2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Erről már én is hallottam.
Veráé: 1.22 MOM
Most pedig 1.01 MOM
Ebből mire lehet következtetni?
Nem értek hozzá.
Ti is biztos olvastatok már ilyenről, - mondjuk nem értem honnan jött ez - hogy "állítólag" az AFP eredményéből lehet következtetni a nemre.
De hogy honnan jött ez?
Sziasztok!
Igen, én is ezeket hallottam az AFP-ről, nem is értem miért van, hallani róla annyi mindent.
Lorenda rendben lesz az az eredmény!
Én is holnap megyek védőnőhöz.
én is olyan 4 kg-nál járhatok és holnap mérlegelés lesz
Mondjuk ettől függetlenül szeretek hozzá járni, ugye a szokásos vizsgálatokon kívül mindig néz szívhangot is - bár ugye ittho is tudok - de akkor is jó, mert ott ugye kihangosítva hallom.
Szia!
Ne izgulj, minden rendben van. Én hétfőn voltam genetikai tanácsadáson, mert az afp alacsony lett. Előtte csináltattam kombinált tesztet az tökéletes lett. A pocaklakóval minden rendben, már 310g.Az ott lévő dokit kérdeztem, hogy az áfp mennyire megbízhetó, azonnal rávágta"SEMENNYIRE"!
Az afp csak arra jó, hogy idegeskedjünk rakta, sehol nem csinálják már európában, éppen ezért.
Sziasztok!
A kilóimra én is kíváncsi leszek.
De egyenlőre a mostani uh-on jár az agyam.
Sziasztok!
Olgi de szép nagy pocid van már neked is!-)
Hogy vagytok csajok?
Megjöttem a sétából :D Nagyon sokat sétáltam és megint bekeményedett a pocim :(
Ugy döntöttem ma spenot lesz :)
Nna..megvolt az ebéd!
Délután meg útra kelek,egész délelőtt a net előtt punnyadtam!!!
Szia!
Nekem 30 ng/ml volt és azt mondták, hogy 8 és 80 között kell lennie. Akkor a tied teljesen jó. A MOM 1,0 volt azt nem tudom, hogy jött ki, de az is rendben volt.
Közben ezt találtam: A MoMk értéket adott terhességi héten 0,7-2,5 között tekintjük a normál tartományba esőnek. A ng/ml-ben megadott AFP érték általában 20-100 ng/ml közé esik.
Enyém 72,7ng/ml, akkor elvileg jó nem?