2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Szia Ági!
Párod ismét Bécsbe ment?
Látod milyen hülye vagyok erre nem is gondoltam,mert nem látszik a bugyimon csak érzem,hogy valami folyik.lehet most a nedvesebb idöszakom van :D
Multhéten vizsgált a doki mészály zárt volt és nem volt semmi.
Szia!
Nem hiszem, hogy magzatvíz volna. Nekem is van olyan időszak amikor kicsit több a folyásom.
Nem tudom, hogy a dokid megvizsgált e?
Sziasztok Lányok!!
lorenda! Holnap végre láthatod a babádat!! Ne is gondolj semmi másra :D Nagyon jó lesz hidd el.
müzmüz! Gratula a kolléganödnek!!:)
Lányok olyan ciki leirnom de szeretném a véleményeteket kérni.Mostanában olyan mintha mindig folyna valami :( nem pisi de mégis zavaro.Lehet a magzatvizem szivárog? :((
Magánrendelőbe járok tavaly óta, nem akarom folyton változtatni az orvosokat. Én 2 tömésért 25.000-et fizettem. Ott a legelején megcsinálták a panoráma képet, és az alapján elkészítettek egy kezelési tervet. Én úgy emlékeztem, hogy tavaly szeptemberben végeztünk minden töméssel. Mivel nem tudnak új röntgent csinálni, a régi alapján kezelnek. Az volt a sokkoló, hogy úgy tudtam 1 tömés van még hátra és 1 fogpotlás, erre kijelentik hogy 4 fogam vár tömésre :((((
Hazafele az úton majdnem beleszaladtunk egy kocsiba, úgyhogy teljesen kiborultam, hazáig zokogtam.
Éjfélre múlt el a zsibbadás, már nagyon éhes lettem addig. Nagyon fáradt vagyok, nagyon rosszul aludtam.
Igen:)
Azért mondom, hogy a gyerekek nem buták, kis rafináltak, és mindent megtesznek azért, hogy elérjék a céljukat.
Sziasztok Lányok!
Mammi, tényleg nagyon csini a rucid:-) Én valami kicsit hosszabbat szeretnék, mert eéég buci térdeim vannak:-( De csak bababoltban láttam még méregdrágán. Már jó ideje kismama naciban járok, van egy farmerem meg két térdgatyám:-)
Ma el kell utaznom egy konferenciára, és csak szombat délután jövök vissza. Egyedül leszek, párom nélkül:-( Aranyos volt, reggel átölelt, hogy ne menjek, vagy estére leszökik majd hozzám:-)
Nekem is el kéne mennem fogorvoshoz, de nem visz rá a lélek:-( Annyira félek, pedig jobb lenne túllenni rajta. Még nem mondták, hogy menjek el, de lehet összeszedem magam és jövő hét után elmegyek.
Akkor passz!Egy történet:
Egy munkatársam mesélte,hogy a kisfia járt uszni de vmi miatt megutálta(asszem hülye volt az oktató)
onnantól kezdve állandóan fájt a hasa,és alig evett,de jól eltitkolta szülei előtt.aztán valahogy kiderült,és nem ment többet uszni.Meg is szünt a hasfájása.
Szóval érdekes dolgok ezek,nem?
Sziasztok!
Egyedül vagyok itthon:(
Jó reggelt mindenkinek!
Ügyesek voltatok a fogdokinál. Én már nem voltam ilyen bátor kedden, úgyhogy 1 héttel eltoltuk a fogkőleszedést. Nagyon félek a tűtől, meg ájulós is vagyok és mondtam a dokinak, hogy nekem erre fel kell készülnöm lelkileg.
Egyébként nektek hogyhogy fizetős? Magándokihoz jártok? Nálunk a körzeti annyira jól végzi a dolgát, meg kedves, hogy szerencsémre nem kell magánorvos.
Jó reggelt!
Szandi nagyon bátor voltál!-)
Én nagyon féltem, majdnem elájultam a rendelőben.-(
Jó reggelt mindenkinek!!
Túléltem!!!A fogdokit:-)2 fogat tömött+fogkőleszedés.Viszont mikor kimondta,hogy 17.000,-majdnem padlót fogtam!!!!Viszont 2 hét múlva újra megyek egy foghúzás+egy letört fog javítása:-((Az vajon mennyi lesz??(Lorenda együttérzek veled)
De most legalább rendben lesz a pofám:-))
Vettem tegnap egy vékony pulcsit,névnapomra kapom páromtól:-)Ez azért feldobott:-)
mammmi nagyon csinos a rucid!!jól áll!!
Ági,olvastam,hogy mi van a kislányoddal.Nem lehet,hogy esetleg már most féltékeny a picurra?Remélem semmi komoly baja nincsen.mindenképp írj!!
Judynak szorítok hogy minden rendben legyen,és hogy megmutassa magát a baba.De biztos minden rendben lesz!!!
Sziasztok!
Megjöttem fogorvostól, nagyon mérges vagyok :( Ugyanis mikor tavaly elmentem új rendelőbe készítettek egy kezelési tervet, és tudomásom szerint mindent elvégeztek kivéve egy fogpótlást mert arra nem volt pénzünk, erre ma megyek és mondja az orvosnő, hogy az alsó fogaimból egyik sem volt tömve. Ami újabb 4 fogat jelent :( Úgy készültem lesz 1 tömés+1 fogpótlásom összesen. Azt hittem elájulok. Sajnos nem őriztem meg minden papírt a kezelésekről és nem emlékszem már pontosan miket csináltak, ja és most röntgenezni nem lehet... Ma 2 fogat tömtek, nagyon nem bírtam már, a zsibbasztó se hatott rendesen, most bezzeg nem érzem a fél arcom, a szám és az orrom :((((
Sziasztok, jó éjt, holnap jövök!
puszi