Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 júliusi babák fórum

2011 júliusi babák (beszélgetés)

20244. szandus19 (válaszként erre: 20225. - Ndorcsi)
2011. okt. 10. 08:18

de úgy volt, de sajnos nem úgy alaultak a dolgok, ahogy terveztük. Az ős viselkedése is közrejátszott a döntésemben, de az anyjáé is. akik olvasták a naplómat anno, tudták, hogy nem vmi jó a viszony köztünk, hát ez miutn megszületett Barni mégjobban megromlott, mindenbe beleszólt, beleokoskodott, úgy éreztem uszTja ellenem Andrist, ő meg nem állt ki mellettem, csúnyán beszélt velem, nem törődött velünk igzán. Mindegy, most normálisan viselkedik, leszámTva pár apróságot, de már nem tudnék benne bZni akármit is ígér, ami kétszer nem jött össze hát én azt már nem próbálom harmadjára. Barnihoz jön kéthetente, mindig hoz is neki valamit, érdeklődik felőlünk, a gyerektartást fizeti rendesen, gy nincs okom panaszra.

Amúgy a mai nap kb az anyaságom, mélypontja, asszem elapadt a tejem. :( (5 mlt tudtam lefejni reggel) Nem tudom van-e értelme tovább próbálkoznom még. Úgy érzem mindent megtettem, de mégis motoszkál bennem, hogy talán ez sem volt elég, hogy ittam napi 6-7 litert, kipróbáltam kb a piacon kapható összes tejserkentő cuccot, sokat szoptattam... Amióta először megjött valahogy Barnus nem akart már szopizni, aztán újra ment rendesen, és most két hete szinte őrjöng tőle, nemhogy megnyugszik a cicin, hanem azt látom, hogy ideges, feszeng, ugrál, elfordTja a fejét, öklenedzik... én meg csak azt láttam, hgy napról napra kevesebb, pedig fejtem, próbálkoztam még szopiztatni is, már annak is örültem az utóbbi 3 napban ha 10 kortyot lenyelt... de 2 napja már cumisüvegből se kellett neki. Biztos nagyon szar lehet az íze. Tegnap még este le tudtam fejni 30at, ma már csak 5t... azért még próbálok ma fejni, hátha visszajönne, csakhát minek, ha úgyse kell a gyereknek? Most annyira szar anyaának és tehetetlennek érzem magam. :-((((((

20243. doriszoke
2011. okt. 10. 00:14
Sziasztok! Nincs időm visszaolvasni, meg nagyon álmos is vagyok már...de írni akartam, hogy azóta se jött fel a téma itthon. Igaz nem is nagyon van itthon a párom, de ha beszélünk akkor is próbál kedves lenni. Most figyelek, és figyelem Őt is. Holnap jövök!!! Szép Éjszakát mindenkinek!!!!!
20242. Katamaci
2011. okt. 9. 21:26

Sziasztok csajok!

Én is kiakadtam a népszámlálós kérdőíven. Érdekes... Ahhoz képest, h mindössze egy népszámlálásról van szó, több kérdést tettek fel, mint egy témzáró dolgozatban. Arról nem beszélve, hogy mik után érdeklődnek kedvesen...Miért nem kérdezik meg mindjárt, hogy "Ön szokott adót csalni?" vagy "Biztosan a bejelentett fizetését kapja kézhez?" stb.

Dóri, most olvastam, h hogyan bukott le a párod és mit reagált anyukád. Nagyon nehéz lehet egy ilyen pici babával átélni mindezt, de próbálj meg pozitív dolgokra koncentrálni, még ha ez most nagyon nehéz is. A gyönyörűszép kisbabád egészséges, van egy csodajó anyukája, aki nagyon szereti és tanul mások hibájából, ezért mindig mellette lesz, ha baj van!!!És hidd el, Szandusnak igaza van, inkább egyedül nyugalomban, mint egy arra méltatlan társ oldalán. Sokan járnak hozzád hasonló cipőben, találni fogsz egy olyan férfit, aki megérdemel titeket, csak higyj benne!

Vigyázz magadra és a kisbabádra és fel a fejjel!

20241. JuhaszAndika (válaszként erre: 20215. - Jtoth84)
2011. okt. 9. 21:07
Ja, és boldog névnapot a kicsi fiúnak..! =)
20240. Niko28 (válaszként erre: 20238. - Andesz80)
2011. okt. 9. 18:10

:) ugyanerre gondoltam, mikor a milyen nyelven beszélhez értem, hiszen még csak hehőzünk...na és a vallásra vonatkozó kérdés is fura volt. Mi ugyanis még nem keresztelkedtünk.

Ja és nőtlen és nincs párkapcsolata se :)

20239. judit8103 (válaszként erre: 20233. - Niko28)
2011. okt. 9. 17:41
én még pár hét mulva veszek overált, mert vettem elöre, és mind nagy.egy van ami vész esetére van
20238. andesz80
2011. okt. 9. 17:28
Ti kitöltöttétek már ezt a **** népszámlálós kérdőívet? Milyen hülye dolog, hogy a T-gyás-t nem írják külön be az egyik kérdésnél, a másiknál viszont van külön szülési szabadság is. Na mindegy. Beírtam, hogy Gergő magyarul beszél:-))) de kedvem lett volna beírni, a gagyogást és a sírást is;D
20237. andesz80 (válaszként erre: 20233. - Niko28)
2011. okt. 9. 17:26
Ezzel én is gondba vagyok. Most 68-asokat hordunk, de ma a felső pulcsi már 74-es volt.
20236. andesz80
2011. okt. 9. 17:25
Ja, és már befűtöttünk:((
20235. andesz80 (válaszként erre: 20231. - Judit8103)
2011. okt. 9. 17:25
Alul sima body, rajta vastagabb rugi. Kintre kapott még egy termo pulcsit+ egy gatyát, zoknit. Overálok most kerültek le a padlásról. Mi tesóméktól örököltünk egy csomó cuccot:)
20234. andesz80 (válaszként erre: 20230. - Niko28)
2011. okt. 9. 17:23

:-)))))

Ki gondolta volna, hogy valamire jók a kátyúk?!

20233. Niko28
2011. okt. 9. 16:08
elkezdtem nézegetni az overálokat, de teljesen elbizonytalanodtam, hogy milyen méretet vegyek, ha most 62-s a méretünk.
20232. Niko28 (válaszként erre: 20231. - Judit8103)
2011. okt. 9. 14:42
az itthoni ruhára ráadom a kezeslábast, ami termós, nem túl vastag, és ráteszek még egy vastagabb takarót. Az enyém elég fázós baba,és így nagyon jót alszik :)
20231. judit8103
2011. okt. 9. 14:21

csajok.

ilyen időbe ti mibe öltöztetitek a babót?

20230. Niko28
2011. okt. 9. 12:41

andesz80 köszönöm, hogy beengedtél!

Sztem mind a ketten/hárman :) nagyon ügyesek voltatok! Vicces volt olvasni, hogy a kátyús út nálatok is milyen jól bevált :) mi is 10 percessel indultunk itthonról és 5 percessel értünk be :)

20229. andesz80 (válaszként erre: 20222. - Korosikati)
2011. okt. 9. 11:55

persze!

Kétszer próbáltam belekötni Gergőt, először oké volt, aztán felpróbáltunk egy karikásat, abban el is aludt rögtön, aztán másodszor nagyon üvöltött a sima kendőben, úgyhogy abbahagytuk...

Megpróbálom azért még ma is:)

20228. Jucka1984 (válaszként erre: 20224. - Szandus19)
2011. okt. 9. 10:36
Szandus, van egy másik naplóm, ezer éve nem írtam bele (2009 nov-i babák) tele van babakaja recepttel, ha gondolod nézz bele, hátha találsz benne vmi jót
20227. Jucka1984 (válaszként erre: 20224. - Szandus19)
2011. okt. 9. 10:34

bocsi én ritkán vagyok és nem tudok visszaolvasni, tudod, 2 picivel :)

mi történt h újra szétmentetek? már ha nem titok

20226. edinacska1976 (válaszként erre: 20224. - Szandus19)
2011. okt. 9. 08:08

semmi gond , csak az sms-edre szerettem volna reagálni én is.

voltunk a börzén vettem egy pár cuccot 200-500 ftért. bundazsák overált végül a tuskóban vettem 2350 ft-ért .le volt értékelve , tök jó. hibátlan , szép és új.

Nektek/mindenkinek is jó vasárnapot, maradék 7végét :)

20225. ndorcsi (válaszként erre: 20224. - Szandus19)
2011. okt. 9. 07:29
Szandus, nem úgy volt, hogy visszaköltöztetek Andrisékhoz? Most akkor mégsem vagytok együtt?
20224. szandus19
2011. okt. 9. 06:32

Sziasztok Csajok! :-)

Jó sokat rtatok, de visszaolvastam :-)

Edina: bocsi, hoyg nem vettem fel a telót, Barni aludt és némTva volt, este láűttam már meg csak, Sikerült bevásárolni? Én egy nagyon szép next oveállt vettem 3000rt. Másra nem volt már szükségünk, de jó cuccok voltak. Jövőhéten lesz a műházban börze aszem.

Lányos anyuk: van egy nagyon cuki kis fehér bundacsizmám, teljesen új, még címkés, de lányos, úgyhogy nem adnám rá Barnusra. Valaki nem venné át? Újonnan 2100 volt, 1500ért odaadom. :-))))

Dóri (briós): mikor jöttök máááááár?:D

Dóri(szőke): Ne törődj ezzel a családban a legjobb elvvel. Jó nagy f@aszság! Akkor ha olyan szupi a család akkor miért van annyi lelkisérült, pszichátriára került ember, akinek az életét tönkretette az anyja vagy az apja a viselkedésével és életvitelével? Persze kivétel is van, de sajnos egyre kevesebb. Azt tedd, ami neked a legjobb. Én vagyok az élő példa rá, hgy mennyire jól lehet egyedül gyereket nevelni. És a legjobb benne, senki nem szól bele semmibe. Nincs mlletted egy ember, aki csak úgy megcáfolja az ösztöneid, nincsen hülye anyósod, aki hátulról uszTja ellened a fiát és mindig okosabb akar lenni, nincs állandó feszültség, hanem nyugalom és boldogság, kiegyensúlyozottság. Barni sem azért olyan fejlett és kókedvű, kiegyensúlyozott baba, mert idegbetegségben élünk, pont azért mert nem. De ha Andriséknál maradtunk volna én már rég a bolondokházában lennék, a gyerek meg nem tudom... bele sem merek gondolni. Azt tedd, ami neked és Pankának a legjobb. Mrt ami neked jó, az jó neki is. Ha nyugodt, boldog, kiegyensúlyozott anyukája van. Sjnos ami veled történt szinte már mindennapi, és nem te vagy érte a hibás. Nézzen magába az a büdös bunkó, hogy mit tesz. Visszakapja még a sorstól. Anyukád pedg szégyellje magát, már bocsi. Nekem amikor kellett egy szó nélkül ugrottak a szüleim és hoztak minket el, még apukám is, akivel már 2 éve egy szót sem váltottam és nem is találkoztunk!!!!!!!!!!!!!!!! (Pedig azt mondta soha látni nem akar életében és nem vagyok a gyereke, Barni pedig nem az unokája... aha most ő imádja a legjobban kb:))))

Fogzásról: Barnus is mindent a szájábavesz és csócsál, nagyon nyáladszik, sokszor egész nap előkében van.

A hozzátáplálás szuperül megy, már ettünk almát, répát, őszibarackot, kedden szeretnék neki adni sütőtököt. :-)

Holnap megyünk az oltásokra, remélem olyan jól tűrjük mint az előzőt.

Legyen szép vasárnapotok!!! :-)

20223. edinacska1976 (válaszként erre: 20199. - Judit8103)
2011. okt. 8. 21:56

a hajam nekem egy hete csomóban hullik....gáz nagyon.....

hello-hello ..kopaszodásról nem volt szó :)))

20222. korosikati (válaszként erre: 20217. - Andesz80)
2011. okt. 8. 21:55

majd engem is beengedsz? :)

remélem bejön a kendő!

20221. JuhaszAndika (válaszként erre: 20220. - Andesz80)
2011. okt. 8. 21:05
elolvastam a szülésed, köszönöm... gratulálok Neked is, micsoda álom szülésed volt =))) És a kép naggggyon jó!! =) Köszi még egyszer!
20220. andesz80
2011. okt. 8. 21:01

Tényleg, nem tudjátok mi van mézeszserbóbal, sorazsemmel? Régen ők is elég aktívak voltak, nem?

Biztos van akit kihagytam, de akkor én még csak olvastalak titeket!

Mpgabi - tök cukik a srácok:-)))

20219. andesz80
2011. okt. 8. 20:59
Judit, úristen, olvasni is szörnyű volt:(
20218. andesz80
2011. okt. 8. 20:59
Mármint sziasztok:)
20217. andesz80
2011. okt. 8. 20:58

Sziaszotok!

Itt vagyok tesóméknál, úgyhogy csak röviden, mindenkit beengedtem, ha bárkit érdekel még Gergő születése, akkor jelentkezzetek:D

Örülök, hogy Dorcsi jelentkeztél!!!

Sajnálom, hogy ilyen férfiak is vannak:((( Mindkettőjükre gondolok)

Úgy látszik ez a külön töltött szombat. Tesóm férje is elment, és Andris is:)

Na megyek, mert ruhákat válogatunk:))

Egész nap kendőt tanultam kötni!

Kati, remélem hozzátok már abban megyünk;D

A hajam nekem olyan durván hullik, hogy levágattam. Most 2 cm-s kb. :-((((

Szép estét, éjszakát mindenkinek!

20216. judit8103
2011. okt. 8. 20:43
én hajhullásra nem szedek semmit,nekem ami nagyon bevált az alpecin koffeines sampon, és a bojtorján hajszesz.majd elkezdem ujra használni, bár nemtom hormonális problémákra ez hat-e........
20215. jtoth84
2011. okt. 8. 20:26

Talán hasznos lehet:

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook