2011 augusztusi babók (beszélgetés)
Nálunk is előfordul, hogy 4 órától 7 óráig akár 3x-4x-is felkel Noel, én sem tudom, mitől lehet, én is próbáltam már mindent... Mostanában megint jobban alszik éjjel, "csak" 3x ébred fel 20-7 óra között, de ez még mindig jobb, mint a 8... Kb. 1,5 hónapja alszunk így, mióta megfordult, azelőtt nem volt gond ezzel.
A nappali alvásokkal nincs gond: 2,5 óránként álmosodik el, összesen 3-4 órát alszik napközben 3x-i elosztásban.
A játék (és minden ami az útjáva kerül) rágás az nálunk is jelen van, tegnap is igen aktívan rágott Imi baba mindent, fog nálunk sem láttszik de én az ínyét sem látom duzattabbnak.
Reggel mikor elszendetedett az ölemben leraktam, de ahogy elfordultan a kiságytól már nyílt is ki aszeme és a szája... . Most délben aludt el. Nem semmi, hogy honnan merítette az energiát az nem tudom, mert miutáb kivettem az ágyból beraktam a pihenőszékben olyan gyünyörűen és jó kedvűen ekjátszott mintcegy átaludt éjszaka után.
Sziasztok.
Nem jelentkeztem, de 2-3 naponta elolvasom a fórumot... az utóbbi hétben viszont nem annyira, hisz nálunk vírus tombol. A magaslázas, köhögős, orrbedugulós, hasmenős, fejfájós, rosszullévős fajta... A nagylányom már jól van(csak köhög, meg fújja az orrát), nekem sincs lázam, Eszter ma éli a 3. lázas napját. Papírforma szerint holnap már nem lesz láza...szegény nagyon nyűgös, harmadával csökkent az étvágya, úgy folyik a kis orra, mintha megengedtek volna egy csapot... Szegénykém... Ovis vírusok összeszedésében jelesek vagyunk.:(
Mi pamperst használunk...több mindent kipróbáltunk, de ez jött be leginkább.
A kérdésem az lenne, hogy valaki próbálta már a Milupa Milumil Jó éjszakát tápszert? Mik a tapasztalatok? Érdemes kipróbálni?
Köszönöm de akkor nem erre gondoltam.
Képzeljétek hajnal 4 óra óta mindössze fél órát aludt köztünk a nagyágyban. :s Nem tudom mi baj lehet. Mindent végig zongoráztam. Fog, plusz etetés, pelus csere de nem aludt vissza. Talán frontot érez? Most elszendergett evés közben az ölemben, kíváncsi vagyok ha lerakom felébred-e. Többiek hogy aludtatok?
Igen olcsóbb és szerintem semmivel sem gyengébb mint a premium card.
Nem tudom, hogy van-e benne neogranormon. Olyan gyógyszertári tégelybe adták, sárga színe volt és kellemes illata. Lakiteleken ezt írták fel popsikrémnek, itt Budaörsön meg azt mondta a doktornő, hogy ez beteg bőrfelületre való ha nincs baj akkor a másikat kell használni de azt én nem szeretem a szaga sem tetszik.
Ez van ráírva a receptre, amit a dokinénink ír fel, és a gyógyszertárban keverik ki: natrii borici, vaselini albi, lanolin, aqua dest
Egyébként rá is szokták írni a tégelyre, hogy "Balogh Zsuzsa féle popsikrém" (ő a dokinénink).
Lányok!!!
Ha bepállik a babátok feneke vagy hajlata az ugye egyenlő a gombával.Canestent szoktak rá javasolni de van egy sokkal jobb megoldás!
Dávid feleke sajnos sokszor ilyen lett már.Ilyenkor a farpofofái között szokott piros lenni és pici pöttyökkel van tele!(már a kuksija alatt is előfordúlt.)
A lényeg hogy annak idején kaptatok szájecsetelőt a szájpenészre.Na ha maradt azzal kenjétek be!!!!1-2 nap alatt csodásan elmúlik tőle.És nem kellett egy kisebb vagyont költeni rá és nem mérgeztük a popoját minden féle adalékanyaggal.
Nekünk nagyon bejött.
Hát olyan fura, de nekünk nagyon bevált. A boraxos nem az, amiben van neogranormon is? Az tényleg jó, már próbáltam.
Mi nem veszünk bébikompot, nem nagyon pároljuk. Igaz mi ugyan azon okból kifolyólag pihenőszéket sem vettünk.
Sziasztok!
Popsirém: Benzintyúk Olyan olcsó fura állagú popsikéremet nekem is írt fel a doktornő de én azt nem szeretem. A Sudocrem első körben nem vált be, de lehet, hogy teszek még egy próbát, ugyan is sajnos 3-4 hónapos korában többször bepállott a hajlata és és ilyen apró fehér pontos jelentek meg és ezeket nem gyógyította meg a Sudocem csak a Bepanten. tanita1978: Esetleg a boraxos krémre gondolsz? Mi azt még Lakiteleken kaptunk, de itt Budaörsön nem írta ki a doktornő.
Pelenkából mi a zöld pamperst szeretjük a legjobban meg az Aldis majmos pelenkát. A Huggis-ból 10-ből 4x biztos hogy kifolyt a pisi.
Nekünk van bébyompunk, mert kaptunk, de még nem tudom, hogy fogjuk-e használni. Amúgy azt is lehet úgy használni, hogy ne ártson a babának, de én sem vagyok híve.
én se szeretnék venni a lányomnak.
van a férjemnek unokaöccse, aki sokat volt ebben és csak lábujj hegyen járt sokáig, na én ezt nem szeretném.
Mi pelenkából próbáltuk a huggiest, babylove-osat, liberot, pamperst (premium care és active baby).
A huggiesból nálunk kifolyt a pisi és a kaki is.
A babylove nagyon nem vált be, bár a pisit tartotta, a kaki meg ha olyan, nincs az a pelenka, ami megfogná... egyszerűen nekem nagyon ellenszenves, mert túl vastag.
A libero bevált, bár volt, hogy kifolyt belőle a pisi, de éjszakára ez és a pampers az, ami nem ázik át a pisitől 10-12 óra alatt sem.
Nálunk a sláger a pampers (a fenti két típus), főként az acitve baby, mert ez tartja a legszárazabban éjjelre a bőrét Noelnek, nem ázik át, és még sose folyt ki belőle a pisi sem. Mi is akcióban szoktuk venni a tescoban.
Sziasztok! Mi most jottunk be, voltunk setalni a kertben :)
gyonyoru napsutes es nagyon jo ido van. Kenguruval voltunk, kiprobaltuk es bevalt! Kira el is aludt benne, igaz a vetkozesnel mar felebredt, de addig aludt kb negyed orat a kenguruban. Nem hittem volna, de most orulok:)
Szegény Dani.Mi szerencsére nem tudjuk milyen az ekcéma de lehet hogy az.Vagy csak egyszerűen nagyon érzékeny a bőre.Milyen mosószert használsz?Vagy öblítőt?
A lidl-ben a ami 10 db-os csomagba van az egy nagy sz.r!Kifolyik és még a dereka sem gumis.Silány minőség az egész.
Sziasztok!
Mi is kipróbáltunk már jó pár pelust. A Lidl-s nekünk nem jött be, de lehet, hogy nem azt a félét vettem, amit Ti írtatok, hogy jó. Nekünk is fontos a gumis derék, de ez nem gumis. A Bella sem jó, Aldis nekünk bevált, csak ritkán jutunk el Aldiba, nem esik útba. DM-esből még annó az 1-es vagy 2-es méretet használtuk, nem volt rossz. Tesco-s is jó, Pampers narancssárga nem vált be, de a zöld és a fehér jók. Mi Liberot használunk, az vált be a legjobban. Akármilyen pelust is próbáltunk eddig, mindig visszatértünk a Liberora. Drága az igaz, de akcióban szoktuk venni és ebből nem folyik ki a pisi 13 óra után sem (este), pedig reggelre már nagyon tele van és jó nehéz, de tartja.
Danit megint kiverte a ragya. Én nem értem, mi ez. Dokinéni adott testápolót, úgy látom a lábán szebb, de az arca tiszta pöttyös. Azt most bekentem szteroidossal, lehet megint ekcéma!?