2011 júliusi babák (beszélgetés)
Annyira szerencsésnek érzem magam olvasva azt, hogy mennyien 'szenvedtek' az altatással és a sírással... most érzem igazán, hogy Barni egy áldás, kaja után magától elalszik a szopipárnán és vagy azon alszik tovább vagy hasrafordítom a kiságyban. Csak kaja miatt sír vagy ha kakás a pelus, néha délelőttönként fáj a pocak, de él óránál az sem tart tovább... éjszaka pedig max 2x kel...
Kitartás lányok, minden szuper lesz nálatok is, ez most nehezebb időszak, de nem fognak örökké sírni a babák :))))
sziasztok
nem tudok vissza olvasni,pedig biztos sok jó ötletet adtok, de nincs időm.miota tápszerrel kell potolni az anyatejet, a babám nem tud kakilni, sokszor hőmérővel segítek, ami tudom nem jó, de ha kinlodik sokáig mit tegyek?a gyermekorvos duphalacot irt fel. ma adtam neki először, ill áttértünk milumil komfort tápira, ami szorulásos babáknak jó állitolag.ma kezdjük azt is...csak reménykedni tudok, hogy hat majd.....amugy csabikám a héten áttért arra, hogy csak kocsiban jó aludni, vagy kézben lennék(hordozokendőbe rakom), pedig probálom szoktatni, hogy magátol is aludjon, de nem megy.5-10 perc ordítás után, nem bírom tovább...párom estig dolgozik, de ha tud segít....nincs ötletetek mit tegyek a kakilási témával?ivott már kamillát, édesköményteát, infacolt, espumisant, de semmi.....üzibe írjatok légyszi.köszönöm.
köszi az ötletet:)Most vizes pelust tettem rá.
Remélem összejön és nyugis éjszakája lesz mindenkinek:)
tegyel egy pelusra turot, tedd a cicitartoba, es 2 ora mulva jobb lesz!!
Mar nem jön semmi, most arra gyurok, hogy ma ejjel az összes kismami es babaja jol aludjon:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lányok asszem begyulladt a jobb melle:(Fáj nagyon:(
Ma délután már 2-szer fejtem de még mindig fáj maszírozom is de görcsöt nem érzek benne csak fáj.
Mi jön még?
Kezd sok lenni először a nyakam most meg a mellem is mellé:(
Nekem az elsö es a masodik is siros baba:((
megvolt a rota oltas:))
Sziasztok:)
Nálunk is napirenden van a sírás.
Egyenlőre a napirend úgy néz ki hogy délelőtt cicizés és a cicin alvás ugyanis még cicin van vagy kézben addig alszik ha leteszem max fél óra de inkább annyi sem de cicin is csak fél óra.Ha ágyban van sír de van mikor kézben is és csak a cicin nyugszik meg. Aztán délután úgy elalszik hogy alig lehet felébreszteni enni és este megint folytatódik a cicin alszok el meg anya mellett az ágyban kb. 11-kor. Éjszaka 1-2 körül ébred vagy később ilyenkor felvan 1-2 óra hosszáig majd legközelebb 6-7 körül ébred vagy később és kezdődik az egész előlről.
Viszont az egész délelőttös cicizésnek megvan az eredménye úgy veszem észre mintha több lenne a tejcsi:)
Szopizás itthon csak védővel megy de van mikor úgy szívja azzal is hogy fáj. A védőnőnél tegnap csak lestem mikor bekapta a cicit elsőre védő nélkül nagyon ügyesen utána itthon meg nem akarta. Tudja a drága hogy védőnéni nem szereti ha védővel szopiznak a babák:)
Pihenés evés nem menne ha nem lenne segítségem ugyanis mire elindulok enni vagy lefekszek pihenni hogy alszik addigra rittig hogy felébred így még én eszek vagy pihenek tesóm vagy anyum van Vivivel már ha itt vannak. ha nincsenek akkor sír még eszek majd ő is eszik vagy dajkálkozik. pihenés meg elmarad.Éjjel viszont egyedül virrasztok vele hulla fáradtan van hogy szoptatás közben elalszok.
Dóri nagyon sajnálom :(((
És csajok, titeket is, nem is tudom mit csinálnék ha Luca is olyan lenne mint Milán, 2vel tuti megkattannék, mindennap megköszönöm neki h ilyen jó kislány, van olyan barátnőm, akiknél szintén kicsi akorkülönbség és neki a picije olyan mint Milu volt... semmit nem tud foglalkozni a 2 évessel mert egésznap a picit próbálja nyugtatni, altatni.
Én is megszenvedtem Miluval, de azt mondják, akinek az első ilyen, a 2. nagyon jó baba lesz és eddig ez nálunk igaz Kopp-kopp.... tudom sovány vigasz ez a jelenben, de higgyétek el, nem erre fogtok majd emlékezni, ha visszagondoltok erre az időszakra, hanem az első mosolyra, fogra, stb :)
Örülök:)))
puszi:))
Sirni hagyasos modszer eredmenye:
18 perc siras utan, 17 perc alvas:(((
Rossz az arany.
Szandus: szerintem csak amig hozzá nem szoksz, úgymond, addig fáj a szopi. elején én is csillagokat láttam, amikor bekapta, de közbe már nem fájt. most meg már abszolúte nem érzek semmit, szóval egy idő után elmúlik szerintem és nem te vagy béndzsa!!! :)
a tápi nekünk is itt van kiváltva, raktáron :) de szerencsére eddig nem kellett, meg van lefejt tej is. de ahogy te is írod, nem véletlenül találták ki őket :)
Dóri(szőke) én is nagyon sokat vagyok egyedül, a párom nem az a segítős fajta, inkább csak megszeretgeti Lillát, a többit rám hagyja.
A párod hogy viszonyul Pankához?