2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Most épp gumihamburgert eszek!-))
Barátnémtól kaptam.-)
Engem tuti visszavesznek a munkahelyemre. Csakhogy én nem akarok visszamenni. Addigra találok mást!-))
Nekem igazából mindegy csak csokis legyen.
Ne beszéljetek csokiról. Én mindennap eszek 1 általában.
Én a csokis pudingot kivánom már 1 hete :D
Tegnap este nekem marcipános csoki kellett :D
Sziasztok!
Pihentem kicsit,bár sosem eleget :D
adr! Köteles vissza venni,söt még jol is jár,hogyha kismamát alkalmaz de 1 honap után kirughat hogyha akar.Nah majd kiderül!!
Hogy vagy??
Érdekes most 2 napja mogyorós meg kókuszos csokit kívántam. Meg cukorkát. Egy hete meg le sem bírtam volna nyelni a csokit!
Tudja a baba mi kell neki :)
Sziasztok!
Hát még tudnék aludni, de a párom felkeltett + pindurka is kitett magáért. Egyfolytában mocorog:)))
Az olajos magvak nagyon egészségesek.
Iszonyat mennyiségű nyers zöldséget meg tudok enni.
Meg érdekes módon olajos magokat ennék, mindegy hogy napraforgó, tökmag, vagy mogyoró.
Hát a kaják nálam is érdekesen alakulnak.Azelőtt húst hússal ettem volna, most meg alig bírok ránézni! A halat utáltam most meg jólesik. Majdnem minden este melegszenyát ettem, most meg ki nem állhatom a sült sajt szagát!
Az üres főzelékek jöhetnek ezerrel! Meg a zöldségek nyersen is. Bár azokat azelőtt is szerettem.
Szia Adr!
Jobban vagytok?
Eredmény mikor lesz?
Itt is kezd kisütni a nap! Remélem így is marad :)
Itt már süt a nap!-))) Jól szakadozik fel a felhőzet!
Jah, és nekem is vérzik a fogínyem, és a paroizével mosom. De még így is vérzik:(
sziasztok! állítólag a munkáltató köteles visszavenni, mondjuk az már más kérdés, hogy utána mi lesz velünk...
Én is lepihenek!
Jó pihenést aki épp pihenni készül.
Megyek teregetni :( utánna pihizek de vissza térek :D pusz csajok
Femibion 400-ban is van omega3 zsirsav,de gondolom nem olyan sok :(
A kefírt nem szeretem.
Helyette joghurtot eszem.
Viszont a sajtokra rá sem bírok nézni. :)
Az omega-3 zsírsavak a magzati fejlődés során fontos szerepet játszanak a szemek és az agy kialakulásában, illetve jelentősen befolyásolják a megfelelő csecsemőkori fejlődést.
Huuu... össze-vissza irok :) bocsi lányok :D
Engem is a párom megy anyum piszkál.Én mostanában a kefirre kattantam rá mindig is imádtam de most naponta vacsira muszály ennem.
Főzelék nekem is minden fajat, minden mennyiségben jöhet! Főleg a spenót, meg a borsó :D
Engem minden oldalról piszkálnak (orvos, párom, párom anyukája) hogy ettél ma már húst?? :D
Meg sok joghurtot eszem.
Az lehetséges.Mire jo még a halolaj kapszula?
További ajánlott fórumok: