2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
A magzati szívhanghallgatómból tegnap lemerült, lehetett még hallani, de már nagyon halkan, pedig azért olyan sokat nem használtam.
Én mondjuk az elemet sosem szedem ki belőle.
ma vettem bele újat.
A mocorgásról: kimondottan én sem érzem még, talán egyszer - ez pénteken volt - de azóta sem igazán, mondjuk nekem is úgy mondták, hogy kb. 19-20. héten lesz érezhető.
Persze van akinek ennél hamarabb is, gondolom, hogy első baba azért mondták így, meg talán akkora már egyértelmű a mozgása...
Hát ez a hányinger, bízzunk azért benne, hogy már nem tart sokára, pedig azt mondják, hogy az első harmadban jelentkezik.
Kislányodnál hogy érezted magad?
Szia Judy!
Sajnos még nálam is tart a hányinger.
Sziasztok!
üdv Shibi, én leszek az első :)
Müzmüz neked gratula a jó eredményekhez, milyen jó érzés ilyenkor ugye?
Próbáltalak visszaolvasni benneteket, esett szó sok mindenről.
Mi is szeretnénk menni 4 D-re, itt 10.000 Ft, amiben benne van a dvd felvétel + két db kép.
Én olyan 24 hét körülre terveztem.
De a héten még vár ránk a 18 heti genetikai UH csütörtökön, annak ellenére, hogy láttam most csütörtökön, legalább annyira várom, ha nem jobban.
Én a nemekkel kapcsolatban már többet tudok, 60 % a fiú javára, de nem tudtak igazán semmi konkrétat mondani, nem úgy feküdt.
ma vagyok 18 hetes betöltöttem, olyan szuper és ami a másik, hogy ma lekopogom, elviselhetően, picit éreztem csak a hányingert. 11 hete tart, de az egyfolytában...
Ma megjegyezték, hogy már szépen látszódik rajtam, hát most már nem tudom takargatni sem, persze dehogy akarom.
Szóval csütörtökön megtudom a babym nemét remélhetőleg pontosan, vagy nem :)
Üdv Shibi!
Végre van aki utánam szül:) Persze majd alakulgatnak itt a dolgok.
Sziasztok!
Mostmár én is vagyok.
Mi 3 évvel ezelőtt 15000-ért csináltattunk 4D-s uh-ot, de abban benne volt 2 kép is.
sziasztok!
Hogy vagytok? Miujság?
Ma voltam Afp,hát nem szeretek ide vérvételre menni :( mindig kavarodás van.Volt elöttem egy csajszi aki szintén Afp-re jött és mivel evett igy nem vették le a vért.Én mondjuk nem ettem de valahol azt olvastam,hogy nyugodtan lehet enni,lehet mindenhol más? :D