2011 júliusi babák (beszélgetés)
örülök, hogy jó volt a nyaralásotok! most meg pihizzetek sokat, amíg a kislány nincsen otthon!
én biztos nem szülök holnap, mert Edit meg egyre feljebb törekszik, hiába mondom neki, hogy most már lefelé kellene utat törnie magának, nem hallgat rám :) csak nyomja ki a kis fenekét a bordáim alatt :) úgyhogy szorítok MPetitnek, hogy neki bejöjjön a holnapi nap :)
Megbeszéltem Natival, h 07.04-én szülünk vagy a kiírt napján 07.14-én.
:)
végig mondtam a naptárban a hátralévő napokat és kértem, h mocorogjon ha az adott naphoz érek :)))
kíváncsi leszek nagyon :)
Szorítok, hogy az UH-n rendbe legyen!
Nekem is mindenféle parám van. Én is úgy érzem, hogy nagyon lent matat Bíborka.
34+2
Sziasztok!
Kriszti, gyönyörű a kisbaba, szép formás pofija van:)Te is aludj, amint van lehetőséged rá!:)
Akkor nincs egyelőre más kisbaba, iugaz? Most nem voltam pár napig, le vagyok maradva....Hétvégén megint Balcsiztunk, nagyon jó volt, Dorka imádja a Balatont , apájával egész nap bennt lenne, meg voltak biciklizni sokat, olyan édes volt mindkettő:) Én sajna most kimaradok ezekből, na de majd jövőre!VAsárnap jött Dodóért apukám, és levitte a anyumhoz, egfyelőre nem tudjuk, mennyi időre, 1 hétre tuti-hát, most sírtunk mindketten a férjemmel:( De pihenni kell, ez az ukáz. Pénteken megyek kontrollra, már nagyon várom, továbbra is nagyon furakodik MArci lefelé, úgy érzem, tovább tágultam, majd a dokim megmondja, lehet, hogy ez már csak kismamapara. Mindenesetre még 2 hetet bírjon ki!
Mpetite, kororsikati, Ti akkor holnap szültök , igaz?;) Akkor hajrá, lányok!!!!
34+5
végre láthatjuk a fórum győztest (még ha nem is júliusi) :))) azaz az első kisbabát.
Gyönyörű a kis Anna. Gratulálok Nektek még1*.
kicsit ijeszt, h a te melled is véres lett, ismerősömnek is begyulladt...lázas is lett tőle.
Vigyázzatok magatokra!
pusz
Én meg mostanában többet eszek:(
Igaz a gyümi sok nálam is.
Most megyek mert leveszik lassan a 17 órás vért :)
Holnap írok.
Szia Kriszti!
Jaj, de szép kislányod született! :) Bár csak képről láttalak, de szerintem nagyon hasonlít Rád! Legyetek nagyon boldogok és álljon be gyorsan az esti alvás is!
Kitartás, a tanácsodat megfogadjuk! :)
Puszi!
Most még kevesebbet eszek mert nem vagyok éhes egyátalán.Inkább dinnye, gyümiket eszek mert ezeket kívánom. Ritkán eszek kiflit stb...
Lehet hogy nyomja is a gyomrom a baba és azért eszek kevesebbet.
Örülök, hogy minden rendben van az eredményeiddel, hősként tartod a diétát tényleg!!!!!!!!!!!!!! :)
Csajok én ma hajnalban felébredtem, bóklásztam kb 7-ig aztán ledőltem aludtam vagy 10-ig. Aztán megint 2 órát ébren voltam és ledőltem, most megint álmos vagyok :( mi a fene van velem?! :-(
Örülök hogy minden oké:)
Tényleg nem túl magas a cukrod ügyesen tartod a diétád:)
Az eddigi cukor eredményeim jók.A férjem szerint alacsony is (4,5-5) között vannak.Szerintem inkább alacsony legyen mint magas, de tény hogy nem is vagyok éhes mostanában.Azt mondta a férjem hogy egyek.Én eszek, de ha nem tudok mert nem vagyok éhes akkor minek egyek többet.
Csinált a szülésznő ismerősünk CTG, és minden oké vele.1 hét mulva csinál megint.Megmutatta a szülőszobát is,nagyon szép.Bár én inkább a műtőt használnám, mint a szülőágyat.Szeretnék császáros lenni ismét !!!
Holnap megírom az eredményeimet mert akkor beszélek a dokival.