2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Köszi. Megyek lepihenek, hátha alszik még picit a fiam, mert most kicsit többet volt fenn hajnalban. Illetve csukva volt a szeme, csak nem akart aludni, csak nyüglődött, forgolódott, szopizott.
Ma már megyünk sétálni! 3 napja nem tudunk kimenni az idő miatt és már nagyon hiányzik neki.
Szia Olgi!
De szokott ilyet csinálni!!Sőt az volt eddig a legdurvább,mikor ráharapott!!!azt hittem beszarok!!!azért fogínnyel is durván rá tud harapni!!!
Bettus, sajna Milán is régen evett üvegből és nem tudom mi lesz, mert most megint kb. 2 óránként eszik és mostmár muszáj elmennem ajándékokat venni. Anyum jön vigyázni rá. És sajna nem akar enni üvegből.:(
Csak rágcsálja. 1 óra alatt meg nem hiszem, hogy meg tudok venni mindent+oda vissza út.:(
Bemenni meg nem nagyon tudok vele meleg helyre, mert akkor le kell öltöztetni meg fel. Ez egyedül meg szinte kivitelezhetetlen.
Utálom a telet! Már alig várom a tavaszt.
Akkor attól zöld. Ha megnézed, azt hiszem rá is van írva a dobozra, hogy bezöldíti a székletet.
NUK-osat használunk, az Avent nem vált be, nem tudta, hogy kell használni. A NUK-os az gumis, szóval eleve puhább, jobban szereti meg olyan csöcs-alakú. :-)
Szia Szandi! Milán is ezt csinálja. A végén már csak húzgálja, nyúzgálja, meg kiköpi, bekapja, játszik vele de ha elveszem, akkor meg sír egy picit. De fél perc múlva már vigyorog. Tehát nem hiszem, hogy azért, mert éhes maradna.
Amúgy csak akkor veszem el amikor fáj amiket csinál. Nektek nincs ilyen?
Ja Anett, lehet, hogy ez a 3 hós ugrás. Nekem is mondta a védőnőm, hogy ne lepődjek meg, ha gyakrabban kér enni és akár 200-akat is megeszik, mert 1-2 hétig ez előfordulhat. Így fokozzák a tejet, mert most megint többre lesz szükségük.
Ezt nem értem Timi!Ha nem függtök tőle,miért nem rázzátok le???egy-kétszer nemet mondana a férjed,tuti lekopna!és akkor nem lesznek barátok!na és aztán?ilyen "barát" nem kell!!!!
kopjanak le!!!!VÉRSZÍVÓK!
A kis beles!!!
és ha vársz pár másodpercet,akkor sem nyugszik meg?mert Nóra is sirdogál mikor elveszem a cicit(mert már csak cumizza)de kb 5 mp múlva már vigyorog!Szóval jóllakott ám,de amíg van eszik!!!
Aztán,lehet,aki kérdezi,az nem is szoptatott!!
Ilyenkor kérdezz vissza:neked volt?
hali!
Tegnap viszonylag jól sierült a babalátogatás,Nóra a végén bealudt amit nem is csodálok,mert az ebéd utáni alvása fél órára sikeredett:-(
Ma megyünk a 3 hós oltásra,ma többen is megyünk,azsszem.
Ma jön a védőnő, megyek felmosok.
Luca megint visszaaludt a reggeli szopi után. Éjjel aludt megint 8 órát szerencsére.
Majd jövök délután. Most nincs senki, aztán addigra tuti teleírtok 5 oldalt. .-)
Amúgy jó reggelt!
Hol vagytok csajok?