2011 júliusi babák (beszélgetés)
bocsi h irok én szeptemberi babaváró vagyok de nagyon megirigyeltelek olvasva h neked már csak 8 nap van hátra.gratulálok mindenkinek majd a leendő születendő és a már megszületett bébikhez:D
Nem baj, legyen cicin minél többet, hogy legyen jó sok tejcsi, aztán majd beáll a rendszer. Most ő a főnök))
igen, kevesebbet mozgott.Bolha győri kórházba kellemesen csalódtam, nem volt fogadott dokim, de nagyon jó dokit, szülésznőt fogtunk ki,100százalékosan mellettem voltak végig, és kedvesek voltak.vákummal lett meg a drágám.
én ma megyek meg péntekre már van időpontom, de remélem oda már nem kell menni...:D
szerintem ilyen erős fájdalom nem jó.nekem enyhe néha van.
Én ma jobban vagyok a tegnaphoz képest, gyorsan meg is csinálok mindent, amit kell, hátha holnap megint rossz napom lesz) én csak csütörtökön megyek nst-re, nagyon kiváncsi leszek....
nekem 8 nap van még... :) de már nagyon mennék, főleg, hogy egyre rosszabbul érzem magam... tegnap még a vérnyomásom is 130 volt... :D
magnéziummal nem kellett leállnod a 36.héten?
sziasztok
pici időm van följönni, de kisfiam cicifüggö, de imádom!!!!!!!!!
Korai?) tíz napja van a kiírtig) nekem 18, de én már mennék))
az értesítés alap, majd Andris jelentkezik :)
majd a kórházban bevárlak :D
Én is hasonlóan érzem magam. Én babában reménykedek, de neked azért még egy kicsit korai. Remélem a magne b6 segít, feküdj sokat!
39+1
Szandus, nélkülem akarsz megszülni?! Enye-benye...
:))
Jobbulást kívánok és értesíts minket,ha nem csak valami vírus miatt vagy rosszúl. Drukkolok!:)
Szia, remélem jobban vagy!
Jaaaj, de irigyellek Titeket))
sziasztok! :)
de jó, megszületett vivi :) gratu nekik! :)
én továbbra is szarul vagyok, nagyon fáj a hasam, eddig minden kaja kijött belőlem és olyan gyengének is érzem magam. barna is biztos érzi, alig mocorog. szerencsére ma ctg és a dokival is meetingelünk :) jó lenne már haza se jönni...
Kimaradt a szöveg közepe...:-(, szoval egyfolytaba enne a baba, mar 3750 gr!!
ES Gratula Ildinek a babahoz!!!!
Az elejen Anna is egy orat szopizott, ez normalis. a szüles utani fajdalom viszont nem. Nekem is anno, 7 eve szar szülesem volt, de fajdalmam utana megsem.Szoval menj vissza a dokihoz!!
Az en Annam is szopibajnok, egyfolytaban enne, de meg is gratula Ildinek!!!!!!
Nálam valami nagyon nem frankó, Zalán pörög ezerrel, rossz a hasam "közérzete", keményedik is. Nem jól érzem magam. Ma vagyunk 37+0, de még 2 hetünk van. Pont elfogyott a Magne B6-om, anyu hoz nemsokára, ha az se javít, hívom a dokit.
Na csajok !!!
Tegnap voltam dokinál, minden oké.BPD:94 mm, zárt méhszáj, átlagos magzatvíz. Császár dolgot a doki hozta fel, én nagyon örültem.Azt kérdezte, hogy "szivem szerint hogy szeretnék szülni?" Én meg mondtam hogy császárral.
Azt mondta hogy jövőhét kedden ha megyek ctg-re akkor megbeszélünk mindent.Remélem ez már biztosat jelent :) Most már nem vagyok olyan bizonytalan. Azt elfelejtettem megkérdezni hogy ha elfolyna a víz akkor is megcsászároz-e ? Remélem.
Alíznál a gép ment tönkre, de már lehet, hogy közben babázik is. :)
Ez annyira jóóó! :) Nem akart a babuci programozott lenni, van saját kis akarata. :) Nagyon gratulálunk!!!!!
Igen, pár hete még azon aggódtam, hogy korababa lesz, úgyhogy tényleg semmi okom a panaszra.
Én is nagyon türelmetlen vagyok, de gondolj arra ilyenkor, hogy mekkora szerencse, hogy problémamentes a terhességed, hogy otthon várhatod a babát, nem kell aggódnod miatta, csak várnod, hogy kész legyen a világrajövetelre) sokan irigyelnek minket ezért.
Minden fórumos baba születésekor úgy fellelkesülök!!! Én is már szeretném a kezemben tartani a kisfiam! Annyira kiváncsi vagyok már rá! Nehéz türelmesnek lenni, főleg, hogy már ennyi előjele van a szülésnek....de már mióta!!!
Mindkét Susie, ALíz biztos.
Ndorcsival mi lehet? Ki "tűnt" még el?:)
Hát én egy hetet feküdtem az első császár előtt))
Egyébként most néztem, hogy az utolsó UH-ja kb. másfél-2 hete 3600 gramm körülre mérte, és azt mondták neki, hosszú baba lesz, ehelyett tökéletes lányméretekkel rendelkezik:)
További ajánlott fórumok: