2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sok helyen van a neten, beírod a google-be, hogy "terhességi kalkulátor" és kidob egy csomót, Én pl. a nana.hu-t használom! Oda kell beírnod az utolsó mensid első napját és attól kezdve számolja ki :-)))
Várjuk a dátumot :-)
Szia Dóri!
Gratulálok a bébihez!:-)Kalkulátor szerint mikorra várod a picit?
Szívből gratulálok Dóri :-))))
Végre gyűlik a csapat :-))
Biztos minden rendben van, ez csodálatos Én sem mertem elhinni, amikor Velem történt!
Drukkolok szerdára!
Én az internetről szoktam 30 db terhességi tesztet venni egyszerre. Ott nagyon olcsó. Akkor belőled is megélnének a teszt gyártók!:D
Magnerotot szedek meg Femibiont, de nem használ. Mondjuk ma nagyon örülök a rosszullétnek, mert tegnap jól voltam és megilyedtem,hogy biztosan baj van a picivel. Viszont mára visszatért az émelygés! Nem is tudam,hogy ennyire lehet neki örülni:)
Köszi lányok :-))))
Nem kaptam képet sajnos :-( sztk.-n ez nem módi!
Majd, ha 2 hét múlva visszamegyek és utána terhesgondozásra küld, akkor már magánhoz megyek és ott tuti kapok :-)))
De a szemeimben ott van a kép a kis pöttöm-pöttyömről :-))))
Hát Orsi Én is örülnék étvágytalanságnak, mert az utóbb 1 hónapban ,már 2 kg-t híztam :-))) De az émelygés miatt nem irigyellek :-))
Ja magamról rakok fel azért képet, ne legyek annyira arc nélküli!!
Niki gyere remélem együtt babázol velünk :-)))
De jó! Gratulálok Tencsike:) Képet kaptál a kicsiről?
Én nem vagyok érzékenyebb a megszokottnál és gyakori pisilés nincs. Viszont van helyette, émelygés, étvágytalanság és nem kívánom az édeset, pedig mindig nagyon édes szájú voltam.
Niki, én soha nem bírtam még a menstruáció elött 2-3 nappal teszteltem mindig. De ,ha te ilyen erős vagy akkor tényleg jobban teszed ha vársz! :)
Sziasztok!
Megjöttem a dokitól, 9 mm-es petezsákot látott :-))), nagyon jó helyen van és idáig minden rendben :-))))
2 hét múlva szerdán kell visszamennem, akkorra már dobogni kell a kicsi babám szívecskéjének :-))), utána küld el terhesgondozásra!!!
Kérdezte: hogy akkor boldog vagyok??? Mondom hát igen 2, 5 év útán végre :-))))))))
Viszont most én is beleestem abba amibe Lililuca, mert rákszűrést is csinált és mondta, hogy vérezhetek!!! Hát vérezgetek is :-(((( és egy kicsit kellemtlen érzés van odalent...ááúúú
Szóval akkor ez ilyenkor velejár, nekem még sosem vérzett rákszűrés után!! De igyekszem nem aggódni ezen!!!
A lényeg, hogy boldog vagyok :-)))))))
Niki tőlem is megy a drukk!
Nekem is ez volt hosszú idő óta az első hónap amikor azt éreztem,hogy nem vagyok terhes.Eddig mindig azt hittem igen!!!Állandóan tesztelgettem,ha már egy napot késett is.Most még tesztem sem volt itthon és 4 nap után csináltam meg!A lényeg még ne add fel.Ne is várd,mert nem jön meg holnap!!!:)
Niki én is drukkolok!!!!Megy a sok ++++++++++++
Én a mensi napján teszteltem és ott volt a két csík.Mondjuk halványan de látszott.
Én ma voltam EKGn,ezen is túl vagyok...Holnap vérvétel és vizelet vizsgálat.Aztán jövőhéten az UH és egy darabig békén hagynak.Egészen 25.éig,mert akkor megyek vissza a dokimhoz.
Ja és másnap reggel mivel nem volt piroska, így megcsináltam a tesztet és jó erős két csíkot kaptam :-))))))))))
Utána még jónéhány napig egyhuzamba görcsölem és olyan "mindjárt megjön" érzésem volt! MagneB6-ot szedtem elmúlt, habár mostanában megint bele-bele szurkálgat :-)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...