2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szerintem nyugodtan abbahagyhatod.
Mivel mész? Sporttáskával, vagy bőrönddel?
Én hétfön leszek 37 hetes és még mindig szedem a magneB6-ot,senki nem szolt,hogy ne szedjem pedig én is ugy tudom,hogy 36. betöltött héttöl nem kell szedni!
Nekem csak az ágyról kell beraknom mindent a táskákba. :)
Én még nem mertem összepakolni + hát úgy gondoltam, hogy majd azon a héten amikor megyek NST-re.
Szia Ági!
Mostmár bármi elöfordulhat :)
Jujjj de holnap van 14-e :) megyek gyorsan össze pakolok :D
Szia!
Akkor te leszel a következő:)
Át kéne írni a fórumot.
Augusztusi-szeptemberi babák fórumra.
Sziasztok!
11 oldalt olvastam vissza :) nem semmik vagytok :D
mammmi! Öszinte Részvétem!!!!
korisa!Szoval akkor holnap történik valami,mondjuk az igaz,hogy megyek holnap be a korházba szülöszoba látogatásra meg szülésznövel beszélni lehet bent maradok??
Tegnap amikor elkezdtem erösen koncentrálni ki mikor fog szülni akkor nekem is egyböl Lana jött elsönek és utánna én,utánna meg Anett.
Nem. Nem jelentkezett. Vagy pihen, vagy már úton van a kórházba.
Lana-ról nem tudunk semmit? Ha nem jelentkezik kezdek izgulni!
Végülis ha azt nézzük akkor nekem is kevesebb mint 1 hónapom van, de lehet, hogy még kihúzom akár a kiírt időpontig is.
Így vagy hamarabb érkezik, vagy időben.
Az a gáz, hogy szerintem nem engedik túl hordani. Veránál sem hagyták tovább.
Hát inkább legyen október, mint szeptember legelje.
de hát te 24-re vagy kiírva!!!csak nem jön áté ennyire korán!!!akkor az oktoberi az reálisabb,nem??
közben megfőztem:finomfőzi,meg vasalok egy kicsit:-)
Vera 6-án kezdi a ovit. Jó lenne ha kivárná.
Megyek, sütök egy sütit. Férjem rendelte a holnapi ügyeletére... Aztán visszanézek.
Nem, én elmentem az Elefáni bababoltba, és megvettem személyesen, hogy ne kelljen postaköltséget fizetni. Vettem egy Nandu hordozókendőt is, remélem beválik.
nem is jó a pocaklakónak ha dolgozol! Neki az a jó ha csak rá figyelsz :))
azért két időpont mert ebben a két időpontban áll ott a Holdad! Elképzelhető, hogy szept 4-e környékén csak beindul de nem szülsz meg, hanem tulhordás lesz de mindenféleképpen lesz akkor valami :)
Szeptember 4?
Ez hogy jött ki és mit takar?
Fura lenne, mert mamámnak szeptember 5-én van a születésnapja.
Hát az igaz. Most is munkanélküli vagyok :). Igaz csak azért, mert már baba volt a hasamban, mikor hazaköltöztünk Angliából, és már nem is akartam dolgozni.
ezt amúgy én írtam.. kivéve az "" szöveget!
Köszi szépen!!!Megkaptam a privit!!
Dehogy ciki :) elvan az a fiók mélyén!!! :)
Manapság ott tartunk hogy le kell néha tagadni mert azt mondják túlképzett vagy :) és nem vesznek fel melózni....
További ajánlott fórumok: