2011 áprilisi babák (beszélgetés)
babóca mocorog, csuklik, azt hiszem jól van.
remélem reggelig kibírom,akkor úgy is gépre tesznek.
ha ülök nagyon fáj a derekam,tuti már nyomja a fejével.
Sziasztok!
Zsizsi! Gratulálok én is! :-) Sok boldogságot, egészséget! :-)
Barbi! Lehet rá kellene kérdezned a dokidtól, mert tényleg valószínű hogy a magzatvized szivárog...
Mi jól vagyunk! Nagyon sokat vagyunk kint, élvezzük a jó időt! :-)
hú! én beparáznák ilyen barna folyástól, nekem szerintem szivárog a víz,mert már tegnap is elég sokszor cseréltem tisztaságit és ma reggel is teljesen átázott így egészségügyire váltottam. szóval nálam is tuti közeleg a nagy nap. görcseim elvétve vannak
én holnap 8ra megyek nstre.
ha nem írok akkor szülök
Gratulálok Nektek Zsizsi! :) Irigyek vagyunk már rád :) Mi is szeretnénk végre eldicsekedni a hasonló jó híreinket :) De bizony nagyon váratnak magukra a mi Pocaklakóink. Bár Noel 3-4 napja egészen belassult, alig alig mocorog, inkább csak este. Csuklani viszont van még kedve :) Például most is, néha kitolja egyik másik részét, de pihenősre vette a dolgot. Remélem mert készül a nagy energiát felemésztő útra :) Apát ma úgy engedtem el szolgálatba, hogy este hívlak, mert ma tutira megyünk szülni :)
Ha valami csoda folytán mégsem, akkor kedden újra NST. Már kétszer fordult elő kevés barna folyás, éppen ma reggel láttam a lepedőn, hogy összekentem. Észre sem vettem, bár egyszer felkeltem, hogy fáj a pocakom, de hamar el is múlt. Remélem ezek csak pozitív és semmiképp sem negatív előjelek! Nem tudom hova tenni őket. :S
Gratulálok!!
Én is kívánok nektek sok boldogságot,és jó egészséget!
gratulálok!
nagyon sok egészséget mind a kettőtöknek és sok tejcsit!
gratulálok neked!
Eda?
Mostanában mindenki azzal szül?Te hogyhogy?
Sziasztok!Április 4-re voltam kiirva,de hétfőn március 28-án megszületett a kislányom!Hajnal fél 5 körül arra ébredtem,h fáj a derekam,majd újra és újra,egyre erősebben!Aztán menni kezdett a hasam,és elment a nyákdugó,ami nem volt véres.
Fél9-kor már a klinikán 2-3 perces fájásokkal,onnan pedig már pörögtek az események..oxitocin..eda.
13.45.kor megszületett a bébi!Rosszabbra számítottam!Mindenkinek kívánok könnyű szülést,és nagyon jó egészséget.Sziasztok!:)
szegény ,nagyon megszenved de lehet énis igyfogok járni.
ezek a lányok nemakarnak kibujni!!!
Szegénykém :( nagyon megszenved a hercegnőért!!
Nagyon drukkolok nekik!!!
Sziasztok!
Sorlyke írt, és még továbbra sincs semmi! Volt terhelésese nst-n, vannak fájásai, de még most sem indzult be igazán! A doki azt mondja, hogy most már nem várnak...Továbbra is megy a drukk nekik!
én már 2 óránként járok pisilni. többször görcsölök. szóval lehet a holnap reggeli 8 órás terheléses nst-t már nem érem meg 1ben.
picúr sokat mocorog, talán már érzi az új életét.
tényleg szép nap van ma! ezerrel mosok minden kabátot és már +csináltam a tejfölös ubisalit. még pörkölt lesz tésztával,amiből fagyasztani is akarok. szerintem én is érzem,mert nagyon ,,fészekrakok" ,-D
várjuk sorlyke híreit!
Sziasztok, jó reggelt! Nem nagyon voltam mostanában, de azért visszaolvastam amit lehetett. Nagyon drukkolok mindenkinek akinek már csak napjai, vagy órái vannak a kicsi megszületéséig! Na meg persze hatalmas gratula azoknak akik már babáznak :) Én is kicsit már türelmetlen vagyok, már nagyon szeretném őt a karjaimban tartani :)
Holnap reggel 7:30-ra megyünk dokihoz, aki múlt héten azt mondta, hogy ő arra tippel, hamarosan szülünk. Anna múlt héten pénteken kb. 3300g volt és jövő héten kedden kezdjük el a 40. hetet. Hát nagyon kíváncsi vagyok mit mond holnap, mert Anna érezhetően jól érzi magát idebent, én sem vagyok rosszul, eltekintve a lelki dolgokat, a türelmetlenséget. Kifejezett fájásaim nincsenek, bekeményedések vannak meg érzek ugyan ezt azt de nem nevezném fájdalomnak.
Szép napsütéses napot mindenkinek! :)
addig addig még 1 napon szülök sorlykével! :-D
lehet nekem beindul hétfőn az első oxitocinadagra.
ő írta,hogy már járt így,hogy csak adagolták és semmi. szegénykém!!!!
már én is mennék nagyon,mert tényleg halálra unom magam, szóval történjen már valami!!!!jöjjön ki a picúr.
ma a tv2 babás műsorába volt 1 szülés és mindjárt +könnyeztem,ahogy a pici ránézett az anyukájára. hát én úgy fogok bőgni! erre nem is lehet felkészülni.
Sziasztok!
Akkor kitartás nekik:-( Ez nem lehet valami jó..
Jó hétvégét mindenkinek.
Sziasztok!!
Írt Sorlyke! Még mindig semmi, ugyanis oxitocin ide, oxitocin oda Laura még mindig a pocivban van! Holnap kap megint...
Funny! Üdv köztünk! :-)) Nem feltétlen szükséges (legalábbis szerintem), hogy véres vagy barnás legyen a nyágdugó! Valaki észre se veszi, úgy megy el!
nekem az elsönél nemment el a nyákdugom vagy nemvettem észre.
a másodiknál elment, az véres nyálkás volt de utánna ugy 30 perccel nekem már voltak fájásaim és még aznap megszületett balázs.
most 3 napom van de még nemtávozott semmi ,ugyhogy lehet már csak a fájások elött fog.
szia!
nekem a választól függ, hogy távozott-e :) Nem tudom eldönteni :S A dokim azt mondta, hogy ha távozik sincs semmi gond, ezért nem kell bemenni.
Nekünk még lenne egyébként 25 napunk, bár elvileg eddig mindig úgy nézett ki 2 héttel nagyobb, szóval lehet csak 10 körül :) Vagy ki tudja mikor óhajt kijönni. Mindenesetre én nagyon várom már :)))
Szia!
Én úgy tudom,hogy nem feltétlen. De vannak itt nálam tapasztaltabb pocisok,hátha ők is írnak vmit :)
Az én kisfiam nagyon jól érzi magát odabennt, nekem még nem távozott a nyákdugóm. Pedig mindig izgatottan nézem,h hátha... :)
Minden jót kívánok nektek!! :)
sziasztok!
mi is áprilisra várjuk a kisdrágámat :)
lenne egy (fura?) kérdésem, igazából nem tudom eldönteni, és az összes ezzel foglalkozó fórum kihalt. Gondoltam, mivel mostanra várjátok a piciket, hátha tudtok segíteni.
Szóval a nyákdugó feltétlen pirosas/barnás/véres?
pedig már nagyon várjuk a híreket!
reméljük nincs semmi baj!
szorítunk!
Sziasztok!
Sorlyke még nem jelentkezett...Én meg nem akarom zavarni, hátha éppen pihen...