig a vágatós részt várja. :D
Hát én megszenvedtem az elsőnél, mert vágták is, meg repedt is, úgyhogy most nagyon rajta vagyok a témán...
Az elsőnél is csináltam, de utólag látom, hogy túlságosan finomkodtam, ha sejtettem volna, hogy milyen lesz utána, nem lacafacázok... :)
jó a hajad, nekem még sosem volt rövidebb vállig érőnél, nem is merném levágatni, Jancsi meg is ölne :) neki ez is rövid, ő azt szeretné ha derékig érne :)
nálam is ez a helyzet. és még szorulásom is sokat van:(
ha nagyon híg akkor igen. hogy normális-e nem tudom:(
Hát, nálam tuti furcsának számítana, kb 2naponta vagyok WCn, pedig rengeteg zöldséget meg gyümit eszem... Szóval nem tudom...
sehogy azt se tudom pontosan hogyan kell.
Sehogy :S De kéne... Mondjuk pontosan nem is tudom hogy kell...
Más, elég undi kérdés bocsi :)) De szerintetek ha már 1 hete napi többször laza székletem van, az hasmenésnek számít? :S Kezdek aggódni, hogy ez normális-e...
De édi vagy, köszönöm. :) Hát csak ajánlani tudom, épp most mostam meg, 1 perc megszárítani és ugyanígy áll. :D Imádom. :D
Ja, még egy kérdésem lenne... Gátmasszázzsal hogy álltok? Csinálja valaki?
Nem túl jó fejek, hogy nem gondolnak rád... :( Én a menyasszony helyében tutti nem sértődnék meg ha nem mennél, sőt én magam ajánlanám fel...
Jaj, de kis szép vagy! :) Én is ilyen hajat akarok!!! Pont ma ébredtem úgy, hogy le akarom vágatni a hajamat tök rövidre.
szex: mikor túlhordtam Milánt, a 41. héten mindennap szexeltünk, azt mondták az beindítja... hát nem indította....
amúgy én fehérmájú vagyok, úgyhogy ugyanúgy megy minden, kivéve az olyan pózokat amik már nem mennek a pocak miatt...
tanuk is vagyunk... júl. végére vagyok kiírva, elvileg belefér... de abszolút nem gondolnak bele, h nekem ez már nyűg... meg miért is mennék a Margitszigetre, szórakozóhelyre piálni a lánycsapattal?? Senkinek sincs gyereke, de azért... szóval szarul is esik...
Na én ezt nem értem, hogy sokan írják, hogy náluk nem lehet kérni érzéstelenítést.... De akkor mi van, ha császározni kell??? Olyankor meg tudnak adni?! Ez azért fura...
Nagyon csini a pocid! :) És a ruhád is tetszik. :D
igen, ez is különbség, meg az, hogy ahhoz hogy "kibelezzenek" és eközben Te semmit se érezz, azért erős fájdalomcsillapító kell, szóval sokkal erősebb cucc ez mint az EDA :)
igen be írtam privit is hogy kellenének az adatok onnan egyszerűbb mint innen össze mazsolázni.
császárnál az van mindenhol, mert el kell érzésteleníteni mell alatt mindent... lábadat se érzed, de nem gáz, hamar kimegy és tudsz mocorogni... tapasztalat :)
Bocsánat, Pidiko, Neked szólt, még nem tudom, ki kicsoda... :S
További ajánlott fórumok: