2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
sziasztok,én most elmegyek kismama tornára,este mindenképp benézek!!
Nekem nem 28 napos a ciklusom, éppen ezért ezt már én is sokszor hallottam. :) Hiába magyarázom mindenhol, azt hajtogatják, hogy "kicsi". Először szabályos frászt kaptam, amikor 12 hetes UH-n mondták. De már lecarom, kibújik úgyis, amikor ki akar jönni :)
Igen mindent tudnak, megmondják az uh szerinti terhességi kort ami a lombikkal megegyezik. A papírokra mégis 5 nappal többet írnak mindig. Én meg már belefáradtam a magyarázásba, papírozásba.Már löszarom!-)
Dehát ezt nekik tudniuk kell,hogy nem minden kismama pont a peteéréskor fogant meg!
Nálad meg pláne nem értem(?)
engem mondjuk annyira nem érdekel,jön az agyerek ugyis,ha ki akar már bújni:-))
Az a baj h a mensi meg a valós fogantatás között 5 nap különbség van. És meg tudnék őrülni mikor azt mondják h 'kicsi'!
Ehhez én nem értek, majd az UH-on úgyis látni fogják méret alapján, hogy pontosan mennyinek fele meg :) Köszi a jókívánságot amúgy.
Ági sajnálom a melóhelyet!
Gratulálok! Még nagyon sok boldog házassági évfordulót kívánok!
Nita, Csanett szorítok!Minden rendben lesz!-)
Sziasztok!
Nekem lombikkal lett babám, mégis az utolsó menstruáció első napjától számítják a terhességet. Mondhatok én bármit!-(
Most megyünk a doktor nénihez.
Sziasztok!
Az mondjuk vigasztal, hogy a főmunkahelyemen jól fizetnek, de annak már fogok örülni, hogy ha én most visszakarok menni akkor varrógéphez akarnak ültetni.
De rájöttem, hogy itt jobban érzem magam, mint amott érezném ha visszamennék. Hiába fizetnek kevesebbet 6 órába. De mostmár mindegy.
Akkor én tudtam rosszul :)
Már lejárt a GYES. Ez már csak szabi. Igazából GYES után el is küldhetett volna. ÉN csak a gyes alatt kértem ezt a munkát.
Nem. Innen nem is kapok semmit. A másik munkahelyemről kapok mindent. A táppénzt is.
Azt elvileg nem teheti, mert GYES-en van, meg babát vár...
De lehet én tudom rosszul.
Ezt csak GYES alatti munka lett volna, de ha nem most jött volna a baba akkor lehet hogy ott véglelgesítettem volna magam.
Ági!
Itt nem vagy levédve az állapotod miatt? Vagy közös megegyezéssel akarja felbontani a szerződést?
És itt be voltál jelentve,mint másodállás?
És ha nem írod alá aközös megegyezéses papírt?akkor kirúg?
Remélem sikerül elintéznem hogy amott ne varrógép mellé tegyenek és akkor ott is dolgozom egy darabig.
Sajnos a főnök már így döntött:(((
Nem baj, azért valószínű, hogy amíg pocakos leszek megyek majd látogatóba. A konyhafőnököt is szerettem.
De ez a dolog még nem 100%.mondd meg neki,hogy ugysem tudsz már sokáig maradni,addig már ne legyen vége ennek a munkának!
További ajánlott fórumok: