2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Anett!
Milyen volt az éjszaka? Vizsgálatot hogy bírtátok?
Sziasztok!
Szandi!
jól tetted! Már éppen tanácsolni akartam.
Két tagot töröltem:-(
kb egy éve nem voltak itt velünk....sorry!
Boldog szülinapot Bettus!
Anett! Remélem már túl vagytok a vizsgálaton és a pindur már jól is lakott!
én is!-)
Majd írd meg!
Levet adsz,vagy pépet?
Ez jó!A lényeg,hogy a babának jó!
Menj csak:-)
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a pozitív fogadtatást! Olyan jó köztetek. Tettem fel képet a picurkámról. Rólunk annyit, hogy ő az első babócánk, most 66 cm és 5960 g.
Jó reggelt mindenkinek!
Bettus, Neked boldog szülinapot! :))
Hát ma megint nem sikerült sokat aludni, Lara 4 óránként enni kért. Úgy látszik mi sosem fogjuk átaludni az éjszakát.. Eddig úgy 2-3x sikerült talán.. Pedig még késő este is kapott tápszert, jó sokat benyomott belőle. Éjszaka csak szoptatom, a kis drága annyira szereti, de bármit csinálok nincs elég tejem..( Ez annyira borzasztó!!!
Mi ma kezdjük az almát, már várom mit szól hozzá Lara...
Nem eszik mindkét cicből. Ha az egyiket odaadom, akkor eszik belőle, de belefárad, feladja, és már hiába kínálom oda a másikat, nem eszik belőle. És csak 40-eket eszik, ami kevés. Sajnos nincs túl sok tej. Most úgy eszünk, hogy egy evés tejcsi, következő tápszer, majd megint tejcsi, és este csak tápszer. Éjjel meg csak tejcsi. Ez bevált, így végre eszik eleget. Tejcsi után kiegészítőnek nem eszi meg a tápszert, mert nem farkas éhes, és élesen érzi a két íz közti különbséget. Szóval szopi után marad üvegből a tej amikor kell.
Megyek, mert felébredt.
Nálunk sincs még se híre se hamva a fogzásnak,én sem bánnám,ha később indulna meg,állítolag a nagyobb csecsemők jobban elviselik,de lehet,ez hülyeség...
Nórika tegnap átfordult a hasáról a hátára,persze én pont nem láttam,mert este párom törődött vele,én meg végre megmártóztam a forró fürdőben!!
És mondta,hogy többször megcsinálta utána,tehát nem véletlenül volt!:-)
Most én is majd hasra fogom tenni,de most evett,várok egy picit!
A kúszás nálunk is megvan:-)
Múltkor reggel fordítva feküdt az ágyban!!!!
Nem tudom mit adjak Nórinak jövő héten. Az almától meg a banánól félek, mert fognak, és így sincs minden nap kaki. Barack már nincs:-(
És hogy adtátok neki? Lereszeled és felhigítod, hogy folyós legyen? A tököt meg megsütöd, összenyomod, és szintén tápszerrel?
Mi a vitamint esszük kanállal, kíváncsi vagyok hogy fog menni:-)
Jó reggelt!
Ma éjjel végre megint csak 1szer kelt Nóri. 3.30-kor, utána meg reggel 7.30-kor, de akkor már mi is ébren voltunk, apa készülődött munkába. Azóta alszik.
Nekünk a rotától nem lett semmi bajunk. Már mindkettőt megkapta, a 2 és a 3 hós oltással.
Képzeljétek, megint eszik. Tegnap már simán lenyomott egyszerre 130-at is. Napközben 3 óránként eszünk, este meg besűríti, 2 óránként.
Még nem fordulunk hasra, oldalt megáll. Viszont ma így is aludt:-) Addig emelgeti a lábát, aztán eldől oldalra, és úgy marad:-)