2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
7:5 a fiúk javára.
Vagyunk még egy páran akik nem tudják még.
Jaja.
Vera mondta, hogy készülnek a bölcsibe naz anyák napjára:)))
Na de jó ott is bőgni fogok.
Tegnap este is alkotott a fiatalúr. Mocorgott, és párom odarakta a kezét a hasamra, hogy hátha érzi ő is. Persze azonnal abbahagyta :) Párom erre finoman megbökdöste a hasam, erre kaptam egy hatalmasat :))
De legalább párom is érezte a törődéest :D
Belegondoltam, hogy pont anyák napjára talán megtudom, hogy ki lakik odabent. Így meg lesz az anyák napi meglepetésem.
Most így bele gondoltam, hogy lehet hogy bőgni fogok anyák napján is. De nem szeretek mások előtt sírni.
:)))
Ez aranyos :)))
Mocorog a drágám:)))
Reggel is mocorgott. Mikor oldalra fordultam nem tetszett neki és addig bökdösött amíg a hátamra nem fordultam:))
Hát csajok..ez a spenótos szelet mozzarellával....ez isteni volt!!!
Eddig mi is mindig csak spenótmártást ettünk,de most anyuéknak annyi van frissen a kertben,hogy megutálnánk!!És a párom is megette!!!Ezt fel is veszem a repertoárba:-)
Mondjuk én csirkehússal csináltam,ugyhogy kb 45 perc volt sütéssel együtt:-))
Keményedésem nekem is volt/van, állítólag a munkahelyi stressztől jött elő :(
Mióta szedem a magnéziumot, meg lecarom a dologkat itt bennt, azóta csak nagyon kevésszer van már, szerencsére.
Szia!
Sajna nekem is volt keményedésem,de azóta szedem a magnéziumot,igy hála elmúlt.Mondjuk engem nem ijesztett meg nagyon mert anno volt az első terhességem alatt is.Irt már fel vmit neked a doki?Vagy most mész majd?Bocs ha hülyeséget irok,de nem volt időm visszaolvasni mi is történt.
Akkor az jó. Legalább megnéz előtte.
Szabin meddig vagy még?
Szia Ági!
Elmúlt a haskeményedésed?
Ma voltam a főnöknél és megírtuk a felmondást:(
Hétfőtől már nem dolgozom ott:(