2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia,
Mondjuk nálunk is ritkán fordul elő. bennem azt hiszem a kezdeti para van még, mert sárga volt és alig lehetett hetekig felébreszteni etetni.
mondjuk még most sem kelne éjszaka a kicsi cápa, de 10-12 óra alvást éjszakánként soknak tartok ilyen pici babának
Luca egyszer alszik hason naponta, és akkor szereti (máskor nem annyira), és ez a reggeli szopi után van.
Ez most már elég rendszeres, hogy eszik reggel 8 körül és utána alszik 11-ig a nagy ágyon hason! :-))
Szia, igen eddig csak olvasgattam..
most meg bal kézzel pötyögök, a lány pihenget
Egyetértek Veled teljesen.
Mi is katolikusok vagyunk mind a ketten, én meg vagyok keresztelve + elsőáldozás + bérmálkozás, ami csak kell, de (nem akarok senkit megbántani) én egy picit csalódtam a katolikus vallásban, de persze azért maradok mostmár az, de a lány keresztelőjén nagyon gondolkodom, hogy legyen-e?
Igazad van, ugyanaz az Isten, és ez a lényeg, mindegy, hogy református-e az ember, vagy katolikus vagy valamilyen gyülekezet tagja-e. Én nem is mondom soha, hogy vallásos vagyok, mert nem az a lényeg, én hívő vagyok! Istenben hiszek és a bibliában, és nem a pap a lényeg.
Ez az én véleményem. Bocsi.
Evett a lány reggel 8-kor, aztán csak 5 óra múlva du. 1-kor (akkor is én keltettem, csak azért),akkor megevett 210-et!!!, aztán megint aludt, akkor é is aludtam vele, és eltelt 4 óra, és 5 után pár perccel evett, most nem mértem mennyit.
Ma lenne fürcsi + hajmosás, de elhalasztom holnapra az oltás miatt.
Képzeljétek, nálam csak 1x volt össz-vissz a védőnő a kezdetek óta. Mikor hazamentünk. Akkor is csak ránézett és kész.
Oltásra mi 24.én megyünk. Izgulok nagyon
Helló
Én nem merem nem kelteni napközben, nehogy összezavarodjon :-) hogy éjszaka van. mármint a sok alvást inkább az éjszakához kösse, ezért max 4 óra után etetem nappal
Szia Timi!
Ismerős helyzet, szerintem ilyenkor tényleg nem éhes.
Nálunk is van ilyen.
Mondjuk attól függ mikor evett és hogy mikor aludt utoljára.
Pl. Márk tegnap este fél 7-kor evett volna utoljára az esti alvás előtt, de olyan nagyon fáradt volt, hogy szó szerint fáradt volt a szopihoz, és beájult 2 perc szopi után, ami ugye nem sok, de még így is éjfélig aludt.
Szóval szerintem ilyenkor kisfiad sem lehet éhes, ha sír a cicin.
Persze ilyenkor figyelembe kell venni mikor evett, mikor aludt utoljára - legalábbis nálunk.
De amit meg írtál, utána szépen evett a kisfiad, szóval ha éhes, azért eszik ő szépen, ne aggódj.
Szia,
Mi csak este a játékidőbe fordítjuk hasra, máskor nem szereti.
Akkor viszont nagyon bírja.
Sziasztok!
Még mindig kínlódok a szoptatással, arra jutottam, hogy Nándi nem is éhes.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a babátok éhes, akkor a kezetekben is sír? Mert Nándit cicire rakom elkezd szopizni, eszik egy keveset, aztán rángatja, hisztizik, sír.
Ha felemelem, abbahagyja a sírást, és most azt mondják (férjem, anyum), hogy lehet nem is éhes, azért csinálja, hisz nem sír, meg mikor elkezdtem etetni sem sírt, de fél 2kor evett 70-et gondoltam most már éhes..
Alig eszik ez a gyerek:-( Bezzeg éjjel, akkor 150et.Meg reggel 100-at.
Mennyi is most a súlya?
bocsi ha már írtad...