2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Lami86! Sajnálom! Tudom mit érzel, én is múlt pénteken kaptam meg ezt. Tegnap már UH-s mondta, hogy semmi remény. Holnap reggel kell mennem a kórházba, megnéznek, és úgy néz ki, hogy holnap meg is műtenek.
Iszonyú érzés.
Sziasztok!
lami86!Nagyon sajnálom a történteket,elég szomorú,hogy így nem foglalkoznak a kismamákkal.Még belegondolni is szörnyű,hogy mi lett volna veled a 12.hétig.Sok erőt és kitartást a műtéthez!
Sziasztok!
Képzeljétek,ma voltam ultrahangon,guye mert amikor 6,5 hetes voltam nem csináltak szívhangot.Kaptam időpontot a kórházba.Majdnem elküldtek a francba,hogy ők csak 12.héttől néznek szívhangot erre elkezdtem pityeregni,hogy dehát a védőnő küldött!!Nagy nehezen megnézett,aztán rendes Uh-n látta a kicsit,de nem hallott semmit,Hüvelyi Uh-t csinált,és nem hallott szívhangot!:(Fejlődési rendellenessége lehetett,mert még a kezecskéi sem voltak láthatók..Holnap be kell feküdnöm,szombaton kiszedik sajnos..:(A lényeg,hogy ha nem sírok,akkor meg sem nézik és bennem marad úgy,h minden tünetem megvan,boldog vagyok és azt hiszem fejlődik a babám???Nagyon szomorú vagyok,de tudom h jobb így,hogy most,mintha már nagyobb lett volna..Tanultam az esetből.Biztos,hogy nem ezekhez az orvosokhoz fordulok legközelebb....
Köszike Lányok :-) Én is bízom a dokimban, csak vicceltem, hogy őt is kivette :-) Csak a tüneteim elmúlását furcsáltam, de olnap minden kiderül :-))) Mondjuk az vígasztal, hogy a pocim alul nekem is gömbölyödött :-)))
Mézeszserbó gratulálok :-))) Üdv. Itt!!!
Foxy Én is beteg voltam, vagyis vagyok, de már jobban...
Most megyek a házidokihoz, mert kellene bevinnem a melóhelyre táppénzespapírt, de Őrült szél van :-((((
Hát ezek a védőnők tényleg mondanak néha furcsa dolgokat:O.
Nekem is nő már a pocakom, igaz én elég vékony vagyok. Talán azért is nő jobban, mert már a második babci.
Sziasztok!
Ha nem bánjátok, csatlakoznék hozzátok. Július 11-re várjuk a második babánkat:).
Jó reggelt!
Ti gondolkoztatok már rajta,hogy milyen vizsgálatokat fogtok megcsináltatni? Tripla, Négyes, Kombinált, Integrált, AFP. Ti tudjátok,hogy mi mit takar?
Én dec.27.én megyek 12 hetes sima UH.ra a dokimhoz, de ott pl. a Down kórt nem szűrik ezért szeretnék elmenni egy profi szűrésre is. Mit érdemes a 12.-14. héten megcsináltatni?
Foxy Girl, te anyukádtól miket hallottál?
még jó h anya szülésznő! tiszta ideg lennék ha nem bíznék meg a védőnőben, mert biztos lesz jópár dolog amiben tanácsra szorulok majd és ha egyszer megingatna a bizalmamban vmi hasonlóval akkor nem mernék hallgatni rá
Kíváncsi leszek az én védőnőm is milyen lesz
Szia!
Így gondolom én is lehetetlen hogy ne vegyék észre ha ketten vannak előbb.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...