2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Iglo! Nekem is nagy a hasam. Épp hogy passzos a nadrágom a hasamnál.
Képzeljétek tegnap este lefekvésnél hánytam egyet. Jól esett! Megkönnyebbültem egy kicsit.
Ha nem lenne olyan messze mennék pancsizni...:)
Persze idén nyáron nem valószinű.
na megyek,főzni kell lassan hétvégén nem hozzák a kaját.Néha bekukk majd.
Az jo beosztás szerintem,én is ugy dolgoztam csak én 9-21-ig,az este már eél húzós volt.De most szerencsére itthon vagyok,ott nem is tudtam volna megoldani ezeket a hányós dolgokat...
Meddig akarsz melózni?
De sajnállak.:(
2 nap meló/2 pihibe dolgozol?
Szia Vacus!Köszi,jol szoritottatok!:)
Jaj olyan rémálmaim vannak mostanában este lehet a sok kajától,vagy nem tudom.
Nekem most eléggé hányingerem van,párom süti a tojáskát remélem nem lesz baj belőle...
Sziasztok!
Rebi!Örülök,hogy minden rendben!
Lányok!A hányingerről annyit,hogy szerintem nincs
csodaszer.Én már annyi mindent kipróbáltam,de semmi nem használ!És én is észrevettem,hogy újabban este felé vagyok rosszabbul.Pedig már próbálgattam én is,hogy mikor vegyem be az elevitet,de tök mindegy!
Jó éjt! Aludj jól!
Én még izgulhatok egy hetet:)
Megyek lassan pihizni,szétizgultam ma a fejem.ugy féltem hogy rosszat mond.De már jöv.héten mehetek a kiskönyvemért.De azt hiszem picit megnyugodni csak akkor fogok ha meglesza 12 uh...
Jó éjt nektek!
Veránál én is elevitet szedtem, de nekem attól is hányingerem volt. Már akkor amikor elkezdtem szedni, de még nem voltam terhes.
A gravida azért jobb, mert attól nekem nincs székrekedésem.
Szia!
akkor te 2 nappal hamarabb fogsz szülni, mint én:)))
Én is este szoktam mostanában bevenni.és csak ugy forog a pocim tőle.Lehet elevit kellene inkább?
Azt mondta adokim hogy addig jo még hányinger van mert jelzi hogy fejlődika baba.