2011 júliusi babák (beszélgetés)
Huh! Túl vagyok egy jó kis síráson. :)
Próbáltam következetes lenni és ma is gyakorolni Olcsival az egyedül alszok el a kiságyban projektet. Nem tudom, mennyi ideig tartott, de végkimerülésben aludt el a kiságyban. Persze előtte többször kivettem, megnyugtattam, cumit adtam stb... De én is úgy sírtam vele. :( Kb. 5-ször egy hajszál választott el attól, hogy elaltassam inkább mei tai-ban. Kb. 1 perc lett volna, annyira fáradt volt. De mindig lebeszéltem magamat róla. Mi értelme lett volna szenvedtetni, ha végül feladom? Nem tudom, meddig fogom bírni, de nagyon szeretnék erős lenni. Elég nagy már ahhoz, hogy megtanítsam. Úgy leizzadt szegény, hogy a haja tiszta víz volt. :( A szemei pedig könnyesek. :( De sikerült! :) Legyünk optimisták! Bár nem tudom, mennyire nevezhető egyedül elalvásnak, ha a végkimerültségtől alszik el. :(
Egyrészt most tejcit növelek (sikeresen)
Másrészt ha sok tejcim van, 10kor fejek este, 4 óra alatt teljesen tele a cicim, fejnem kell, de akkor már őt is megtömöm, nem szokott ellenkezni =)
miért kelted fel 2kor?
Edit mostanában alszik 5-6-ig, akkor se eszik túl sokat, aztán visszaalszik 7-8ig. én már nem keltem 3kor, eddig akkor mindig felébresztettem, de leszoktam róla.
sajnálom anyukádat, kitartást nektek!
én csak lányról tudok nyilatkozni, de néha én is legszívesebben magam mellé venném aludni, úgy kell visszafogni magam, hogy nem, neki jó ott a kiságyban, nem lehetek olyan önző, hogy csak a magam örömére kiveszem onnan :) néha nagyon nehéz megállni...
Hát igen, nekem két fiam van, és szerelmes vagyok beléjük =) Én is úgy tudom, h a fiú szerelem az anyának, a lány szerelem az apának =) nekem így már 3 szerelmem van!! =)
Sajnálom anyukádat, sajnos nincsen ezirányú tapasztalatom... nagyon szorítok...
Nah meg volt a nagy szülői értekezlet, beszéltek 2 órát a semmiről.
Nagyon fura dolog anyának lenni és ahogy öregszik az ember még furább...ezen szoktam gondolkodni mostanság.Nagyon jó dolog, gyönyörű feladat, de nagyon nehéz is. De rá jöttem hogy most sokkal aggódóbb vagyok mint a lányomnál, sokkal jobban ragaszkodom a meg szokott dolgokhoz. A lányom minta baba volt, lehetett mellette kreatív hobby-zni, evett aludt nézelődött, és ennyi volt a babázás, imádtam és most is szeretem, de mellette egy csomó mindent meg tudtam csinálni, pedig egyedül laktunk és nem segített senki.Most haza költöztünk és anyuval ketten vagyunk, de sokszor arra nincs időm hogy magammal foglalkozzak, csak gyors tusolás meg ilyenek, de hogy meg is borotválkozzak...esélytelen :D
Mindig kézben van, szórakoztatni kell mert különben nyenyereg meg veszekszik, anyu elkapatta. Most szeptember-októberben meg csináltam a jogsit, így elég sűrűn eljártam itthonról, általában 7kor mentem 11kor jöttem, de mindig olyan honvágyam volt közben és alig vártam hogy össze csókolgassam.
Rá jöttem hogy függő vagyok, mert képes vagyok rá hogy fel keltsem hogy megszeretgessem, sokszor ha a nagy lánnyal végeztünk a tanulással, fürdés, vacsi stb, és ágyba dugtam a picit oda veszem magamhoz és a mellkasomon alszik vagy az ölemben, éjszaka a kiságyában durmol, de a hajnali evés után velem, alszik.
Teljesen bele vagyok "szerelmesedve" lehet azért mert fiú? Vagy ez másnál is így van? A lányom is imádom és sokat foglalkozok vele, viszem lovakat nézni,tanulunk beszélgetünk és ő is imád meg bújik, és lekopogom nem féltékeny (ennek nagyon örülök)
Egy szónak is száz a vége vagy mi :) fura dolog az anyaság, földön túli szeretet!!!!!!
Más téma: emlékszetek hogy a barátnőmmel voltak gondok amikor megszült, panaszkodtam eleget itt a fórumon.Na képzeljétek ez odáig fajult hogy szét mentek a párjával, mi nem találkozunk csak 2 hetente 1 órát, és a fiam sem látja csak havonta egyszer.Fel kért a fia születésekor hogy legyek a kereszt anyja, erre múlthét pénteken megkeresztelték és nem én lettem, sőt el sem hívott a keresztelőre...nem tudom hova tenni.Ennyi volt a barátság, mert ha találkozunk idegennek érzem!
Anyunak pedig annyira elkezdett hullani a haja hogy 1-2 nap és kopasz lesz, emiatt ki van bukva és nagyon nehéz tartani benne a lelket, azt hiszem van valaki itt a fórumon aki már az anyukájával végig járta ezt az utat, vagy a barátnője és annak az anyukája. Ha van ilyen személy megoszthatná velem privátban a gondolatait a jó tanácsait mert nehéz ez a dolog, és sokszor nem tudom mit mondjak.
a kis husika, ő se szeret akkor sokat enni.
nálunk 3 napja az a program, hogy fürdés után szépen elalszik Editke, mint eddig, aztán 1 óra múlva felsír, kiveszem, szopizik 2 nyelést és alszik tovább. ???? de hogy miért csinálja ezt, nem értem.
de jó lenne:)
Én ma is szavaztam:)
Megpróbálkoztam délután azzal, hogy Olcsit leteszem a kiságyba és egyedül alszik el. Másfél óráig tartott, végül a kezemben ájult be, mert már annyira fáradt volt, de majdnem három óra hosszát aludt. :D Végül is sikeres volt a projekt. :)
Erre este fürdés után megint következett az éhes vagyok, de nincs kedvem enni rész. Álmos volt, éhes, de csak tartotta magát. Végül a vízzel cseleztem ki, de nem volt egyszerű...
:)
singer 8280
a tuskóban még máig akciós volt...
már beizzítottam a barátnőmet, h segítsen az első lépésekben.
dejóóóóóóóóóó! én már nem mertem rákérdezni, mondom tuti elment tőle a kedved, vagy ilyesmi, de akkor nem, tök jó, mostmár akkor varrogathatsz mindeneket!
nekem tesóm megcsinálta rajta az ilyenkor szokásosakat (nem tudom, mik azok...), de a használati utasításban tuti van valami, hogy első használatkor ezt meg ezt csináld. lehet nem is kell semmit, csak varrni néhányat vele, gondolom minden öltést kipróbálni, beolajozni, ilyesmi.
jajj, én úgy szeretem a kis varrógépemet, remélem neked is be fog válni. milyet vettél végül?