2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Én is remélem...csak látom a barinőmet, aki kilenc hónaposan tök nehezen mozog, meg a levegőt is nehezebben veszi...pedig tél van.
Nemtom mikortól kezdd nőni, még sosem volt kislakó a pocakomban... :)
remélem azért nem fogsz kínlódni!
azt hallottam, hogy azután, hogy megmozdul a baba kezd rohamosan nőni a pocak, olyan 4-5 hónaposan vagy rosszul tudom?
Mi is esküvő előtt vagyunk...szerencse, hogy nem kezdtük még el szervezni, mert eredetileg májusban lett volna, így viszont én szeretném áttenni márciusra a nagy napot.
A nyarat én annyira nem várom, mert szerintem ha 40 fokos melegek lesznek, akkor úgy fogok kínlódni, mint a fene...főleg dolgozóban. Ott amúgy is kínlódás a nyár, de nagy pocakkal...huhhh, inkább bele sem gondolok.
köszi, remélem úgy is lesz!
áprilisba ugye 23 hetes leszel kb, lesz pocid de még nem óriási, szerintem bármilyen ruha jól fog állni.
Sziasztok!
én is várom a nyarat! utálom a hideget :(
én meg még nem tudom milyen menyasszonyi ruhát válasszak, egyáltalán mekkora lesz a pocakom áprilisban?
Biztosan, de fogalmam sincs hogy kell használni, elmondanád?
Hihi na ezt én is várom hogy tavasszal meg nyáron nagy pocakosnak lenni.Nekem mindkét gyerekem ősz végi. Akkor legalább tudtam ugyanazokat a kismami ruhákat hordani. Most ez nem fog összejönni, mert ami vastagabb meg hosszú az nyárra nem lesz megfelelő...
de édes a nagy fiad, bratyóm és köztem is 14 év van , nővérem pedig 18 évvel idősebb. mi jó tesók vagyunk. bár bátyám először nem akart látni, de aztán azóta is imád.
Három gyerek mellett én sem unatkozom! :) Szerencsére már nagyok és tudnak majd segíteni. Alig hiszem el, de a nagyfiam várja legjobban a kistesót. Minden nap megsimizi a hasam! Pedig több mint 14 év korkülönbség lesz köztük. :)
nem lesz könnyű a nyár nagy pocival azért, én ugye augusztusba kezdem a 24, hetet. és felújítottunk, mozgalmas nyár volt. most pedig tavasztól bővítünk, szépülünk itt anyuéknál, ismét mozgalmas idők jönnek
Én is várom ,hogy csini nyári rucikba járhassak. Még nem voltam nyáron terhes. :) A középső fiam ugyan júniusi, de akkor még nem volt nyárias idő.
én is kb 6 hetes 2 naposan megyek dokihoz .
nekem nem volt fogadott dokim martinnál, ide jártam a helyi sztkba és vácon szültem, normálisak voltak velem nagyon. most ahhoz megyek akinél szültem , aztán meg látom h legyen.
én se ettem ma még sokat, inkább iszok, nem avgyok éhes. Martinnál is alig ettem, a hús se nagyon kellett csak néha,és nem híztam csak 10kilót akkor.
Most furcsa lesz nyáron óriás pocakkal lenni. de majd vehetek csini nyári rucikat.
Akkor lehet, hogy már szívhangot is fogtok hallani:)
ki kell találnom mit ebédeljek, ma még csak egy kis mandarint tudtam megenni, baba nélkül volt, hogy nem reggeliztem vagy csak gyümölcsöt, de tényleg nem vagyok éhes :(
én sokat fogok repülni, és aztán a picivel is :) szerintem nem lehet semmi bajom a repüléstől, eddig sem volt :)
7. hétben 6hetes 3napos, de szerintünk később fogant 1-2 héttel
pénteken megyünk az első uh vizsgálatra!!! vááá már alig várom, ott minden kiderül!!! :)
Azt hiszem a vége felé sem engednek repülni (nem engednek fel a gépre), nehogy a levegőben induljon meg a szülés vagy külföldön szülj...
Én úgy hallottam, hogy az első harmadban nem lehet, de ez nem tuti. A másodikban már több ismerősöm is repült.
Én is görcsölgettem néha, de szerencsére már nem nagyon. Néha émelygek egy kicsit, de a melleim már nekem sem feszítenek annyira. Bár szerintem nekem még most jönnek majd a rosszullétek.
Te hányadik hétben jársz? Én még az elején, kb. 5 hét lehet.
:) :)
Tud valaki arról valamit, hogy a várandósság alatt mikor nem lehet repülőgépre ülni?
holnap repül haza anyukám!!! nagy a boldogság!!!
elfelejtettem, hogy a legkomolyabb tünet az ÉRZELGŐSSÉG :D
Én sem vagyok kívánós, sőt nagyon éhes sem. Hál Istennek nem híztam még semmit. :)
Sziasztok!
Gratulálok az újaknak! :D
Folsavat már a tervezésnél is lehet szedni :) magneB6 segíti a méhizom tágulását, most már ritkában görcsölök és max. néhány másodpercig tart.
Az első babámat várom, ezt a rengeteg "tanácsot" infó gyűjtéssel szerzem. Én megfogadom mások tanácsát is, de azért mindennek utána járok :)
Annak nagyon örülök, hogy még nincsenek rosszulléteim :) a melleim már nem feszítenek annyira, csak a mellbimbóim nagyon érzékenyek és ezen kívül csak egy kis gyomorégés, amire néhány korty víz hatásos...nem vagyok kívánós, de éhes sem, nem ízlik annyira semmi, de muszáj ennem :( szerintem a terhesvitamintól nincsen étvágyam, nem híztam semmit (49kg)...
:D szorítok! A Femibiont már szedem 1 hónapja, abban van Folsav.
Hát gondolom a magnézium nem árthat. Bár én csak mostantól kezdtem el szedni az orvosom tanácsára. De a folsavat szerintem elkezdhetek szedni.
Remélem jövő héten látni lehet majd. Addig is azt mondta az orvosom, hogy pihenjek sokat.
Szerintem ez normális. 6-7. héten lesz embió meg neki a kis szívhangja:)
Sziasztok! Tegnap voltam orvosnál először a pozitív tesztem után. Az UH-omon az van, hogy uterusban 18 mm-es petezsák, benne szikhólyag látható. Szerinetek ez jó, ilyenkor még normális, hogy nem látszik az embrió? Kb. számításaim szerint az utolsó mensitől számítva 5 hetes lehetek. Jövő héten megyek vissza UH-ra. Kaptam még Ultrogestan kapszulát is, mert egy kicsit barnáztam (most már nem). Ráadásul valószínűleg PCO-m is van UH alapján.
szerintem a magnézium nem árthat. Reméljük neked lesz igazad és nem dokibácsinak.
További ajánlott fórumok: