2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Reggel feküdtem az ágyban és eszembe jutottatok. Anyósom szülinapja dec. 13, Luca nap:)
Nóri baba és Anna baba! Tündériek vagytok!
Nekem is. :-) És a családi pótlék is.
Sziasztok!
Megjött az anyaságim!!! :)))
Ja! Öklendezni! :-D
Amúgy hello mindenkinek!
Akkor mohó a kislány,és mivel pici a gyomra,visszabukjaén is ilyen voltam mikor bébi voltam.aztán anyu kevesebbet adott,és minden helyre jött,többet nem buktam!!
én fejek a mellemből minden etetés előtt egy 20grammot,hogy ne ömöljön neki olyan gyorsan a szájába,így annyi levegőt sem nyel:-)
:-D
pont ezt a két dolgon gondolkozom,hogy vegyek-e,de zenélő forgót mindenképen fogok sztem!
fél órája beraktam a hordozóba Nórát,tök jól elvan:-)lehet ringtni:-)
Kiskanálnyi??? sokszor kb. 2 nagykanálnyi is kijön:( Minden féle képen szólok neki, egy hét múlva megyünk! Köszi!
Mondjuk lassan eszik, az egy dolog. De a jobb cicimből annyira folyik a tej, hogy néha alig győzi nyelni, és ráadásul úgy szívja, hogy alig vesz levegőt:( Szóval valószívüleg ez a baj:(
ja,nekünk sem mindig,csak ha túl sokat kajcsizik:-)
Nekünk is bukik Nóra baba de nem baj az!!csak az gáz,ha hánynak!!
Hát azt ő érzi. De sokat bukik? Mert azt mondják, ha kb. egy kiskanálnyi, az nem gáz. Esetleg megemlítheted a dokidnak, ha legközelebb mentek.
Elméletileg bukásnál illetve büfinél távozik a felesleg,szóval szerintem Kincső baba is mohó:)
Csajok, tettem fel a naplómba képeket.
Ja, és igen a pocak. sokszor kaja közben kezd el rotyizni, és erőlködik, húzza magát össze. És lehet, hogy ezzel is kipréseli magából a tejcsit:(?
És honnan tudjam, hogy túleszi magát? Ő nem köpi ki a cicit ám, amikor elég. Max. elalszik rajta, vagy belassul a szopása, de úgy vettem észre ez, nem minden esetben jelenti azt, hogy elég is neki.
Ő csak szívja, amíg jön:(
Szandi nekünk zenélő forgó van nagyon bevált már a zenéjére alszik el a kiságyban:)Meg pihi szék abban van kint reggel mikor mosogatok,összepakolászok.Édes a kislányod,tiszta anyukája!!:)
Adri nekem csak akkor bukik ha tul ette magát,ha nem akkor simán csak büfi.
Viszont olyan van hogy nem jön rögtön a büfi és bántja a pociját:(
Csajok! Nektek is bukik a babátok?
Kincső olyan érdekesen...szinte rögtön kaja után bukik.
Valamikor elveszem a cicit, és mire a vállamra tenném, már jön is a tej vissza. Amikor meg végre büfizik, akkor is jön neki:(
Valaki tud tanácsot adni? Esetleg ne jó pózban etetem? Vagy sokat egyik? Vagy mohón?
Kincső még csak pár percet bír ki benne:( Még nem igazán értékeli. Illetve még mivel ugye nem ül stabilan, kicsit olyan kajlán néz ki benne:D
Szóval szerintem azzal még ráérsz!
Nagyok édes:) És milyen kis békésen alszik:D
Mi kaptunk egy ilyen plüss színes könyvecskét, meg van neki egy felhúzható csillagocskája, ami zenél. az nagyon szeretni. Már elkezdett neki vigyorogni:D
Gyanítom öklendezni:D Csak mindenhol máshogy mondják:)
Az. Érdekesen fekszik benne, igen, mert lecsúszik.
További ajánlott fórumok: