2011 júliusi babák (beszélgetés)
Szia Dóri!
Homeopátia 35. héttől.
1hét:
arnica c30 1x5 golyó az első napon
caulophyllum c12 napi 1x5 golyó 5 napig
a 7. napon szünet
2.hét:
arnica c30 1x5 golyó az első napon
cimicifuga c12 napi 1x5 golyó 5 napig
a 7.napon szünet
Ezt a 2hetet kell ismételni szülésig.
Szülés alatt:
caulophyllum c30
cimicifuga c30
felváltva félóránként 1x5 golyó
Kitolási szak:
arnica c30 1x5 golyó
2órával szülés után:
staphysagria c200 1x5 golyó
Tejbelövelés:
urtica urens d6 napi 4x5 golyó
Teakeverék:
palástfű (hormonháztartás) 2 egység
málnalevél (kismedence lazító) 2 egység
csalán(tisztitó, vas felszívódás javító) 1egység
zsurló(veseműködés szabályzó) 1
citromfű (nyugtató) 1
orbáncfű (antidepi) 1
cickafark (véralvadás) 0,5
Ebből a teakeverékből 1 teáskanlnyit kell adni 3dl forrázathoz. A 36. héttől a málnelevél arányát 4 egységre kell emelni.
Á nem tudok aludni, ha egyedül vagyok itthon mindig gépezek....Aztán ha elálmosodok bemegyek aludni :) Te is éjszakai bagoly vagy. Én előbb lemostam a ma vásárolt komódot :D de lehet még ma bele is pakolom Panka ruháit, unatkozom!
Reggeled nem lesz könnyű, ha most még sokáig ügyködsz Te is :)
Majd egyszer csak Jó Éjt Neked :-)
Annyira jó, hogy ennyire tudtál Magatokra vigyázni (kilók terén) büszke lehetsz!!!!!! :-)
Remélem végül belátja a dokid, hogy jobb lesz a császár, fele annyi veszélye nem lenne tényleg a későbbiekre nézve. És azért az is nagyon fontos, hogy pár év múlva milyen állapotban van az ember!!!!!
Szerencsés vagy, hogy így segítenek a fiúk mindenben. Én most jöttem haza nem rég az Aldiból 6 nagy szatyornyi cuccal...mire felmásztam a negyedikre, azt hittem megszülöm Pankát.
De hát a páromnak nem volt kedve bevásárolni, aztán, hogy 2 napig nem lesz nyitva semmi, muszáj volt vennem 1-2 dolgot. De a boltban mindig csak tömöm a kosarat, aztán, ahogy kúszok fel a lakásba jut eszembe, hogy még jó hogy terhes vagyok :S
Egyébként párom első szabad hétvégéje amióta visszament dolgozni...azt hittem lemegyünk anyukámék nyaralójába pihenni picit. De Ő inkább elment a haverjaival bulizni. Valami hihetetlen nagy buli van ma éjszaka amire elvitt itthonról 15.000Ft-ot. Csajok szarrágó vagyok, hogy nagyon kiakadtam ettől????????
Nekem egyszer volt olyan párom, akinek már volt 2 gyereke. Én elmenekültem, annyira féltékeny voltam.....Nem tudtam elviselni, hogy a pici fia (3 éves volt) örökké nálunk volt, ha kellett ha nem, és ha Ő ott volt, én meghúzódhattam kb a sarokban. Még az ágyunkból is kitúrt a gyerek, hogy Ő apával akar aludni, én aludtam a gyereknek szánt ágyban :D Anyuka mindig méregetett,amikor jött a gyerekért...uszította ellenem a gyereket, de úgy, hogy nekem köszönni se akart a kiskölyök.. Pedig eleinte, hogy örültem neki, hogy úgy elvagyunk mint egy nagy család. Aztán
világgá szaladtam a helyzettől, jó ez már rég volt, de örök emlék :D
Uhhh Dóri, nem is tudom, hogy bírod ezt a sok szurkálást. Tudom mindent a babákért, de ez már nekem nagyon sok lenne....Előtted is le a kalappal.
Nagyon hősök vagytok csajok, olyan jó olvasni, hogy ennyi erő és kitartás van Bennetek. Én ennél sokkal nyávogósabb, gyengébb vagyok.....
Jövőhéten indul nekünk is az Nst. ha jól írom. Nekem se lesz mind1 minden héten ki kell mennem majd dunakeszire az sztk-ba, aztán vinnem kell Fótra a dokinak az eredményt. :( Már előre fáradt vagyok a gondolattól is, főleg ha a 40. hétre gondolok amikor majd minden nap kell menjek...ÁÁÁÁ :D
Sziasztok.
Mégis vettünk új bababútort, a régivel túl zsúfolt lenne a szoba. Úgyhogy most átalakítunk.
A bibi h 4 hét múlva érkezik, bár igaz, h még van 6 hetem, ha nem jön előbb Luca akkor nem gáz :)
Sziasztok!!!
Mi ma vásárolni voltunk, vagyis a fiúk az első felében játszottak a játszóházban, én meg vadásztam a cuccokat. Addig jó volt, míg nem kezdett el fájni az oldalam a hülye gerincem miatt, na meg a hasam is egyfolytában görcsölt, de azért túléltük. Végre tényleg összepakolhatom a kórházi motyót.
Ha nem volt vészes utána, akkor hátha tényleg nem kell most metszeni:).
Szerencse, hogy nincs nálatok se ekcémás, se allergiás. Nekem mindkettőm van, úgyhogy én fokozottan figyelek. Nagyon érzékeny a bőröm.
sziasztok
én ma egyedül vagyok sajnos , párom céges vacsorán.......
Sajnálom hogy ilyen rémálom gyötört az éjjel:(
Tényleg nem lehetett kellemes.
Jó hosszú napotok volt akkor.
Ma meg nagyon jó kerti partit kívánok nektek:)
ÉS igen kicsit lehet tényleg vissza kéne már venned bár te érzed mennyit bírsz.