2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Sziasztok!
Áldott, békés ünnepeket kívánok Nektek! :)
Üdv az újaknak!
Nálam minden a régi. Hányinger, szédülés, álomkór stb.. Kedden uh. :) Ma vagyok 8+2. :)
van köztünk esetleg Zalaegerszeg vagy környéki?
Puszi mindenkinek és nagyon nagyon boldog karácsonyt!!!
Szia!
Arra gondoltam, hogy jövő 7en leszek 7 hetes (pont ma vagyok 6) akkor megyek. Ezelőtt 5 hetesen voltam még csak petezsák látszódott, aztán 10. hét körül jöttek a barnázgatások. Arra gondoltam, hogy ezért nem megyek el korábban. Nem akarom h ha esetleg 100%osan nincs még beágyazódva akkor gond legyen.
sziasztok
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok én is!!
Ágica üdv közöttünk.
KInga Gratulálok!!
Köszi Falevél.
És grat Neked Kingi - ez szuper ajándék!
Szia!
Aug 20 :)
Szia!
Dejóóó gratulaaaaaaaaa!!! :)
Boldog Karácsonyt Kívánunk !
Pippo és Kispipi :)
Sziasztok Lányok!!
Gratuli a 3 picikéhez Gröti:)
Nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok minden anyucinak és kis bébinek a pocakban!!! :)
Hat ez nagyon szuper hir! :))) Ez tenyleg a legnagyobb Karacsonyi ajandek! :)))
Gratulalok!
Sziasztok :)
Először is kellemes karácsonyi ünnepeket! :)
Most már szeretnék csatlakozni, ha lehetne :)
Jézuskától a legszebb karácsonyi ajándékot kaptam...
Reggel pozitív lett a tesztem :)
Szia Agica.
Udv itt! :)
Mikorra varhato a babo szuletese?
Na végre megtaláltam ezt a fórumot :)
csatlakozhatok?
Lányok, mindenkinek köszi a grat.ot. Nem számítottunk egyáltalán ikrekre, sőt én még egyre is alig mertem gondolni. Összesen két megtermékenyült embriónk lett (7 petesejtből), nyáron ugyanez volt a helyzet - s akkor nem sikerült.
Így most két beültetett kis babócából 3 kezdett fejlődni. De valahogy férjemmel kettővel "számolunk"... Persze, ez is szupi lenne.
Hűű az nem semmi!!! Gratulálok!
Mikor mész vissza? Ez tök izgi lehet. Én valahogy biztos voltam benne, hogy nem ikrek. De gondolom ti azért számítottatok rá.
Sziasztok.
Gartulalok a jo hirekhez es a kicsi dobogo szivecskekhez! :)
Haaat mi mar beavattunk majdnem mindenkit a titokba, mert ugy volt h megyunk haza Karacsonyra es mindenki vart minket, aztan kicsit fura lett volna ha minden ok nelkul "csak ugy" lemondjuk, hogy "bocs, meggondoltuk magunkat, megsem megyunk haza".
Szoval a csalad be van avatva, a baratok meg majd csak a 12.het utan lesznek!
En valami oknal fogva fiut erzek... Igazabol mindegy a baba neme, csak egeszseges legyen!
:)
Sziasztok!
5.hetem végén ma voltam UH-N. Köazi, h szurkoltatok. Az eredmény: két petezsák biztosan... és egy harmadik...bizonytalanul :))