2011 augusztusi babók (beszélgetés)
De jóóóó.... :) Akkor ez most jó hír, hogy már borsószem nagyságú a tökmagunk, ugye? :) Köszi az infókat csajok, olyan jó, hogy megtudom ezeket beszélni veletek!!!
Most megyek angolra, este még leszek...nagyon várom már Vacakot!
Puszi nektek!!! :)
Tikktakk sztem gandinál a petezsák 17mm (1.7 cm) nálad meg az embró 4.77 mm. Tehát nem ugyanarról beszéltek. Az embrió mindig kisebb :-)
Igazából csak a 12.hétig mérik crl-ben ugye Andi? Jól emlékszem?? 18-20 hetes genetikai uh-n már bpd meg ilyesmi van ugye?
Jaj akkor Tikktakk a te babád már egész nagyfiú vagy nagylány :))) nekem holnap tuti csak a petezsák fog még látszani annyira pici embrióval ami mérhetetlen még és akkor olyankor még csak a petezsákot írják le hogy szabályos, meg jó helyen van meg hogy mekkora.
Semmi gond Tikktakk! Azért vagyunk, hogy segítsük egymást! :)
Itt bővebben olvashatsz az uh rövidítésekről:
[link]
De jóóó, hogy vannak itt tapasztalt kismamik is...:) Én még tudatlan vagyok ezen a téren, meg nekem másik méret nincs is rajta...
a crl az a mérete a kis bébidnek a "farkától" a fejéig :)
A crl az nem a petezsák, hanem a baba hossza! :) Tehát a te babócád, már mérhető!!!!
Ez van rajta: CRL. 4,77 mm. Hogy ez mit jelent azt nemtom... :)
Gratulálok annak aki volt dokinál és minden rendben volt. Hétfőn asszem elmegyek én is 6 hetesen reméljük lesz szívnag is már. Nem várok csütörtökig.
Niki fel a fejjel sikerülni fog a baba hamarosan!!!
jambesz türelem, nekem elvileg 23án jött össze a pici és 4én lett halvány tesztem, másfél héttel később. vagyis ha neked hétvégén jött össze akkor karikor letelik a másféél hét.
Biztos, hogy a petezsák méret van rajta? Nem lehet, hogy a szikhólyag akkora?
Akkor nemtom az enyém miért ilyen picike...
Nem nem írtam el. A leleten cm-ben van megadva az adat 1,70 cm szabályos petezsák.
Akkor nem tudom mi alapján nézik...csak mert Pipponak meg 4,2 mm volt 5+5 hetesen, ami az enyémhez viszonyítva reális centis számítás alapján. De ekkora különbség lenne méretben közöttük ennyi idősen? Nem lehet, hogy elírtad a mm-t véletlenül?
Nekem azt írta akkor a papíromra, hogy mensi szerint 6+1 idős, méret alapján 6+0 idős. 29-én megyek újra, akkor már 8+6 hetes leszek.
Ági, szerintem akkor még nem 6 hetes volt, mert az enyém 4,77 mm, és szerintem ilyenkor még méret alapján saccolják meg, hogy hány hetes...de lehet, hogy rosszul tudom.
Tényleg ezt mondta! Ez én petezsákom 17mm volt. Nagyon nem is kukkolta, hogy van e benne embrió, de szívhang már volt! :) Ja és nálam minden uh 4D. Ilyen gépe van az orvosomnak.
Niki fel a fejjel! Új hónap új remények, és lehet nagyon snassz ez, de tényleg így van, az elkeseredés tán ismét újult erővel lendülsz majd bele a hónapba! Kitartást, hamarosan jön az a babóca:).
Tényleg? Az jó lenne, bár nekem pont 21 mm-es petezsákot látott.
Akkor holnlap gondolok rád nagyon-nagyon Falevél, megy a drukk!!! :)
Ági, szerintem ne aggódj, nem lesz baj, én is pont ezen gondolkodtam amúgy, hogy lehet, hogyha egy nappal előbb megyek, akkor még nincs is szívhang? Mert ugye elvileg a 6. hét után kell hallani...
Niki! Sajnálom! De új hónap új remény!! :)))
Ne aggódj minden rendben lesz. Nekem azt mondta az orvosom, hogy 21 mm-es petezsák méret alatt még nem kell látni benne az embriót. Csütörtökön már biztos látszani fog.
Niki, bár a doki nekem azt mondta, hogy a megtermékenyült petesejtek nagy része nem ágyazódik be, neked nem mondtak valamit, ami segíthet? Azért 3 fiatal terhesség elvesztése nagy lelki teher! :-(
Ha természetes úton lezajlik a "dolog" és nincs egyéb gond, akkor a következő mensit kell csak megvárni, ahogy most nekem is, ha jól tudom. Legalább is a doki ezt mondta. Ha végre leválik a méh nyálkahártyája, akkor semmi akadálya nálunk a sikernek :-)
Lányok, olyan jó ilyen nagyon jó híreket olvasni:). Gratulálok nektek... És egyben kicsit kétségbe is estem, hogy ha az uh engem 6+0-ra saccolt, akkor miért nem mondta a doki, hogy lát embriót... Vagy valami, csak annyit mondott, hogy ott a petezsák...
Nha de csütörtökre sikerült magándokihoz időpontot kérni 16:15-re:). Remélem megnyugtat:D.
legutóbbi 4 hetesen ment el az felszívodott és nem kellett kaparni ezért nem is kellett várni de tavaly várnunk kellett jó pár hónapot azt tudom
Szegény. Nehéz lehetett. Én akkor egy szót sem szólhatok. Csak várhatok és reménykedhetek.
Ilyenkor nem kell várni egy fél évet, évet az újabb babával? Ne csüggedj, jönni akar hozzátok az a kis lélek, csak nem jól időzít és nem maradhat. :(
Most adtál megint egy kis reményt. :)
A másik, amit kérdezni szeretnék, hogy ilyenkor tanácsos-e fogyókúrába kezdeni. 178 cm magas vagyok és 74 kg. Feljött újra 4 kiló, amit szeptemberre, az esküvőnkre sikerült ledobnom. Azóta elengedtem megint magam. Most a 90 napos fogyókúrában gondolkozom + persze a mozgás.
csináltam ám ma tesztet is hátha mégis van baba de negatív lett:(
További ajánlott fórumok: