2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Juj, akkor nagyon izgi!
Igen, biztos leszünk még páran, mert végül is én tegnapi elmaradt mensivel április 2-ra vagyok kalkulálva, hosszú még az április hónap, még ha 30 napos, akkor is! :)
Igen, holnap lesz a 13., de de lehet csak holnapután, mert vagy 26 és 27 naposok szoktak lenni a ciklusaim.
Szerintem jönnek még ide sokan, csak még lehet mindenki ilyen cipőben jár, mint én és nem akarja elkiabálni. Biztos nem maradsz egyedül...
Köszönöm a drukkot. :)
Beszámolok mindenképpen :) Olyan érzésem van, hogy pozi lesz... ha nem is most, de napokon belül biztosan :) Igaz, még csak ez a negyedik próbálkozós hónapunk, de szerintem most sikerült. Tudom nem kellene beleélnem magam...
Olyan nagyon nehéz várni :(
Én is nagyon örülök neki, elhiheted! Apa most jön hazafelé, még nem tudom hogy mondom el neki, de biztos Ő is nagyon boldog lesz!
Hú, akkor nagyon izgulok érted! Nekem sem volt semmi tünet, csak péntektől a cicifeszülés, remélem ez nálad is jót jelent!
Várom holnap a teszt után a beszámolód! :)
Hát ez nagyon szuper hír!!! :) Örülök :)
Kíváncsi vagyok mit szól a párod :)
Nekem holnap, vagy holnapután kell megjönnie. Igazából semmit nem érzek, enyhe mensis tüneteken kívül, de azért nagyon bizakodó vagyok.
Holnap újra tesztelek, ha addig nem jön meg véletlenül :)
Igen, teszteltem! :) Van két gyönyörű csíkocskám! Még mindig nincs olyan erős a tesztcsík, mint a kontroll, de jóval erősebb, mint pénteken, most már tuti, hogy baba van a pocakomban, nagyon boldog vagyok! :)
Neked mikor is kéne nem megjönnie? :)
Jaj, bocs félreérthető voltam! :) Törpe a kisfiam, Ő egyébként Zsombor, de nekünk "csak" Törpe, szeptemberben lesz két éves. Apának még mindig nem mondtam el a Pocakbabát, mensi még sehol, holnap újra tesztelek az erősebb csíkokért, aztán majd elmondom neki.
Juj, nagyon szorítok Neked, jó lenne ha itt tudnál maradni az áprilisiak között! :)
Persze, közben én is rájöttem, hogy fölösleges volt ez a teszt, hiszen az van ráírva mindegyikre, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja a terhességet. Visszaszámoltam, és elméletileg most vagyok a beágyazódás utáni első napon :) Miért is lenne pozitív?? :)
Neked mekkora a "törpéd"? Nekem is van már egy 7 éves kisfiam.
Jajj, nem szeretnék átmenni a 2011. májusi babák fórumára. :S
Törpénél én sem tudtam, épp hogy nem telefonban mondtam el a férjemnek, megvártam, hogy hazaérjen és a konyha közepén tálaltam neki a tényeket egy fárasztó nap után.
Sajnálom a negatív tesztet, de ez még tényleg nem jelent semmit, ettől még lehet baba odabenn. Szurkolok!
Hát ez nagyon izgi :) Szerintem én nem bírnám ilyen titokban tartani :)
Mint ahogy azt sem, hogy ne csináljam meg a tesztet... természetesen negatív. De mostmár kicsit könnyebb várakozni. Reménykedem még...
Várj még akkor, mert a 10. napon nekem sem mutatott a teszt csak egy szellem vonalat, csak annyit, hogy hol kéne lennie a második vonalnak. Gyorsan elmegy az a pár nap, kitartás!
Nem, nem tudja a család, annyira nem, hogy még Apának sem mondtam el. Még csak halvány volt a második csík, határozottan látszik, de halvány, holnap kéne megjönnie, még várok, mert Apa a kész tényeket szereti. Persze, terveztük és azt is tudja, hogy hétvégén kéne megjönnie, de Ő vár, előre nem lelkesedik, szeret megbizonyosodni. A családnak, ha minden jól megy és majd a rosszullétek nem buktatnak le, akkor csak a 12. hét után szeretnénk elmondani. Nem babonából, hanem mert akkor lesz a kisfiunk második születésnapja, együtt lesz az egész család, így jó volna akkor elmondani, szerintem nagyon klassz lenne így!
Nekem a 13. napon volt a pé-m. Általában meg szoktam érezni :) A ciklusom pedig mindig 26-27 napos. Ma vagyok a 23. napon, tehát még 3 vagy 4 napom van a mensi-ig. Olyan nehezen telnek a napok. Egész nap arra gondolok, hogy ott figyel a polcon a teszt, meg kéne csinálnom, de közben tudom, hogy még korai... áhh. Valahogy csak kibírom.
Család tudja már?
Grarulálok!!! De jó neked!! Bár már én is itt tartanék... :)
És hogy vagy ? Van vmi tüneted? Ezek szerint lehet pozitívat tesztelni az esedékes menses előtti napokban is. Ez jó hír. Én még kb. 4 nappal vagyok előtte, nem merek tesztelni. De semmi tünetem nincs :(
Szeretnék csatlakozni a fórumhoz! Ma reggel teszteltem egy halvány, de egyértelműen két csíkosat! :) Holnapra nem várom a mensit, ma vagyok a peteéréstől számított 12. napon. Nekünk második baba lesz, már van egy kisfiunk, aki szeptemberben lesz két éves. A kalkulátor alapján április 2-ra várom a Babót, bár lehet Ő is előbb fog érkezni, mert a kisfiam sem várta meg a kiírás időpontját, két héttel előbb érkezett.
Mindenkinek szorítok a pozitív tesztekhez!
A hormonszintem már egészen jó, volt vérvételem, Metformint szedek napi 3x.
Eddig nem volt peteérésem, hanem nagy ciszták lettek helyette, április óta viszont van peteérésem...
a diétát tartom(azért néha elcsábulok:))
szedem az Utrogestant peteéréstől...
hát ennyi kb...