2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
A táblázatot szerkeszti: Adrienn1986, priviben jelentkezhetsz!
Sziasztok!
Szia lorena!
A táblázatot hol tudom megnézni? Én is szeretnék rá felkerülni.
Timcsillag van aki segítsen holnap? Nem kéne most emelgetned! Reméljük h tényleg csak a menzi ideje miatt van!
Mennyi ideig leszel táppénzen? Az tényleg durva.
Megyek sorozatot nézni majd jövök.Timi pihizz sokat:)
Nem szerencsére.Nem tudták megoldani hogy könnyebb munkakört kapjak,12 órát állni meg létrázni meg nagyon durva.:(szóval táppénz
Én egy nagykerben kereskedek. Szülésig otthon vagy? Nem dolgozol már?
Én kereskedelem,de most már itthon vaok.Te?
akkor nagy a boldogság:)Tényleg igaz hogy olyankor jön mikor az ember nem számit rá.
elhalasztani nem lehet:-(, mert országos rendezvény.
Első és nagyon vártuk már, másfél év után, és olyankor fogant meg amikor nagyon nagyon fel voltam fázva, nem is gondoltuk volna. Úgyhogy első hetekben még álomnak tűnt csupán.
talán mégis az lenne a megoldás, ha keresnének valakit, így már most segítene.még 4 hónapig szerettem volna dolgozni:-( de nem hiszem hogy így menni fog. ráadásu levagyok maradva a sok hányás miatt, most meg ez a kényszer pihenő....
És ezt nem lehet most elhalasztani?
nehéz ügy.Azért vigyázz magadra holnap!
senki. 6 év alatt egyszersem voltam beteg. ha mégis akkor is dolgoztam.ma én is ezen gondolkodtam, hogy nem fogom a bírni hajtást.ezeket a pakolásos, futkozos dolgokat.De nem tudom mi legyen. most nem mehetek táppénzre, mert szükség van rám, de később már nem akarok menni, mert az nyugisabb idő.
Írtam neki, nagyon köszi a segítséget.
Hamar ki fogsz igazodni:)Van táblázatunk Adriennek kell irnod hogy te is felkerülj.
Megyek, vége a munkaidőnek, lépek haza. Remélem sikerül pihennem is, meg haladnom is.
Timcsillag, pihenj sokat, és olyan nacit vegyél, ami akkor sem szorítja a pocid, amikor ülsz. Igyál sok folyadékot, és vigyázz magatokra!
És ha tényleg beteg lennél? Akkor ki menne helyetted?
szerintem mond meg a fönöködnek hogy gyorsan keressen vkit a helyedre és akkor elkezdheted betanitani és utána mehetsz táppénzre.Nekik is jobb igy meg neked is.
Ezek szerint te is a szerencsések közé tartozol:-) Nekem nem herpeszem lesz, hanem kireped a szám sarka:-(
holnap muszáj mennem, de nem én vezetek.azt már úgyis megírtam a főnökömnek, hogy 4 napjg nem tudok menni.erre nem kaptam választ...
Még meg kell ismernem Titeket, igyekszem kiigazodni, elnézést ha még nem vagyok teljesen képben. Sajnálom azokat akik rosszul vannak, kívánom hogy minél előbb múljon el és élvezzétek ezt a csodálatos időszakot. Én nagyon szerencsés vagyok, nem voltam rosszul, most 7végén rosszalkodott az epém, azt nagyon rosszul viseltem, sajnos 2 óriási herpesz lett a számon, de most már jobban vagyok.
szia.Egyidős terhesek vagyunk,és én is 9-én megyek uh-ra:)
sziaszok lányok.nekem is egész nap rossz a kedvem.
Timi,biztos csak azért van mert meg kellene jönnie.Holnap muszály menned pestre?
11 hetes :) 9-én megyek a genetikai ultrahangra és már nagyon várom. Neked pedig csak annyit szerettem volna írni, hogy most csak a baba számít, ha kicsit úgy érzed hogy nem vagy jól, pihenned kell, a munkáltatónak meg kell értenie.
Úgyhogy inkább magaddal és a picivel törödj, az a legfontosabb, semmi más.
szia lorenda!persze csatkakozhatsz,te hány hetes vagy?
Sziasztok! Már vagy 2 hete olvasgatom a fórumot, csatlakozhatok hozzátok?
úgy lesz, pihenek. Még szerencse,hogy a férjem tud segíteni.
További ajánlott fórumok: