2011 áprilisi babák (beszélgetés)
sziasztok!
jó hétvégét mindenkinek!
én nem nagyon leszek de írjatok sokat majd visszaolvasok :)
puszi
Sziasztok! Jó hétvégét mindenkinek!
Sajnos apa sokat dolgozik a gép elött és csak annyira van időm,hogy benézzek egy kicsit.
Mindenki vigyázzon magára és jó pocaknövesztést!
Sziasztok!
Igyekszem visszaolvasni, gondolom lesz mit.
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Végre hétvége!
Sorlyke.
Nálunk ma gulyás leves lesz csak mivel maradt még kaja tegnapról. Holnap meg sült csirke tört krumpli főtt rizs és párolt káposzta.
Mindeninek kellemes hétvégét!
Igen a Bippa elég kicsi, viszont nagyon jók a cuccok és jó árban vannak. Mi hálózsákot kaptunk ajándékba, mikor voltunk:-)
Jó festegetést!
Én nem szedtem vitaminokat egyik terhességem alatt sem és most sem. Viszont szedek béres cseppet már több mint egy éve és azóta nem is voltam beteg. Ezen a télen még náthás sem voltam.
Remélem ez így is marad. :))
Ja és én is eszek gyümit majd minden nap bár nem több kilót.
És van itthon tartalékba Magne b6-t.
Sziasztok,
Ma nagyon aktív napot tartottunk apárommal :) Szabin voltunk, és elmentünk apasági nyilatkozatot tenni, kb. 10 perc volt saz egész, aztán elhoztam, a vérdobozt az őssejthez, majd festékvásárlás következett :) Nem gyerekfestéket vettünk, mert azt csak rendelni lehet, és mivel holnap festünk, így arra nem volt idő, de nagyon szép színt választottunk. Ezután a párom unokatesójáéknál lerakott kiskádat, játékokat, járókát stb. pakoltuk fel, és mivel még éppen volt időnk, elugrottunk megvenni a kiságyat is :D
A bippa Kft.nél voltunk, elég káosz az a hely, nagyon picike, de kaptunk egy kissapkát is ajándékba :) Most kigletteltük a szoba foltos részeit, így alig várom a holnapi festést!!!!
De most megyek pihenni, mert kikészültem :)
Sziasztok
Én szedem a vitaminom. Nem hiszek benne, hogy ettől lesz nagyobb egy baba. Majd kiderül szülésnél:-)))
Magne B6-ot 2-3 naponta este vagy, ha fáj valamim.
A vitaminoktól lehet nagyobb étvágya az embernek, így közvetve hízás is lehet:-)
Én még napi egy Ca Sandozt iszom.
Meg narancs/alma/mandarin kilószám.
Sziasztok!
Nekem ma nem volt gépem.
Viszont voltam Kikben és DM-ben.
DM-ben tena betét: 849forint/10 darab ugyanannyi, mint a 24 db 2000 forintért kb...
A Kikben viszont nagyon sok olcsó babaruha meg kiegészítő van.
Mindenkinek szép estét!
Sziasztok!!
Majdnem dél volt mire hazaértünk. El is fáradtam rendesen!
Sucev! Szuper a babakocsi! :-) Rossz lehet, ha kívánsz valamit, de mégsem eheted...:-(
Porvoo!! Utolsó napod??? De jó! :-))
Zsezse! Nagyon ügyi férjed van! Az én páromat ilyenre nem tudnám rávenni., Csak nyáron szokott főzni, akkoris csak kint bográcsban! :-)
Nóruska! Örülök, hogy Petra jobban van! Elhiszem, hogy megijjedtetek! :-( Pont ez a magas láz ölte ki a bacit, ezért is lett már jobban! Azért küldöm még a gyógypuszikat! :-)
Viliflóra merre vagy? Nem is jelentkeztél ma! Remélem minden oké!
Sorlyke! Nálunk a hétvégi menü a következő lesz: húsleves, csáky ostélyos(marhahús lecsóval töltve..ha valaki nem ismerné), szerintem rizs lesz mellé. De majd lesz sült csirkecomb is, és gyros is! :-)
Ma este pedig hamburgert akarok csinálni...Na ezt még olvasni is sok...ettől lehet hízni! Bocsi a diétázóktól..:-(
Megyek is, mert ezer dolgom van!
Puszi!!!!!!!
Én szedem a vitamint. A fiamra is azt mondták, hogy nagy baba lesz, de nem lett. Szerintem ennyi kell, mert amúgy én is csak almát meg narancsot eszek. Azt akartam már kérdezni, hogy ez a MgB6 nem hízlal? Mert úgy vettem észre, hogy amióta megint megemelte a doki az adagom jött fel 2 kg. Persze lehet, hogy a fánk is teszi. :-)
Nekem is bevált az Avent, de az nem volt a gyógyszertárban. :-(
Jó árak vannak az bizti:-(
Nekem pont tegnap fogyott el a Gravidám,pont azon gondolkodtam,hogy vegyek-e még egyáltalán,mert így is nagyobb Pityuri mint a terhességi kor szerinti méret.
Bár az is igaz,hogy a narancson kívül más vitamin nem igazán megy most így január februárban.Még szedek ilyen Vitaktív multivitamint és vasat.Hát passz...
Ti szeditek még terhesvitaminotokat?
Én az Aventesre szavazok az Petrus születésekor nekem bevált,és nem kell lemosni az nagy előny.
Most is ilyet veszek majd.
Nem haragszom. :))
Legalább ilyenkor inspirál hogy valami újat kipróbáljak amit én is meg ehetek. :))
Jaj,elhiszem hogy kívánod!
Ez akkora kiszúrás,hogy kismama,kívánós az ember főleg édeset kívánja ilyenkor az ember aztán korlátok vannak.
Ne hari,én vagyok a hülye minek írok róla!!Bocsánat!!
Amikor régebben fogyiztam nekem is az édességek hiányoztak a legjobban.
Akkor én mindig norbi up date cuccokat spejzoltam magamnak ha rámjön az ehetnék legyen mihez kapni.
Vannak pudingjai,túró rudija,keksze...azokat ettem.
az a zabpelyhes almás tök jó én azt néztem ki abba nem kell liszt sem asszem és finomnak néz ki nagyon!
tegnap egyébként leteszteltem magam, ettem vacsira 2 zsemlét, egyébként egyet szoktam mer annyit lehet mondom lássuk azt a cukrot, megmértem utána 1 órával és 5 volt, szal ennyit erről kb... bőven elég nekem ha nem eszek cukros dolgokat.
Köszi!
Sok finomság van ott.
Sajna a diétás sütik közül nagyon kevés félét ehetek. Mert a sima finom lisztes dolgok nagyon felviszik a cukromat. Így nagyon kell válogatnom a sütik közül de azért vannak olyanok amiket én is nasizhatom. :))