2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Dávid is jól megkeveredett az elmúlt napokban. Éjjel 7-szer volt fenn, és csak cicivel aludt vissza!
Baromi fáradt vagyok. Éjjel fejgörcsöm is volt. Gondolom a kialvatlanságtól!
Szia!
Hűha! Most már reméljük visszaálltok rendesen.
Egyébként nálunk is össze-vissza volt minden, ilyenkor látszik tényleg, hogy mennyire számít még náluk a "napirend"
Sziasztok!
Hogy milyen volt a karácsony?
Utoljára akkor ordított így a Pite, amikor megszületett.
Az egész Család Békéscsabán lakik (Szüleim, Anyósomék, Fivéremék)és persze voltunk Mindenkinél. Szent este 10-kor "megadta magát" a baba, kezelhetetlenné vált, meg sem nyugodott, amíg az autóval el nem indultunk. Keservesen elaludt, persze a fürdés elmaradt.
Másnap Anyósoméknál futottunk egy maratont, egész éjszaka ordított, hajnal volt, mire elaludt.
Tegnap este hazaértünk, saját kiságy, saját forgó-zörgő kütyük, alvás semmi. Éjfélkor sikerült álomba sírni magát, de még hajnali 2-3 között 3x felzokogott. Röviden: ilyen fáradtan még nem zártuk az ünnepet:)), de nem is járt még ennyit kézről-kézre a baba. Mégegyszer Mindenkinek kellemes ünnepeket! Sziasztok.
Mi 24-én és 25-én is éjjel 1-kor fektettük le a lányt, mert akkor értünk haza.
De tegnap már kipihente magát. A 24 órából talán 4-et volt ébren.
Luca nagyo rosszul viselte a vendégeskedést, el-elaludt a hordozóban, de nyűgös volt, ráadásul a legnagyobb baj, hogy nálunk csütörtök óta nincs kaki, pedig napi 3-4-szer minimum kakil, tehát szegény gyerekben benne van vagy 16 adag, jó, hogy fáj a hasa.
Amúgy nem sírós gyerek a Luca, de most nagyon kész volt szegénykém. :-(
Ma veszek Laevolacot, mert se az Infacol, se a lázmérőzés nem segített.
Kinél hogyan teltek el az ünnepek?
És a babák hogyan viselték?
Nálunk volt egy kis felborulás, pl. Szenteste bealudt pont estére, pedig nem szokott. Utána felébredt, ajándék, fények, annyi inger érte, hogy este 10-kor aludt el.
Karácsony másnapján is nagyon nehezen aludt kell, segítség kellett az elalváshoz, pedig önállóan alszik el.
Tegnap meg szinte végigaludt a napot, 6 órát napközben, volt, hogy egyben aludt 3 órát, meg is voltam ijedve, mert a feje is melegnek tűnt, megmértem, 37 fok volt, este megint megmértem, akkor meg már csak 36.3. És este annyira be volt indulva, hogy csak járt a keze-lába, de annyira, dobálta magát a pelenkázón, nem tudom mi volt vele, hidakat csinált, emelgette a csípőjét, este szintén segíteni kellett neki az elalvásban.
Én arra gondolok, hogy nagyon sok minden érte, csillagszórót gyújtottunk neki többször, volt asztali dísz gyertyával, azt is nagyon nézte, rengeteg játék, a karácsonyfa nem tudom...
Sziasztok!
Szegény Nitáék, nagyon sajnálom őket, hátha hazajönnek ma, ráadásul Karácsonykor is...
Persze, értem. :-)
Még jó, hogy nem találgatott tovább. :-)
Szia Bettus!
Ne idegeskedj!
Ha már a rokonoknál tartunk. Nagynéném nem beszél velem már egy jó ideje, szüleim mondták neki is hogy babát várok, tudjátok pont akkor került a nagyim kórházba és nem tudtam hazautazni.
A lényeg hogy küldtem apuméknak egy albumot Teklával. Meglátja nagynéném, belelapoz és azt mondja anyámnak (mostohaanyám) hogy ez a gyerek nagyon hasonlít a nagyanyjára (anyám hugára). Akkor mondja anyám hogy ez nem a hugának az unokája.
Nem tudom érthető volt-e.
De én akkorát röhögtem.
Erre nagynéném... ja tényleg, kiköpött anyja. Még jó hogy anyámnak nincs még vagy 2 testvére.
Nagyon szépek vagytok!
Alig várom hogy találkozzunk :)))
Sziasztok!
Nem épp időrendben, de raktam fel pár képet. 1-2 karácsonyról is.
Sziasztok!
Szegények :( szorítok nekik. Ez szörnyű :(((
Ó Bettus, ez nagyon gáz. Ennek a familiának soha többet semmit. Komolyan.
A másik meg, ebédre hívnak és nincs ebéd. Ez már milyen?
Szegények:(
Reméljük, hogy haza engedik őket minél hamarabb.
Sziasztok!
Szegények:( Mi történt?? Babucival van vmi?
Jó reggelt!
Mi van Nitáékkal?