2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Igen apás.
Bár ép a héten elemezte az egyik barátunk, hogy az mekkora hülyeség.Meg, hogy undorító.Szerintetek?
Mondtam a férjemnek, hogy még szerencse, hogy ő nem így gondolkodok. Aki így gondolja az még gyerek maga is.
Ha nem ma akkor a hétvégén.
Apás szülés lesz?
Hát nem tudom, de már nyákdugóm sincs, a hasam is lennt van, most már szúrkálok is, néha a derekam is leszakad,szóval ki tudja, mondjuk így is úgyis már csak 13 nap.
De ha lesz valami, akkor a Rebinek üzenek, ő meg írja nektek. Gondolom mennyire fog örülni, ha éjjel 2kor megírom neki, hogy most indulok:-)
Szandi, ne is mond:-)
AZ egyiket ajándékba, illetve kölcsönbe kaptuk, vagy majd meglátjuk.Az a babaszobában figyel.Ezt meg beállítjuk a szülői hálóba. De nehéz dolgok ám ezek, mert akkor most hogy is legyen, meg a légzésfigyelőt is hova tegyük...
Na végülis, abban maradtunk, hogy fél éves, éves koráig a mi szobánkban alszik, éjjel nappal, aztán közben szépen lassan átszoktatjuk a saját szobájába. Alégzés figyelőt meg ebbe teszük. Jó lesz ez a kiságy majd a tesónak is, meg később a gyerekszobába kispadnak.
Engem ma nagyon kínoz ez a szúrka piszka ott lennt.
Néha úgy belenyílal, hogy nagyon.
Egyébként a magzatvíz szivárgás esetén mennyi viz szivárog vajon??Egy-két csepp, vagy akkor is több, de még sem annyi, hogy a lábadon folyna?
Nagyon szép a babátok!!!!
Tündéri :))
Azt nagyon jól tetted,hogy jöttél egy kicsit:-)
Olyan jó,hogy szopizik rendesen Kincső baba:-)
Tehetnél fel róla egy pucér fotót:-D
Örülök, hogy jól vagytok, és Kincső baba szépen eszik. Már én is nagyon várom, hogy végre a kezemben tarthassam Mátét.
Bizony az anyaság nem könnyű, de szép és jó.
Sziasztok!Gondoltam jövök mesélni kicsit:)
Nem nagyon van időm, éppen, hogy a naplót vezetem, és néha bele olvasgatok a fórumba!
Kincső nagyon kis édi baba. Eszik-alszik:) Jó sokat eszik, ma volt a doki néni, és mondta, hogy jó kis combos! Tegnap volt 1 hetes és az esti pucér mérésnél 40 grammal volt csak kevesebb, mint amennyivel született, szóval, lassan vissza szedjük a grammokat:)
Hát nem egyszerű anyának lenni, de nagyon jó:)
Mondjuk ma amikor délután Kincsi aludt, mi is lefeküdtünk apával, és arra keltem, hogy riaszt a légzésfigyelő, de szerencsére tévesen. Olyan gyorsan voltam a szobájában, hogy nem is emlékszem az odaútra, elkezdtem sírni, és még 5 perc múlva is remegtem:( Szóval nem egyszerű...
De élvezek minden percet, amit vele vagyok, imádom minden mozdulatát, és egyszerűen nem tudok betelni vele...
Nagyon szurkolok mindenkinek, hogy könnyű legyen a szülés, és ti is éljétek meg ilyen könnyen, mint én!
Próbálok olvasgatni, és követni az eseményeket, hogy ki szül legközelebb...:)
Minden esetre sok sikert neki:)
Szandi!
Szép a babaszoba:)