2011 áprilisi babák (beszélgetés)
Sziasztok!!
Niki! Örülök, hogy egy kicsit otthon lehetsz!!! :-)) Remélem Patrik is jól van, biztos nagyon szépen fejlődik ő is! :-))
Sorlyke! Elhiszem, hogy megijjedtettek! Próbálj meg minnél többet pihizni! Drukolok, hogy Laura legalább kibirjon még 3 hetet, vagy még többet. Dokihoz mikor kell menned legközelebb???
Csak Miattad visszanéztem!
Örülök, hogy hazaengedtek. Szuper:-)))
Nálunk minden rendben, voltam 30 hetesen szerdán, nincs semmi probléma Dorkával. Én is jól vagyok, leszámítva hogy nem alszom valami jól, de hát Te gondolom még rosszabbul a kórházban...
Patrik? Mocorog? Növöget? Mit mondanak?
Ha ma nem is holnap majd nézem vagy-e, gyere beszámolni mi van Veletek!
És kitartás már csak pár hét:-)))
Puszi Nektek!
Szia! Igen! Tegnap jöttem haza. Holnap megyek egy NST-re, aztán haza jövök és hétfőn újra megyek vissza!!
Veletek mizujs??
Helló Niki!
Itthon? Mi van Veled? Meddig maradsz?
Szia Zsezse!!
Köszi jól vagyunk, és ti???
Józsefvárosin vettem, de jól figyeld meg amikor veszed, hogy hány gombos, hogy meddig gombolódik, mert én 3 gombosat vettem és az kevés, nem gombolódik le eléggé. Most viszont szerintem venni fogok bújtatósat.
Jaaa! És a Kikk-ben tök olcsó a köntös! Ott is érdemes megnézni a hálóinget, pizsit.
Szia Niki!
Hogy vagytok?
Sziasztok! Bíborcsillag nekem azt mondta a védőnőm mikor kérdeztem a lázról hogy mindenképpen forduljak orvoshoz. Mivel az orvos tudja hogy milyen lázcsillapító milyen fokú lázra ajánlott. És a lázcsillapításnak a babára nincs olyan rossz hatása minta lázasak lennénk. Ezt meg még a nőgyógyászom mondta. Jobbulást kívánok neked!
Az én dokim a régi 5000Ft-ot kért a mostani az új meg 10000 Ft-ot kér. Idén emelt 8000-ről. A szülésre ha nem lesz sok dolga velem akkor 50000 Ftot fogok adni mert itt nálunk nem igen szokás többet ha a dokinak nincs sok dolga. És így legyen.
Pénteken voltam a 30. heti uh-n és jó eredmények lettek. Az én Máté fiam szépen befordult és a korának megfelelő méretű. A magzatvíz is rendben van.A doki szerint már nem fordul vissza. Szeretnék természetes úton szülni.
Nekem is 8 a rendelés, bár idén most megyek először remélem nem lesz 9.
amikor Milán született 7 volt a régi dokim tarifája és 70 a szülés. Majd felment 8ra és 80ra. Most nem fogad el a dokim pénzt így csináltatunk Neki szerintem egy giga ajándék kosarat.
Sziasztok lányok!
Bíborcsillag jobbulást!
Sorlyke! Remélem azért még megfordul Laura, még van egy kis ideje!
Mivel ma ilyen szép idő van festegetünk egy kicsit a férjemmel. Lekenjük az ajtókat, mert hát ugye tavaly költöztünk be és ez elmaradt. Viszont szeretném, hogy mire Zsezse jön ez is elkészüljön. Elég büdi ez a festék, de szellőztetünk. Igyekszem keveset belélegezni nehogy valammi baja legyen a kislányomnak.
Szép hétvégét mindenkinek!
Szerintem beszélj a dokiddal, ha nem megy lejebb a lázad, mert mindenképpen le kéne nyomni. Az anyukám orvos és azt mondta, hogy ez a mostani influenza sajnos nagyon makacs és magas lázzal jár és még a "normál", rendesen gyógyszerezhető betegeknél is nehéz levinni. Úgyhogy ha nem csökken, a hűtő fördőtől és az algopirintől akkor menj dokihoz, nehogy baj legyen.
Jobbulást kívánok Neked!