2011 augusztusi babók (beszélgetés)
igen, a tescos pelusrol en is csak rosszat hallottam eddig, a Pampers es a Dm-es babylove-s pelust dicserik.
Bar vmelyik nap olvastam, hogy a lidl-be meg a pennybe is van pelenka...aztan tegnap a bevasarlas kapcsan racsodalkoztam...tenyleg van :-))
ja ezt a nyújtózkodást én se hallottam!! Az miért árt?? Nekem azzal csak az volt a bajom, hogy amíg nem szedtem a magnéziumot meg a calciumot akkor nyújtózás közben nagyon görcsbe ugrott a vádlim.
Ezért leszoktam a nyújtózkodásról:))
sziasztok csajok!
hat csak drukkolni tudok es biztatni benneteket..en ugyan semmilyen folyas, barnazas vagy itt-ott fajas-szurkalas mentes vagyok...de azert elvezzetek a terhesseg minden napjat es fel a fejjel...a babaert!
Nem nem hála Isten nem :)
Mindenesetre nekem az lenne a legmegnyugtatóbb h amíg nem mozdul meg hetente meg lehetne nézni uh-n :)
ezt a nyijtozkodast mar mastol is hallottam.. de miert nem ajanlatos? mi baj lehet?
Nekem 3. babam lesz, de elotte senki nem mondta!
Már írtam neki emailt remélem a hétvége folyamán válaszol.
Amúgy szerintetek okozhat bajt a babának ha fájdogál a hasam meg a petefészkem?
Sziasztok lányok!
Na, ma elkísértem a barinőmet a 6 hetes kontrolljára (nemrég szült), és úgy néz ki, hogy az ő dokijához fogok járni (ugyanahoz, akihez Vacak is). :)
Csinált uh-t (már hasit, nem hüvelyit), és azt mondta a dokika, hogy iszonyat mozgékony a bébi (barátnőm egyből rávágta, hogy tiszta anyja :D :P), nagyon jó a szívhangja, és 3,5 cm, ami 10+4 hétnek felel meg, úgyhogy már a 18-ai héten mennem kell a 12 hetes uh-ra, és a genetikai vizsgálatra. Lehetett már látni a mini kezét, mini lábát, és kaptunk fotót!!! :) Hétfőn bescannelem a melóhelyemen. :)
Nekem szinte az egyetlen tünetem a derékfájás - előtte életemben nem fájt, viszont a labor szerint nincs baj a vesémmel, de kicsikét megnyugtató, hogy nemcsak nekem fáj... :) :P
Sziasztok!
nekem is fájdogál a medencecsontom és a keresztcsontom környékén, amúgy is nagyon sokat ropizom, fekve simán kitudom
roppantani...reggelente nyújtózom az ágyban, nem szokásom, de most valahogy igénylem :) nekem elég nagy a pocakom szerintem, pici vagyok és szerintem látszik, hogy gömbölyödöm :D megmértem a pocakom 75cm, a derekam 65cm, 10cm elég látványos :D
Néha nekem is fáj a derekam , van mikor az egész medencém. De én biztos, hogy nem fáztam meg vagy fel. Nem tudom, mitől. De 1-2 na, és elmúlik. Szerintem különös vagy kóros ok nélkül is előfordulhat. Fáradtság, elfeküdtem, ilyenek.
Remélem, semmi bajt nem jelent senkinél :)
Sziasztok!!
Ági szerintem is felfáztál kicsit, a nospa az jó amúgy nekem epegörcsre válik be.
Csatlakozom a megfázott bandához, folyik az orrom, nem érzem az ízeket. De jó, mert legalább nincs hányingerem emiatt:)))
Ma reggel mérlegre álltam, basszus emiatt a hülye émelygés,hányinger, étvágytalanság miatt fogytam 4 kilót közel 3 hét alatt...
Nem mintha hiányozna..
Ja és tegnap óta VAN hasam. Előtte semmi, most meg nem bírom behúzni...Hát tényleg látszik hogy többedik baba, hogy így hirtelen megugrott...
Na hát akkor csak úgy özönlünk majd jan.31 után a 12 hetes jó hírekkel, meg remélhetőleg fotókkal:)
Igen igen én is úgy ébredtem pl ma, h nagyon melegem volt. Az a baj, h a drék ill vesefájásom előre megy a hasam/petefészkem felé.
Sajna nagyon aggódos vagyok.
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat, biztatásokat. 17.-én megyek újra dokihoz UH-ra. Ha addig nem lesz semmi baj, akkor már megnyugszom :) A C vitamin kúrát én is elkezdem :)
Ti mennyi Utrogestant szedtek?
Kicsit régen voltam próbáltam visszaolvasni!
Én hétfőn megyek a védőnömhöz és január 31-én a 12 hetesre, már nagyon kíváncsi vagyok!Remélem minden rendben lesz:))))
Olvastam többen megyünk ekkor a 12 hetesre:))))
Egyébként jól vagyok a rosszulléteket leszámítva+meg is fáztam:(((((
Ágica 3-4 napig az én oldalam is fájt karácsony előtt,meg voltam ijedve rendesen,de elmúlt!
Lehet te is meghűltél egy kicsit.Nem tudom te hogy vagy vele,de engem fűt a baba és ébredtem már arra,hogy folyik rólam a víz!
Szia!
Üdv, köztünk. Nekem is van már egy pár napja. Utrogestant használok én is meg Rutascorbint. Az utóbbi vérzés csillapító. Kaptam még a senekembe egy gyors kálcium+C vitamin koktél injekciót. Szednem kell még 500 mg-os C vitamint. Meg vettem egy kosár kiwit. Azt eszem két pofára. Nem lesz baj, ne aggódj. Pihenj amennyit tudsz, ne emelj és ne ülj forró vízbe.
Örülök neki h azóta nem volt remélem nekem sem lesz már.
Igazából most azért aggódok, mert valszínű tegnap előtt éjjel kitakarózhattam és megfáztam. Tegnap reggelre meg egész nap fájt a derekam a vesém és sajna sugárzott előre a petefészkem is fájt szúrkált meg a pocim is. Nem görcsnek mondanám "csak" fájt. Vérzés hála Istennek nem kísérte. Most reggel is fájt picikét aztán bevettem az előírt nospat, most nme fáj. H annak köszönhetően e vagy sem nem tudom. Mi a véleményetek?
És neked hányadik héten volt?
nem kellett feküdnöd?