2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok4 igen Bettus zsiráfos a közepe :)
Nálunk is minden ok, voltunk ma tornázni és nagyon megdicsérte a gyógytornász Olit! Anyácska melle meg dagadt a büszkeségtől, ezek szerint van értelme a napi 2*30perc tornának itthon!
Látom téma a tejecske? nálam sem egyforma a két mell hozama, a kicsiből max 120, a nagyból akár 220 is van etetésenként. A szaporító teák közül próbáljátok ki a Humana tejszaporító tea granulátumot. Ebben van csak kecskeruta, ami szaporít és biztos nem csinál puffadást a babának. Nálunk Oli is érzékeny volt minden más tejszaporítóteára :)
Jók legyetek! puszi
Zenél, 12 félét tud játszani, pont aktuális, mert a hullapelyhes.. meg a télapó itt van.. is rajta van.
Szóval szuper, kíváncsi leszek mikor unja meg.
Sziasztok!
Megjöttünk a 3hós oltásról. Most sokkal jobban sírt, mint a múltkor kettőnél. Viszont már kutya baja, vigyorog meg minden.
4600gr és 58cm. 250gr-ot hízott most egy hét alatt. :-)
ha van kedvetek olvassátok el, érdekes.
Luca a hordozóban (ami ugye most az autósülése) is elalszik 1 órát is simán
Akkor ez nem egészséges?
Na vissza is aludt.
Nálatok is szokott ilyen lenni?
Úgy ennék valamit, de tegnap megettük az összes csokit, édességet, csak müzli van, meg talán valami keksz, de csoki nincs:-((
Köszi, aranyos vagy.
Látom ez a tej kérdés nem csak engem akaszt ki.
Én is ugyan így vagyok ezzel.
90-100 at kiszív, és utána én már alig tudok:-(
Ezért én már nem kínlódok ezzel, mert a fejés nekem nem segített, inkább többször cicire teszem, az jobb.
Sziasztok!
Elaludt Márk, ez nagyon jó, mert délelőtt is aludt két órát, meg most alszik háromnegyed 2-től, alakulunk.
Bettus úgy iszom a Laktoherbet, hogy cukor nincs benne, csak kis citromlé. Először fura volt, de már úgy megszoktam.
KÉrdésem lenne.
Írtam mostanában, hogy fejek minden szopi után, 1-2 napja viszont alig tudok lefejni a ciciből, nem értem ezt. Márk az utolsó szopikor dél körül olyan 90-100-at evett, utána talán ha lejött 20 ml.
Iszom a Laktoherbet, remélem nem megy el a tejem, miért nem jön le több?
Ok, hogy esetleg kiszívja, de azért a 90 vagy 100 nem olyan sok.
Timi nagyon cuki Ferdinánd!