2011 augusztusában indul a project? (beszélgetés)
Úgy gondoltam, hogy
név;hányadik baba;nem várt időpont dátuma;pozitív teszt dátuma;szülés várható időpontja
Ezeket írtam neki, szerintem ennyi elég nem?
Írtam Hoxának meglátjuk mi sül ki belőle :)
Pont ideális lenne, mert ugye te 13-a körülre nem várod, ha jól emlékszem. Egy ismerősöm már egy héttel a mensi előtt el kezdte érezni hogy meg fog jönni neki, nem is tervezett baba volt, és nem is értette, hogy ilyen korán? De nem mensi volt, hanem valószínű a beágyazódás, és még a dokija is modnta, hogy a nők nagyon nagy százaléka érzi ezt.
"homeopátiás" szereket nem próbáltatok még? gondolok itt a sokak által állítólag tényleg bevált teákra, méhpempő stb...
És aki kezeli a táblát annak mindig frissítenie kell? Mert ha plédául (és ne így legyen, hanem sok-sok pozi teszt legyen már elsőre), akkor ha nem jön össze, be kell írni rögtön a következő nem vártat. Csak felteszem nem volna egyszerűbb, ha egy hsz-ba beírnánk a neveket, és a dátumokat? És időként másolgatnánk, és ha valakinek megjön közben (amit nagyon hangsúlyozok, hogy remélem nem lesz rá példa), akkor az az illető bemásolja a felsorolást, átírja a saját dátumát, és így frissül a táblánk.
Jaja szerintem is jó lenne így..végül is még csak a nem várt időpontjánál vagyunk később beletehetjük a születés várt dátumát:D...De jóóóó..:)
Én ugyan bebeszélős típus vagyok de most esküszöm nem tettem ilyet:) viszont kb fél órája olyan szinten görcsöl a hasam,gondolom ilyen lehetne a menstruciós fájdalom...Úgy szeretném ha ez lenne az a bizonyos beágyazódás...
:D
Tavaly szeptember óta, remélem ez végre egy sikeres hónap lesz. De próbálom magamat teljesen lefoglalni, így sokszor eszembe sem jut. Ez segít sokszor:)
szerintem lehetne név nem várt időppont de fin...om nincs nem csináltam még ilyet:)de ez jónak tünik név nem várt és akkor tudjuk kb ki mikor tezstel:)tudunk egymásért izgulni:)
Sziasztok!
Mik lennének az alcímek? Úgy értem név,hányadik baba stb.? Ezen agyaltam, mert ugye még mindenki a nem várt időpont miatt izgul...ami nem is fog eljönni ugyebár senkinek :)
Én még nem csináltam ilyet meg sajna nem is biztos hogy mindig leszek pl jövő héten végre meg utána végre nyaralok....Szóval nem merem vállalni de jó lenne ha valaki csinálná...:D
van aki csinált már ilyen táblázatot?
valaki vállalja a táblázatot?
Valaki irta ,hogy az utcsó napok a leg rosszabbak akkor te most pont azokban vagy benne:)Kitartás:)))Mióta probálkoztok?
El is köszönök, vár a munka:-))
mióta probálkoztok már?biztos nagyon nehéz lehet:(
Erről én is hallottam:-)))
állitólag fejfájásra(migrénre) jó a szex mert olyan hormonokat szabadit fel ami fájdalom csillapitó hatásuak:)))
Kitartás, mindjárt itt a péntek:)Szorítok!
nem fog megjönni csütörtökön:)Mióta probálkoztok lehet irtad már de szita mostanság a fejem sorry:)))
Úh, nekem egy hét van hátra, hát tűkön ülök már:)
Fáradtság van rajtam, de ez lehet a tegnapi hosszú nap miatt is.
Nem vagyok szerencsére az a tünet bebeszélős, és nem is mondok semmit, egyenlőre nem érzek semmit. Szóval majd meglátjuk:-))
basszus nekem is annyi az majdnem 3 hééét de valahogy kibirjuk:))
Sziasztok!
Pillangó sajnálom:(
De mikorra is nem várod pontosan? Lehetséges hogy még kevés a HCG a szervezetedben? Van valamilyen megérzésed?
ezzel én is egyet értek én akkor teszteltem petivel kb amikor fogant még jó hogy negativ lett:)
Sziasztok!!!
Nekem kisfiam 18 hós múlt és tegnap pelusba ruhában volt 9,3kg és kb 78 cm ránézésre mondtam ,hogy egyformák és tényleg:)Én fiam pindurka:)
Sziasztok!
a reggeli teszt is hómező! :(((
bárcsak tényleg vacak lenne ez a fajta teszt:)
nagyon sajnálom:( de nem baj új hónap....:s
További ajánlott fórumok: