2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!!
Judy! Köszönöm!Irok ahogy voltunk az Ekg-n!!!
Mi is cumizunk kb 3-4 hetes korától.Viki baba sem kell már fel hogyha kiesik a cumi.Volt olyan hogy ugy kiköpte,hogy az ágy másik végén találtam meg,nem tudom azt hogyan csinálta :)
Nekem is azt mondta a védönö,hogy nem kell minden nap fürdetni,föleg most nem.
Én is mérem,mindig kíváncsi vagyok:-)
Aztán ha visszavisszük,már ugysem fogom.
Bettus szorítok,hogy Lucus szeme meggyógyuljon,hogy ne kelljen kifujatni!!!
még egy gyors kérdés:
ti szopi előtt lemossátok a cicit?
mindent fertőtlenítetek mindig?
Mi nem is fürdünk mindennap. A védőnő azt mondta, 1 héten egyszer elég, így a hidegben.
Mi azért fürdetjük minden másnap.
én nem iszom,mert fájt tőle a poci:-(
pedig sok tejem lett tőle:-)
A cumi jó, mert később elveheted tőle, ha már nagyobb lesz, az ujját ugyebár nem.
Igen ám, de Luca szájából kiesik, és akkor sír, és ugyanúgy fel kell kelnem hozzá éjszaka, hogy visszaadjam neki.
Akkor ennyiből már szoptathatok is, ha már felkeltem.
Most már 6-7 órákat alszik éjjel.
Kb. 11 körül leteszem és csak 6-kor kel.
Hát, most fel kellett kelnem hozzá 3-kor is, mert kiesett a cumi.
2 napja kétszer is keltem éjszaka, mert kiesett a szájából. Így tök szar.
Most is felébredt, mert kiesett a szájából. De van, hogy ő löki ki a nyelvével, aztán mégis sír, hogy kéri vissza. És ez van, hogy 5 percenként.
még nem nagyon néztük meg,de az van ráirva,hogy 0 hós kortól,de sokan mondják,hogy csak akkor ajánlott,ha már tudják tartani magukat.
kifelé fordítani meg tilos.
szóval most tanácstalan vagyok,de nem merem asználni.
helló!
ahhoz képest,hogy Nóra tegnap egész nap evett,aludt,jó volt az éjszaka:-)
A fél 7-es etetés után beájult megint,pedig még utána pelusoztam is!mondom akkor mehetünk fürdeni,hát ő már békésen szendergett!!
Hát megint elmaradt az esti fürdés!
éjjel csak 23:30-kor kelt,aztán 3:30-kor,meg reggel a szokásos nyögések.Aztán 7-kor "reggeli",most épp elaludt.
Ma már nem marad el a fürcsi,mert most hajnalban nem kellett füröszteni.
Luca alszik, majd csak 1 óra múlva kell szopizni, úgyhogy addig kicsit összerendezem a lakást, meg beágyazok.
Akartam még kérdezni, hogy akinek cumizik a babója, mióta teszi?
Mert mi sajna rászoktunk 3 napja! :-(
De 6 hétig nem kellett. Én nem akartam rászoktatni, eleinte ki is köpte, amikor csak úgy poénból megpróbáltam, de most 1-én nyügi volt, és nem akart megnyugodni, és odaadtam neki, és azóta kell. .-(
Persze azért elbír aludni nélküle, de akkor sem örülök. :-(
Sokan cumiztok?
Na, megyek!
Nagyon elvagyok kenődve, igen.
Egyszerűen csak a kis helyébe képzelem magam. Nekem nagyon fájna ez a dolog, hogy ledugnak egy csövet basszus a szemembe!
És az még 100-szor jobban fáj, amit neki csinálnak.