2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
kadrika, Nita, akkor mindhárman csürtörtökön megyünk?:-) A nődokim majd csak 16 hetesen vár, amikor meglesz az integrált teszt eredménye.
Nálunk a vérvétek gyorsabb, az EKG lassú:-)
Megnéztem, hogy ahova megyek csütörtökön ott csinálnak azonnal 4D-t, meg színes fotót, ha kárünk. Persze plussz pénzért, de szerintem rendelünk azt is, ha minden rendben van:-) Már várom nagyon, csak 3-at kell aludni:-)
Jajj de jo Neked láthatod ma is :) Akkor a csütörtök mindenkinek mozgalmas lesz :) Én már szivesen tul lennék rajta :)
Lányok engem még nem küldtek belgyogyira sem fogászatra :( Kicsit levagyok maradva :(
Köszönömm lányok, majd írok mi volt!:-)
Nekem is a háziorvos csinálta az EKG-t és a belgyógyászati vizsg.-ot, de sajnos a belgyógyászati vizsgálatot nem csinálta meg, mert azt mondta ahhoz kell látnia majd a vér és vizeletképemet, de csak 03.01-re kaptam időpontot!:-)
Én is csüt.-ön megyek a 12.hetes uh-ra, ma meg a nődokim szeretne látni!:-) ? Már nagyon várom, hisz 8. hetesen láttam utoljára!:-)
Sziasztok!
A magzati szivhang hallgató az 9000-12000ft.Nekem az Elefáni baba diszkontban vették mert ott a legolcsobb.Szerintem érdemes megvenni,hogy megnyugodjunk :D
Én ma vagyok 12 hetes,csütörtökön megyek uh-ra.
Kadrika! Nagyon drukkolok!Minden rendben lesz!
Nálatok nem kell menni a körzetihez?
Nekem meg mondjuk fogorvoshoz nem kell mennem, mert pár éve az összes tömásem kicserélték. Majd csak a 20. hét környékén kell kontrollra mennem.
Szia Timi!Akkor már lehet tul vagy a nehezén:)
Szerencsére megint süta nap:)Imádom!!
Sziasztok Lányok!
Üdv az újaknak! A hétvégén kicsit eltűntem, de vagy szaladgáltunk valamerre, vagy aludtam:-) Múlthét szerdán délután aludtam egy nagyot, az sokat segített a fejfájásomon. Szerencsére azóta nem fájt a fejem. A tüneteim is kezdenek múlni, már húst is eszek. Az egyetlen ami megmaradt, az a gyümölcséhség:-) De ez nem baj:-)
A hétvége jól telt, voltunk anyukámnál, elmondtuk neki a hírt, és nagyon örült:-) Csürtötökön megyek 12. heti UH-ra, már várom nagyon:-)
Múlt héten voltam körzetinél, meg kell ismételni a vizelet mintát, mert nagyon sok volt benne a baci, meg elküldött EKG-ra. Addig nem írja alá a kiskönyvem. EKG-ra meg még aznap bejelentkeztünk, és 03.03-ra kaptam időpontot:-) Hihetetlen, 3 hetet kell várnom egy EKG-ra. Addig meg álnak az ügyek. A pisimintát ma reggel vittem be, 20 percet álltam sorba, hogy leadhassam:-( És vérvételre nem mentem:-(
Adrienn, rég hallottunk rólad? Mizujs? Mi volt a pénteki UH-on?
Puszi mindenkinek!
De koraiak a kismamák:-)
sziasztok!Nekem jó gyorsan telt a hétvége, és egész jól voltam, biztos a napsütés miatt:-)
Sziasztok csajok!
Nekem megint hányingerem van.
A szivhang hallgató ára érdekelne engem is.
A 12.héttől használjátok?
Kadrika szoritunk,majd ird meg mi volt .:)
Judy üdv köztünk!
Jó reggelt mindenkinek!
Hogy telt a hétvége?:-)
Ma megyek 15-ra a nődokimhoz, már alig várom, úgy izgulok, én is remélem hogy minden rendben van!
1,5 hete én is nagyon jól vagyok, csak néha néha fájdogál a hasam, de amúgy már se hányinger, se olyan erős mellfeszülésem nincs!
Szia Judy!
Gratula a babához, én is hallottam erről a kütyüről, lehet hogy én is veszek egyet, mennyibe került?
Sziasztok!
Én még új vagyok ezen a fórumon, gyakran olvasgatlak benneteket.
Írtatok a magzati szívhanghallgatóról, én is csak ajánlani tudom.
Én most vettem egyet a héten, az egész várost bejártam, sehol sem találtam, csak egyedül a Brendonban, először felhívtam őket, mondták, hogy van még 2 db belőle.
Én nagyon szeretem, ma is hallgatóztam egyet, nagyon megnyugtató...Angelsounds a neve...
Én holnap töltöm a 13 hetet és még mindig tart a hányinger, vele együtt a hányás..meg az állandó álmosság, most is aludtam egyet délután.
Azt mondják, hogy kb. a 14. hétig tart.
Ki mikor megy a 12 hetes ultrahangra?
Szia!
Magzati szivhang hallgato a neve.Valamilyen angelsound vagy valami hasaonlo.Szerintem nagyon jo.:)
Sziasztok!
Kiprobáltam a magzat szivhangot ujra,és végre hallottam a picikém szivhangját.:D Nagyon jo volt hallani,és szerintem nagyon jo ez a kis gép.Igaz nem lehet minden nap használni de hogyha valakinek félelmei vannak mint pl nekem annak nagyon ajánlom :)
na megyek jó éjt mindenkinek, holnap hosszú napom lesz, Pestre megyünk a mamámékhoz, és megtudják a nagy hírt!:-)
Majd ha úgy érek még benézek holnap:-)