2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Azt mondta tegnap a férjem, hogy azt mondja, ezt hogy csináltam?:-) (mármint, hogy bennem dobog egy 16 mm-es) és akkor benne is tudatosult, hogy nem én csináltam, ketten együtt:-) Minket ez a terhesség még közelebb hozott. Valahogy az összetartozást, jobban tudatosítja mint az esküvő.
Hát én a bolti ice teát nem akarom, mert abban sztem sok a tartósítószer. Hanem otthon csinálok valami gyógyteát és azt fogom lehüteni. a gyomorsavnak a hideg jó. Jó a tej is, de azt keksszel együtt.
Szerintem rendes méret, a 7. hét végén kell pontosan 1 cm-esnek lennie, utána minden nap 1mm-t nő a baba.Tehát 9 hetesen kell 2,4 cm-esnek lennie.Aztán majd a 12. hónap után már többet nő mint 1mm/nap.
Én bennem is akkor tudatosult, hogy kettőnkből lett egy harmadik kis élet aki a pocakomban nő!!!
köszi lányok ,irok majd este!:)
Gondolunk rád, és minden rendben lesz:-)
Hát mi nagyon egyszerre csináltuk a bébit.Én is szeptember 5-re vagyok kiírva és most hogy a kórházban voltam a hétfői uh-n 24 mm volt!
Én is bajban vagyok az innivalókkal.Igazán semmi nem esik jol.Most szénsavmentes vizet iszok behütve,és vettem pick wick gyerekteát.
Tegnap mondtam a dokimnak, hogy én is savtúltengéssel és fokozott nyáltermeléssel küzdök már lassan két hete, bár pár napja elviselhetővé vált:-)
Azt javasolta, hogy jeges teát igyak.az jó.
Nagyon fogok drukkolni!!!!Aztán majd gyere a hírekkel!!!
Hát egyre jobban tartok attól, hogy nekünk tényleg óriásbébink lesz, mert én is 8+5 voltam (uh szerint 8+6) és 21mm-es volt!Először még a doki is meglepődött, hogy mekkora!!!!!!!!
Amúgy én is szeptember 5-re vagyok kiírva!!!
Én gondolok rád, de ne izgulj, minden rendben lesz!
Lányok, ti mit isztok és mennyit egy nap? Nekem az nagyon nehéz. Imádom a fekete teát, de teljesen leálltam róla, meg a zöldteáról is. El vagyok nélküle, mert attól sem érezném magam fittebbnek, de nehéz ez az ivás dolog. A gyümölcsteákat nem kívánom, megcsinálom, és hányingerem lesz tőle. Így vagyok a vízzel is, a gyümölcslevek meg drágák, cukrozottak, és nem bírja őket a gyomrom, sok a savam.
Hát nagyon durva érzés:-)én tegnap fogtam fel igazán, hogy komolyan babám lesz:-)))))))
Biztos tényleg nagyon jo lehet.Majd gondoljatok rám 17-kor,szoritsatok.
Hát meg is értem, hogy fel vagy dobódva!!!!Én is azon az estén egyfolytában mosolyogtam!
Az én dokim is fiatal és szeretek hozzá járni!Örülök, hogy őt választottam!
Kiállította a papírt is a doki, és már fel is hívtam a védőnői szolgálatot, hogy kihez tartozok, és pont ahhoz, akihez akartam:-) Hétfőn már vár is:-)SZUPER!!!
Dokihoz illetve terhesgondozásra 15-én megyek.
Most felgyorsulnak a dolgok, mert aztán március 4-én is kell mennem, illetve, vér vizelet adásra. A következő hónap már mozgalmasabb lesz, mint ez volt:-)
Az meg aztán csodálatos élmény amikor meghallod dobogni a picike szívecskéjét!!!!!!!Én majd el olvadtam,pedig hallottam már egy párat de azért a saját babádét hallani valami leírhatatlan érzés!!!!!Olyan jó, hogy most már tudom, hogy ott dobog bennem egy picike szív!
Szerdán azt írta az UH, hogy 8+5, de szerintem csak 8+3. Még mindig 09.05-öt ír szülés vérható időpontjának, de az nem jó, mert azt a havimból számolják, és az nem is felel meg a baba méretének. Így nehéz a 12 hetes Uh-ra menni, de a manó mostani méretéből indulunk ki. Az egész gondot az okozza, hogy pontosan 5 hetesek voltak a ciklusaim.
Ja és 3 hete azt mondta a doki 4 hetes, most meg egyértelműen látta, hogy 8 hetes!!
Nem tudom a ti dokitok milyen, de az enyém olyan kedves, fiatal, öröm hozzá menni. Elmagyarázta, hogy már látja a kezeit, lábait, köldökzsinórját:-) És már tünik el a szikhólyag, mert arra nincs szükség:-)
Megkérdeztem a méhszájsebemről, hogy amiatt kell-e izgulni, azt mondta abszolút nem.
Szóval tegnap este igen fel voltam dobva:-)
Már voltam 5 hetesen akkor 17mm es petezsák,benne szikhólyag látszodott.Most 7+3 vagyok,szóval már hallonom kell kicsi szivét.
Tuti minden OK lesz:-) És persze könnyű mondani, hogy ne aggódj. Szerintem elég, ha nem viszed túlzásba:-) Ma este te is a fellegekben fogsz járni:-)
Akkor milyen idős voltál?
Biztosan minden rendben lesz!Most mész először????Hány hetes vagy?
Gratula!:-) Hasonló korú lehet a babád, mert a miénk szerdán volt 16,5 mm. Tényleg leírhatatlan élmény, mikor látod, hogy ver a pici szive, és minden rendben van vele:-)
Sajnos néha belefutok.Remélem minden oké lesz.
Én most döbbentem rá, hogy 2 hét múlva ismét láthatom a kis manómat!!!!!!És azon a héten már betöltjük a 12. hetet és már véget ér az első trimeszter , már 3 hónapos lesz és már csak 6 hónap van hátra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ki akarom élvezni minden egyes percét!!!!!!!!Olyan rövid ez az időszak!!
De jo!Gratula.:)Mikor kell menned legközelebb?
További ajánlott fórumok: