2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jó, hogy ilyen bevállalósak vagytok!:) Nekem még vállnál rövidebb hajam nem is volt. A színeket azért próbálgattam, de férjem a természetes barna hajamat szereti.
Kati, akkor neked bevallom mindketten arc dublőrök vagyunk:DDD
igen, nagyon szerettem a vöröset, ahogy Aliz is írta, nekem is megvolt a Pumukli piros :) csak nagyon kényes egy szín. a szőkét imádtam talán a legjobban, de tönkretette a hajamat, hát maradt a majdnem eredeti barna.
amúgy Orsi, nekem meg a férjed ismerős :DDD de valószínűleg, csak nagyon hasonlít valakire, akit régen ismertem :)
Nekem is volt sok színű, de a legjobban a mostani, festék nélkülit szeretem!
Tudod, fiatalon az ember bevállalósabb :-)
Egyedül szőke nem voltam, de hosszban aztán minden féle. Még fél centis is :-)
Szerintem nem baj az, ha kísérletezik az ember! Legalább jól elszórakoztattuk magunkat, és a környezetünket!
Egyszer voltam Pumukli-piros is :-D
Nálunk ma is 30 fok körül lesz, és pont ma kell elmennem itthonról :-(
De örülök, hogy nincs mindenhol olyan meleg!!!
Ja, a szívatás jobban roncsol is, a szőkítés csak kíméletesebb...
Nekem akkor volt a legnagyobb gondom, amikor vörös voltam, és barna szerettem volna lenni. Nem fogta be egyáltalán, így a végén fekete lettem.
Tiszta izgalom lesz akkor a mai napod!
Legalább feldob majd vele.
Én is tegnap néztem, hogy mennyit nőtt már az utolsó vágás óta, de nem merek vágatni, mert tudom, hogy képes lennék megbánni. Szóval nálam marad :-)
De jó lesz neked!!!!
Gondolom nem is kell majd kérni a képet :-D
Festve is lesz, vagy csak vágás?
Szia!
Akkor ezzel hátha elindítottam egy "lavinát" és a végére csak sztár lesz Orsiból!
Majd gondolkozok én is, kire hasonlíthat ennyire!!!
Fodrászat ma lesz?
Szerintem is elég fárasztó lehet a mindennapos utazás. Én régen a sulit is ezért utáltam(akkor még vidéken laktam), de kismamaként még megerőltetőbb :-(
Főleg ebben a jó melegben...
Jó reggelt! :)
Orsi szerintem egy színésznőre hasonlít, de még nem jöttem rá, hogy kire. :)
Akkor ezek szerint nem csak én gondolom így :-)
Köszi a bókot, aranyos vagy! Hátha megbarátkozok a pár hét alatt a "látvánnyal" :-)
Akkor tényleg nagyon hasonlítasz valakire...
A pocakommal nekem sincs bajom, csak hogy mindenem nőtt. Pedig még feketében is voltam :-(
Na de ez van, nem sokáig kell már kibírni!
Igazad van, itt tényleg nagyon csinosak a kismamák!!! Nem is lehet hallani még 20 kilós hízásról sem!