2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Sziasztok.:))
Túl vagyok rajta, eredmény holnap reggel...most egy hajtásra megittam, nem úgy m az első Lányomnál kortyonként, nem volt olyan rossz...de fél óra múlva szédültem, émelyegtem, de a 2 órás vérvételre már jobban voltam. Most megint nem vagyok vm jól...nem tudom, kicsit nagy sokk volt ennyi cukor a szervezetemnek szerintem.
Ez jó hír. :))))
Amúgy sziasztok. :)))
Tegnap megrendeltem a babakocsit, a kiságyat, meg a matracot. :)
Sziasztok,
Ma terhelés....végre túl leszek azon a löttyön.:)
Bogi éljen!:))) ég sok ideje van befordulni és be is fog.:D
Jól teszed, h nem hagysz mindent a végére.
Tény, én 36 hetesen bepakoltam a táskát, stb, ctg-re mindig vittem, bármi lehet, ehhez képet a 41. hét végén szültem...de jobb félni, m megijedni.:)
Sziasztok,
Nekem még autóülés kell, a többi dolog maradt a nagylányról.:))))) 1-2 apróság van még...
Holnap terheléses vércukor...drukkot kérek szépen én is.:)))
Sziasztok!
Nálunk is már sok minden megvan.A kis ruhák 90 %-a légzésfigyelő orrszívó cumisüvegek sterilizáló és az ápolási cuccok is.Jövő héten jön meg a babakocsi utána héten meg a kiságytól kezdve a pihenőszékig minden.Aztán csak a kórházi cucc marad vissza ami nekem kell.Mert a picinek a rucija már megvan pelenkát és popsitörlőt is vettünk már.
Nem szerettem volna az utolsó pillanatra hagyni mindent mert sosem tudni mikor jön ki a pici.De bízom benne hogy még bennt marad arra a 10 hétre.!!!!!
Szia!Nalam mas a helyzet mert en kulfoldon elek..egyebkent 3 es fel honapja vagyok tappenzen es elvileg minden honapban kuldeniuk kene a csekket(itt a fizetes is atutalasos) de gyakorlatilag nem kuldik...mikor rakerdeztem az elso honap elteltevel azt mondtak hogy az elso ket honapot egybe kuldik majd mar csak az a kerdes hogy mikor!!?
Szegeny ferjem ejjel-nappal dolgozik de meg igy sem erjuk utol magunkat es igy a babakelengye vasarlassal sem tudunk vegezni...
En meg aug.14-re,ma toltottuk a 29. hetet,es mar majdnem minden megvan csak a pelenkazo,a baba agynemu,mellszivo,cumisuveg meg a korhazi cucc hianyzik...a babakocsit otthonrol hozzak anyuek mert itt aranyarban merik:(
Mar csak koltozni kene,de nem valoszinu hogy fogunk mert a tappenzbol meg semmit se lattam:((((((!
Holnap megyek szemvizsgalatra,drukkoljatok!
SZia. :)
Én meg aug. 11-re. :)))))
sziasztok
holnap töltjük a 29. hetet. de már szinte minden megvan. még 1-1 apróság kell és kész.
közbe bővítjük a házat, lassan az is kész. aztán már csak mosnom kell az öcsi ruháit.
Sziasztok
mindenkinek szép napot
nekünk kislányunk lesz most vagyunk 29 hetesek. :)
augusztus 9-re vagyunk kiirva.
sok mindent megvettünk már inkább a vásárlás vége fele tartunk egyenlöre bár még mindig gyülnek a beszerezni valók. hi-hi
tudja valaki véletlenül ph tesztet hol tudok venni?
elöre is köszi
Sziasztok. :)
Mi most fogjuk megrendelni a babakocsit, a kiságyat és a matracot. :) Ezenkívűl cumisüvegünk van, és ennyi. :) Ruhát is még pár darabot vettem, vagyis fogok. :)
Sziasztok,
Persze ha elkezdődik mindent úgy ahogy kell, záros határidőn belül tágulok, szépen jönnek a fájások, akkor figyelnek és engedik. De nem engedik, hogy megint 8 órát vajúdtam úgy, hogy szűk 1 ujjnyiról lettem tág 1 ujjnyi...mert ettől a heg szétválhat.
Meglátjuk.:)
én egy nagy mázlista vagyok.
nekem délbe azt mondták a ctg alapján h nem szülünk, menjek vissza a kórterembe . mert túlhordtam 4 nappal manót és bent feküdtem már.
én éreztem h valami készül , mert a derekamba sugárzott a fájdalom de nagyon nem a méhembe.
és igen fél 3kor elfolyt a magzatvizem. és 17: 45kor már a kezembe volt Martin. gyors szülés volt. mindenkinek ilyet kívánok.
sose hittem volna h első szülés is lehet ilyen rövid, mert mindenki azt mondja h legalább 10-12óra.