2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Ilyenkor mindig lassan telnek a napok.
Nálatok mindig ilyen hosszú a várakozás egy UH-ra? Nálunk azonnal lehet menni időpont nincs, várakozás van
12-én szabin leszek:))
4 napot kell dolgoznom a feledékeny kolléganőmmel. A másik kolléganőm befekszik a kórházba.
Szia.Annak örülök,de eddig mindig volt.Furcsa.
nagyon várom már a pénteket...
Sziasztok!
12-én megyek uh-ra.
Sziasztok lányok!
Látom nagy volt a csendesség délelőtt.
Rebi! Örülj neki hogy nincs ma hányingered, biztos minden rendben a babával.
Okéska :) Pihizzél sokat.
Én is megyek :) szia
Köszi a biztatást,rám fér!:)
Megyek pihizni egy kicsit,késöbb majd jövök még.:)
Sajna ezt én sem értem.:(
Pénteken már biztosan látod és minden rendben lesz :D
Remélem látom majd!:)
Akkor mostmár biztos minden rendbe lesz veletek.Nem is értem miért nem irták fel neked hamarabb.
Akkor mostmár látnod kell a pici szivét :D
Nekem sajna 4 missed ab-om volt és nem nagyon tudták miért mennek el a babok :( Most utrogestant szedek amiota pozitivat teszteltem és szerintem a sárgatest hormon elégtelenség okozta a babok elvesztését.
De mostmár szedem :)
Több mint 3 év.Ezért is izgulok nem szeretném elvesziteni.Már épp lombikra készültünk,mikor jött a meglepi!:)
És nektek?
Én csak 5 hetes voltam az előző uh-nál.
Akkor voltam 8 hetes és 13 mm embrio szivpulzálással.
Mennyi idö után jött össze Nektek?
Hidd el minden rendben lesz!!:)
Hétfön megyek dokihoz,már nagyon várom.multhéten amikor voltam akkor minden rendben volt.
Szia.Remélem ,hogy minden ok.EDdig alig birtam megenni vmit ,ma meg bármit megennék.Pénteken megyek dokihoz addig ideges leszek.
Olvastalak már téged,és most hogy álltok mikor mész orvoshoz?
Szia Rebi!
Biztosan nincsen semmi baj a babóval!Állitolag nem minden nap törvényszerü a rosszullét!
Nekem pl egyáltalán semmi tünetem nincsen.De megprobálok nem aggodni.Bár sajna a sok vetélés miatt bennem van :(
Sziasztok!
Hogy vagytok?