2011 júliusi babák (beszélgetés)
Jucika nagyon okos nem tudok lenni:(De nekem a leírtak alapján sajnos nagyon gyanús hogy tényleg ő lehetett:(
Hogy mit tegyél????Jó kérdés. Először is valahogy meg kéne próbálni tetten érni vagy egyszerűen csak valahogy leépíteni.
Napló: nem titkos az új naplód és hozzá se lehet szólni./csak mert azt írtad titkos lesz/
Sziasztok,
A kamera szerintem is jó ötlet, ha van számítógépetek a szobában, akkor esetleg a webkamerát (ha van) feltűnés nélkül be lehetne kapcsolni. Lehet felvenne valami érdekeset előbb utóbb.
Egyébként ez tényleg nagyon durva :(
B@szki, de kemény....
Nehéz nagyon a szitu....
És a penztarto dobozotokba nem nyúl be?
Sztem esélyed sincs tetten érni, főleg, ha egyedül is szokott lenni...
Nem tudod esetleg vmi kamerával felvenni?
Ha egész biztos vagy benne, h tényleg ő, akkor én mindenképpen leepiteném.
Haáaat, én ilyenre nem is emlékszem a fórum történetében, h közel 11 órán keresztül sehol senki...
Mi kimentünk, Judit, bár szel itt is volt...
Gergő sztem holnaptól fogja kapni az antibiotikumot.. Nem nagyon köhög, és nem nagyon taknyos, csak pont annyira, h zavarjon:S
Mindenkinek nagyon jó idotoltest a maradék napokra!
Sziasztok. Olyan dolog történt velem... el se hiszem még most se...
Voltunk bulizni pár hete gyerekkori barátnőimmel és kaptam a fülembe egy fülbevalót, h legyen már ha elmegyek nagy ritkán.
Másnap direkt betettem a vitrinbe az ékszeres dobozba, nehogy ne legyen meg. Pénteken akarom kivenni h mostmár visszaviszem és nincs sehol...
Mondom ilyen nincs, tudom h oda tettem, senki nem jár fel hozzánk csak Szulti barátnőm, neki is van 2 kisfia, másfél éve napi szinten összejárunk, itthon is hagyom a gyerekekkel heti 2-3x mikor leviszem a kutyákat. Mondtam is neki aznap, h tök gáz, meg h tuti oda tettem, swarowsky ezüst fülbevaló, fülbedugós... erre mondta is h pont kérdezte is tőlem 2 napja h a swarowsky ezüst v orvosi fém és h csak fülbedugós van mert ő azt nem szereti... na ekkor átsuhant vmi az agyamon, de el is szégyelltem magam... aztán az is eszembe jutott h csüt-ön mire hoztam föl a kutyákat mondta h magától összetört a polcon a képkeret... de miért gondolnék ilyet arról, akivel heti 7x találkozom, heti 3-4x átjönnek már reggel...
Megemlítettem apunak, erre ő mondja h szerinte lehet... 5x tűnt el a kabátjából az aprópénz mikor átjött ő is hozzánk és nálunk voltak Szultiék... az első 2ben nem volt biztos, utána tudatosan figyelte h csak akkor ha Szulti is ott van... és beletett egy marék pénzt kenyérre, és mind eltűnt... volt h egyszer schillinget tett bele, az megmaradt, utána köv. alkalommal ft-ot és az megint eltűnt mind egy szálig... a 3. tuti alkalom után pipa volt nagyon... de nem akarta mondani h ne bántson meg...
Gondoltam valahogy vissza kell szereznem, muszáj, nem is az egyém, ezért húztam egy merészet.
Na mondom Szultinak nem jönnek át holnap? Segítsenek megkeresni mert Jancsi úgyis dolozik... több szem többet lát, blabla bla. Szulti mondta h tuti meglesz... reggel kérdezte is h ezen a polcon néztük? Mondom áááá dehogy (pedig minden zegzugot átkutattunk), ő elsőre odanyúlt a pénztartó dobozhoz, én oda se néztem feltűnően (annyira akartam azt a fülbevalót, reméltem h visszahozza), kiborította mellém és benne volt (előtte háttal állt nekem mikor levette a dobozt, pár méterre voltam)... tegnap este nem volt ott, tudom... mindegy, adtam a hülyét, hálálkodtam... sajnos észrevettem h nincs meg az aranyfülbevalóm se... de az már tuti zaci mert már hónapok óta nincs meg... aputól is kb 3hónapja lopott először... próbáltam mentséget keresni h mi van ha mégse... de én nem loptam, a 2 éves gyerek nem éri fel a kabátokat, más nem járt itt csak ő... és nem sejt semmit, ha így visszatette... azt hittem legalább félórás kereséssel lesz meg, ha egyáltalán meglesz... de nem, rögtön, fél perc alatt...
Valahogy tetten kéne érni... Nincs konkrét bizonyítékom, tehát nem támadhatom le. Tegnap egy világ omlott össze bennem... Adjatok tanácsot csajok, bocsi h ilyen hosszú lett.
sziasztok:)
Látom ma sehol senki nem volt.Biztosan mindenki kihasználta a jó időt és csavargott napozott:)Mi délelőtt főztünk anyuval meg tesómmal apát Vivivel öcsémmel meg Szabival meg elzavartuk sétálni meg játszózni:)Délután meg pihi volt majd sétáltunk egyet és végül napoztunk a teraszon este felé:)Szóval jó napunk volt 9 óta a kisasszony is alszik már:)
Holnap pihi a terv délután meg bográcsozunk:)
Sziasztok:)
Bocsi tegnap eltűntem de délelőtt az uram elfoglalta a gépet délután mg jöttünk anyuékhoz és kint voltunk estig. Este meg hulla voltam fájtak a lábaim is így pihiztem:)
Éjszaka egész jó volt negyed 9-kor elaludt a csajszi majd 10-kor hatalmas sírással ébredt alig bírtam megnyugtatni de fél óra alatt visszaaludt és nem is ébredt csak valamikor 6-7 között és végül fél 8-kor most meg elvitte apa sétálni meg közben altatni:)
Sziasztok!
Niki szolidarítottunk veled, Lizusnak is tragikus éjszakája volt... Én se látok ki a fejemből, csak iszom a kávékat ezerrel... :)
Mi már Balcsin vagyunk, reggel 9-kor 18 fok volt. :DDDD Mikor kiraktam aludni Lizát.. Szerintem délben 30 lesz. :)) Megyek is napozni majd lassan, remélem nem 20 percet fog aludni a kisasszony. :)))
Jó reggelt!
Petra nagyon gondoltam rátok, mert először f6-kor indult a napunk de ringatással visszaaludt, én azért ittam egy fél adag kávét 6-kor majd visszafeküdtem.
Éjszaka fent volt éjfélkor, akkor is csak ringatva aludt vissza, meg f2-kor evett :)frankó éjszaka, ki se látok a fejemből...
Jó reggelt!
Ma apa elaludt,nem csörgött a telefonja!3-kor kellett volna menni dolizni,de én 3/4 4-kor ébredtem fel,hogy úristen ébresztő elaludtál!És még meg kérdezi tőlem-hogy te most viccelsz velem?ÁÁÁÁ!!Most már vicces,de akkor dühös voltam rá!Gergő természetesen felébredt rá 10 perce ahogy elment apuja,mert a drága kutyánk nem tudta mire vélni ,hogy a gazdi miért megy ilyen korán,sírt utána a kapuba!!Alig bírtam vissza altatni,de fél 5-kor a reggeli tápi után bealudt,és fél 7-ig aludt,én meg akkor aludtam vissza !Jó mi???:((((
Csajok! Mégis elmentünk a kopaszi gáthoz! GYÖNYÖRŰŰŰŰ!!!! :)
Apa is odajött, sétáltunk, utána hazavitte manót, én pedig elmotoroztam a kozmihoz. Terhesség óta nem nagyon motoroztam, talán csak egyszer, amikor elmentem a gyógyszertárba.
Olcsi hihetetlen, ma elkezdte mondani, hogy "Ne!" és "De!" :)))
És a ne szócskát teljesen jó szituációkban használja. :) Ha apa elmegy vagy aludnia kell. Ha pedig mi mondjuk neki valamire, hogy nem szabad, közli, hogy de,de,de! :D
Most éppen aludnia kellene, mert nagyon korán felébredt nappal és alig aludt valamit, de ehelyett a bordűrnek magyaráz és liheg. :D
Sziasztok!
Mi most megyünk Bacsira. :)))) Itt a nyár! Papucsban vgyok,halász naciban,annyira jóóó!!! :))))
A gyerekekre ugyanannyi ruha kell szóval Szandua ahogy neked jó,úgy oltoztesd Barnit. Lizus halásznaci,ujjatlan body,rövid ujju poloban van,mondjuk neki mindegy,mert így is melege van. :D
Jelentkezem majd,sok puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Csak gyorsan benéztem, de látom mindenki kint van ebben a szuper időben!:) Mi kertészkedtünk kint. Vettünk futó muskátlikat a teraszra. Úgy imádok a kertben lenni. Deniz is nagyon jó fiú kint a hintában 1,5 órát is elnézelődik. Mindenkinek szép hétvégét!