2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Tegnap taliztam egy csajjal aki most volt egy neurológusnál és ő nagy büszkén mesélte hogy hát megfordult a babája!Erre kérdezi a doktornő hogy honnan hová!Mondja neki : Hasról -hátra!Erre közölte a doktornő hogy az nem jó először hátról hasra kellene!GYenge a karok azért fordulnak először így !De jó én meg itt örültem!
Sziasztok!
Márk sem szereti a hasonfekvést. Tegnap átfordítottam gy 5 perce, az elején még tűrte, de utána nagyon sírt, így nem erőltettem tovább, pedig kellene az ő érdekében.
Sziasztok!
Máté mostmár mindíg figyel ha beszélek hozzá. Az első két hónapban mindíg másfelé figyelt. Anyósom már kezdett kétségbe esni, hogy Máté mindíg felfelé néz, vagy csak jobb oldalra fordítja a fejét. De egyik napról a másikra megváltozott. Rám figyel ha beszélek hozzá, és mostmár nem csak egy iránybe néz.
Én is kérdezek,kinek mennyire emeli a fejét a babája?
Hason fekve gondolom.
Sziasztok!
Látom az oltások jönnek sorba, én már a 4.havin gondolkozom! Ti a rota ellenit beadattátok? Jan4-én 2 szuri és a rota vár a kicsire.
Kitartást:-)
Johannáról annyit, hogy ahogy megkétszerezte a súlyát 2 hétig semmit sem hízott, most kezd enni valamival jobban. Már oldalra fordul, onnan hasra, hasról hátra pedig már nem nagyon akar,pedig pár hete... szeret egy darabig hason nézelődni, ezt is megéltük:-))
Sziasztok!
Jönnek már sorban a 3 hós oltások, reméljük mindenkinek rendben lesz utána minden!
Szandi szegény, majd írj milyen volt!
Éjszaka 1-szer keltünk, fél 2-kor, majd fél 6-kor, ekkor ugye kétszer volt szopi, negyed 8-kor is cicizett. Gyűlnek a hurkák.
Sziasztok!
Nem tölti fel a videót!-(((
Sziasztok.
Szandi mi tegnap kaptuk,iagz 1 hét késéssel.
Sokkal jobban viselte mint a 2 hóst,mégcsak hőemelkedése se volt,szóval kúpott se kapott.
És a kedve is nagyon jó volt,viccelődtünk is vajon mit kapott?:)
Szia!
Szorítok!
Nekem is mennem kell, de már csak jövőre fogok.
Sajnos alig tudtuk Teklát lefogni :(
És csak itthon vettem észre mert ott nagyon sírt szegény.
nem!
ha olyan hülye valaki,hogy betegen megy látogatóba,akkor égjen az ő képe,hogy rászólnak!!!!nehogy már te égj!!!!!
Na ezt mondtam a múltkor!!(illetve kérdeztem)
nekem egy ilyen akció után gyulladt be:-(