2011 áprilisi babák (beszélgetés)
én nem szedek semmilyen tejszaporítót. néha iszok mangós sört nagyooooooooooooon finom, tacsóba lehet kapni és alkoholmentes. de a tejszaporodáshoz szükséges maláta és komló benne van!
van a vibrocul kúp, ami teljesen homeopátiás én azt ajánlom lázra is meg nyugtalanságra is!
Sajnos nekünk nagy láz lett a 4 hónapos oltástól :(
szedtek valamilyen tejszaporítót?
én eleinte a milkmore-t
de most találtam a rubint rékánál a milk&love
60db csak 2ezer herbáriás
igen a fehér pampers csúcs szuper
mi 3asat hordunk igaz 4kgtól írja de nekünk 5kgtól volt jó
de most nappalra,mert sűrűn cserélem-dmes 3as van és jó,még nem folyt ki a kaki 1*sem!!!!!
éjszakára van pampers még van premium care,de most 2db 150dbos nagy dobozzal van 3as éjszakai
a sima sárga pampersből nekem álandóan kifolyt a cucc :-D a premium care-ből nem.
Zsanett, mi is a 3-as pampers premium caret(fehér)
Ez az egyetlen,amiből nem folyik ki a kaki.
Van liberonk is,se ebben a dög melegben nem adom rá, mert vastag, mire hűvösebb lesz meg kelleni fog a 4-es :-(
De a fehér pampers jött be, a hálós belseje beszivja a folyékony kakit és nem jön ki sehol, legalább is nekünk, a 4-es méret már nem ilyen belül, és kevesebb pisit fog fel, mint a sima zöld pampers
Voltunk a brendonba
vettünk csőrös itatót sárga színűt,mert kék nem volt :-( talán ebből +issza a tejpépet
+előkét ami műanyag és felfogja a kaját
a dm-be vettünk 2nagy doboz pelust 1 pamperset+1dm-eset+1csomó mindent nem is mondom mennyit fizettünk
a babyshopba+vettük az etetőszéket griraffe kék mindenhol lehet állítani a lábtartót 2 féle képpen ,dönthető+a tálcát is lehet állítani előre-hátra már fotóztam is benne picúrt
a járókát rendelni kellett,mert csak rózsaszín volt,1hét mire +jön.lehet kipostázzák,ha nem járunk arra
nálam a leveket tök issza de ez a tejpép dolog nem jött be
csak a milumil vaníliás a sinlacot is úgy csináltam,hogy barack vagy sütőtöklével
:) Akkor jó! :)
Azért néha a szőr engem is bosszant, de nem tudok mit tenni ellene, nincs szívem kitenni vagy eltávolítani a cicust, ő már nálunk családtag és itt csak az erkélyre tehetném. Inkább takarítok sűrűbben.
Dehogy ítélünk el!
Szerintem kinn a helye, de az rosszabb,ha 9 évig benn volt a lakásban majd a baba miatt kirakjátok.
Ha jól el tudod különiteni, akkor nem gond, bár engem idegesitene a szőr....
Mindenki belátása szerint csinálja!
Egyetértek az elhatározásoddal.
Nekem a nagyobbik fiam, 1 éves koráig csak szopizott se nem ivott, se nem evett mellette mást, és nem volt kicsi
8 hós koráig havi 800-1100 g-okat hizott
Nem is kellett neki más, nem fogadott el semmit
Ennek ellenére jól eszik, nem válogatós
Én nem hagyom magam ha megvan az elhatározás 6 hónapig tej! :)
Bár a dokinő szerint 1-2 kanál almalevet és egyéb leveket adhatnék neki, had szokja az ízeket, majd még meglátom! :)
Akkor most elítéltek a cica miatt? :(
robszi:cigi téma én a nagy fiamal le szoktam rögtön ö csak 1honapig szopt nála vissza szoktam majd Alexnál végig szivtam most Lauránál is terhesen egyszer hagytam abba 2honapig majd ujra rá szoktam és amint haza jötünk a korházbol le raktam azota 4honapja egy szálat se szivok és a kw-rol is le szoktam elötte napi 3-4 simán le ment persze csak tejel..én most a cigi pénzemen vásárolok a gyerekeknek!
mi teljesen állat mentesek vagyunk Beni macska kutyaször allergiás és be fullad tölük..
Mi tegnap este meg ettünk 1 üveg szilvát ez volta deszert Launak nagyon tetszet neki..:-)
:-)
Ez jó :-) Évi megtört :-)
Jót mosolyogtam rajtad :-)
Mintha valami rettenetes dolgot, vagy merényletet terveznél :-) :-) :-)
Én kitartok, bármilyen csábitóan is mosolyog rám a sütőtökös nestlé a polcól, inkább rázártam az ajtót :-)
köszi a válszt :)
az alkalmazkodásról nekem is ez a véleményem. Először legyél feleség és csak utána anya.
A cigi meg.. nem szívok rengetegek, egy doboz 1 hét. A férjem is visszaszokot és így még nehezebb. Jövőhéten megy leszoktatós kezelése, neki ez bejött és akkor én is meg tudom állni. Remélem ;)
A cicákkal az a helyzet, hogy az udvaron 3 kutya van és nem arra mennek ki, hanem az utcára.. Ezzel fogalmam sincs mit csináljak :S